Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Global Moderator !

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ace wyleciał za to ,że chciał pomóc w dziale Metin2 przywracając na stanowisko SPATA , lecz to się nie spodobało administracji .

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Święta idą, odpuśćmy sobie hejtowanie na kilka dni :)

To, że rekrutują osoby z mniejszym forumowym stażem nie znaczy, że będą to osoby gorsze. Doświadczenie jest ważne, ale tak samo jest już w szkole, jedni wiedze lapią szybciej inni wolniej ;) Samorządy szkolne też nie składają się chyba tylko z osób nawyjższego rocznika (chyba że od moich czasów coś się zmienilo).

Ja na tym forum jestem już dwa i pół roku i wcale nie uważam się za lepszego od kogoś kto ma konto przez tydzień.

W sumie to jestem też dobrym przykladem. Co z tego że widać mnie tutaj już tyle czasu, skoro praktycznie nic nie robię. W związku z tym nie startuję na wysokie stanowiska.

Podpinam się też pod słowa duds (którą zresztą pozdrawiam). Oceniajmy dokonania naszej koleżanki a nie sam fakt jej wyboru.

Gratulacje i obyś przywykła do naszej polskiej mentalności na MPC.

f.png

Opublikowano

Za miesiąc: Nowy Administrator.

Nie chcę być hejtem, bo lubię Wredną, ale to po prostu moim zdaniem nie fair, bo na prawdę niektórzy dużo więcej pracowali a nic z tego nie mają. Moim zdaniem zbyt wcześnie.

Mimo wszystko powodzenia.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

@up

Czemu ziomki z 2007/2008/2009 nie są zauważalni

Racja. Moje konto z 2k9 zostało prawdopodobnie banned. Za co? Za prawdę... ale może dlatego ci starsi nie są zauważalni, Kto wie, kto wie.

Proszę Was przywitajcie ją ciepło,

wszystkie inne komentarze otrzymają ode mnie prezent w postaci 2dniowego odpoczynku od forum ;-)

A może ty odpoczniesz? Forum jest od wypowiedzenia się, a nie chodzenia, jak wy nam będziecie rozkazywać, tak jak za zaborów, wojen, komuny.

Ogólnie pomiędzy teamem miał być kontakt co i jak.Szkoda,że dowiaduję sie o tym dopiero z tego topicu .

Co się dziwisz. Przecież to MPC. Totalny rozp... ups ANARCHIA, żeby to ładniej ująć.

EDIT: I jeszcze coś, nie chce spamować drugim postem. Narzekacie na nową formę MPC, że "za dużo globali". Moi drodzy, struktura musi się zmieniać, przecież jest Was co raz więcej, ktoś musi ogarniać Wasze poczynania i korygować błędy w postach. Zmiany są potrzebne, zawsze i wszędzie, nie ważne czy na MPC, czy innych forach.

Ich mogą być setki, ale żeby coś ogarniali, a nie samowolka RMCF, degradację rang przez GM etc.

Moi drodzy, struktura musi się zmieniać, przecież jest Was co raz więcej, ktoś musi ogarniać Wasze poczynania i korygować błędy w postach. Zmiany są potrzebne, zawsze i wszędzie, nie ważne czy na MPC, czy innych forach.

:)

Struktura ta, doprowadza do stopniowego upadku MPC. Gdyby było normalnie, każdy dział by miał po 3-4 modów głównych, bez tych jebanych kidów, sridów itp. Teraz taki np dział komputery WGL nie ma kida, moda. WIELKIE ZERO, a przecież ta twoja uROJOna struktura się umacnia....

Ahahah all '11 '12 mnie rozpierdala piszac o "historii forum"

Tak na serio to powaga i dyscyplina odeszła wraz z Seldkiem, Młodym i Mikeyem. Seldek podobno wrócił, ale to już nie ten sam seldek. Wtedy wszystkie decyzje były przemyślane i nikt nie protestował przeciwko osobie której przydzielono nowe stanowisko. Czasami brakuje mi kecupa i januszka bo oni tak na prawdę potrafili pokazać GM'owi co go czeka. Teraz gm to ranga na pokaz dla czerwonego kolorku. Żenada.

Jak dla mnie to ewidentnie jest do zdjęcia... ale oczywiście, kto posłucha randoma. Hejty, do dzieła!

To mnie też dziwi. Dlaczego randomy z 2k11 i 2k12 piszą o historii tego forum, jak chuka wiedzą. Kecup był, pewnie takim testem dla nowego GM. Dla mnie ta cała "Wredna" czy jak jej tam, nie powinna mieć GM. SĄ INNE OSOBY, KTÓRE ZAPIEPRZAJĄ ILE SIĘ DA, A I TAK NIC Z TEGO NIE MAJĄ. Zdobyłaś(eś) pewnie GM za słodkie oczka i za słabość do kobiet MPC.

Ten temat może nie jest odpowiedni, ale użytkownicy chyba powinni wiedzieć o co chodzi że ace exmod

To jest na prawdę dziwne. Ace wylatuję z GM, a wchodzi wiemy kto? To było ustawione na 100%.

Ace wyleciał za to ,że chciał pomóc w dziale Metin2 przywracając na stanowisko SPATA , lecz to się nie spodobało administracji .

Naszej (nie)loffcianej administracji nic się nie podoba co robimy. SPAT już trochę był na forum, ale jak zwykle komuś się coś nie podobało. Piszemy złe opinie n/t kogoś, kto został przyjęty = block 48h. OGARNIJCIE SIĘ! 4um to strona, na której piszemy to co chcemy w zależności od działu. Mamy wyrażać opinię n/t tej osoby to wyrażamy, a nie słuchamy naszego elo elo miszcza, żebyśmy jej tak nie jechali. Teraz, ta osoba sobie zobaczy, jaką opinię sobie wyrobiliście.

Pozdrawiam .... (jeszcze nie teraz)

P.S. Jeżeli będziecie chcieli usunąć mój komentarz to usuwajcie. Mam jego kopię, więc mi nic nie zrobicie.

Opublikowano

Anoizm już po wieczorynce więc idź spać, bo to co piszesz to już jednak jakaś pier***** teoria spiskowa....

Struktura ta, doprowadza do stopniowego upadku MPC. Gdyby było normalnie, każdy dział by miał po 3-4 modów głównych, bez tych jebanych kidów, sridów itp. Teraz taki np dział komputery WGL nie ma kida, moda. WIELKIE ZERO, a przecież ta twoja uROJOna struktura się umacnia....

I co jakiś dzieciak dla jaj najpierw się stara, dostaje moda i usuwa wszystkie tematy z działu ?

To mnie też dziwi. Dlaczego randomy z 2k11 i 2k12 piszą o historii tego forum, jak chuka wiedzą.

a wiesz kurwa co to bann ? Mają nowe konta to pamiętają co się działo

Zdobyłaś(eś) pewnie GM za słodkie oczka i za słabość do kobiet MPC.

w słabości do kobiet może i coś jest ale nie wmówisz że nic nie robiła, bo chuja wiesz

To jest na prawdę dziwne. Ace wylatuję z GM, a wchodzi wiemy kto? To było ustawione na 100%.

<ironia>No no, z pewnością to wszystko jest uknute.</ironia> - wpisz w google psychiatra i wyznacz sobie jak najszybciej wizytę

OGARNIJCIE SIĘ! 4um to strona, na której piszemy to co chcemy w zależności od działu

Zrób własne forum i się wypłakuj o czym tylko zechcesz ale nie rób sobie siary na MPC bo się kompromitujesz

Mamy wyrażać opinię n/t tej osoby to wyrażamy, a nie słuchamy naszego elo elo miszcza, żebyśmy jej tak nie jechali. Teraz, ta osoba sobie zobaczy, jaką opinię sobie wyrobiliście.

Ktoś dostał bana poje*** ? To była ironia

P.S. Jeżeli będziecie chcieli usunąć mój komentarz to usuwajcie. Mam jego kopię, więc mi nic nie zrobicie.

Jaaa masz kopie - super, wzruszyła nas twoja historia

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Widzę, że i tutaj też jest poruszana kwestia mej osoby...

Sprostuję, to nie zostało zaplanowane w 100% jeśli chodzi o mnie i o Wredną.

Wredna w niczym tutaj nie zawiniła, otrzymała słusznie Global Moderatora i chętnie będę śledzić jej dalsze awanse.

Ta cała sytuacja, którą niektórzy nazywają zaplanowaną w 100%, otóż to nie jest tak jak mówicie. Poprawię Was, po prostu doszło do małej "sprzeczki" pomiędzy mną a kokoszem. I to jest ta cała filozofia.

Nie róbcie nie wiadomo jakich cudów. Poza tym, odbiegacie od tematu :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ymm... to może ja powiem tak.

Każda wypowiedź którą popieram została oznaczona jako 'Lubię to', nie użyje w tym poście żadnej sugestii.

Założę się o złote bokserki, że za ~1, 1,5 miesiąca Wredna obejmie stanowisko Administratora, wtedy to dopiero zobaczycie co się będzie działo :P

Zrób własne forum i się wypłakuj o czym tylko zechcesz ale nie rób sobie siary na MPC bo się kompromitujesz

No chwileczkę, ale forum służy do prowadzenia dyskusji na dany temat, jako że aktualnie znajdujemy się w dziale, gdzie mamy prawo wytknąć palcem rzeczy, które nam się nie podobają, a administracja narzuca swoim userom aby miło wypowiadali się o awansie Wrednej na Global Moderatora, nie no, rozumiem, miłe słowa jak najbardziej, w końcu to awans, no ale żeby karać userów, którym ta informacja w pewnym stopniu nie odpowiada ? Ban ? Na dwa dni ? No proszę was...

Forum = miejsce dyskusji = własna sugestia na dany temat.

Jak napisało kilka userów wyżej, nie róbcie z forum dyskusyjnego partii komunistycznej, gdzie za własną opinię na dany temat groziła kulka w potylicę...

Oczywiście gratuluję Wrednej awansu na Global Moderatora, może z początku i w pewnych momentach nie okazała się z jak najlepszej strony, ale zobaczmy jaka będzie na stanowisku G-Moderatora, może coś się zmieni, może to forum wróci na dobrą drogę...

Smacznego jajka

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Oj Sandra Sandra ,ja to zawsze wiedziałem że z cb coś wyrośnie ;x

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Łohohoho...

Jak najbardziej się jej należało, ale troche to dziwne że na moim pasku nie ma od niej ostrzeżenia...(aha?!)

Gratki i życzę powodzenia!!!!

image.png 

Opublikowano

Nie gadajcie, że to będzie druga duds. Nie ma nawet najmniejszych szans, zastąpić starą duds.

I skończcie już na ten temat płakać, dostała, należą się gratulacje, każdy swoją opinie wyraził, więcej nie potrzeba. ;)

Luz.

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko po chuj jej ten Czerowny Kolorek

skoro podobno ona nie ma obowiązku wykonywania raportów.

elo

koniuh

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Wszystko wszystkim ale Ace za pierdołe został wywalony. O to ze zaproponował Panu Marcinowi Zwanemu Kokoszem żebym wrócił do metina. Wywalajcie więcej modów z metina a na pewno będzie porządek. Nie wiem parę dni temu dajesz lidera Acejowi w metinie a teraz nagle nara? Przesadziłeś... Odejdzie parę osób jeszcze i ktoś będzie sobie sam gównienka z metinka ogarniał.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

No chwileczkę, ale forum służy do prowadzenia dyskusji na dany temat, jako że aktualnie znajdujemy się w dziale, gdzie mamy prawo wytknąć palcem rzeczy, które nam się nie podobają, a administracja narzuca swoim userom aby miło wypowiadali się o awansie Wrednej na Global Moderatora

Ale ja się z Tb akurat zgadzam, chodziło mi po prostu o tamtego kolesia że wywala jakieś teorie spiskowe nie wiedząc nic...

w końcu to awans, no ale żeby karać userów, którym ta informacja w pewnym stopniu nie odpowiada ? Ban ? Na dwa dni ? No proszę was...

Powiedz mi proszę kto dostał banna -.- TO IRONIA !!!

I skończcie już na ten temat płakać, dostała, należą się gratulacje, każdy swoją opinie wyraził, więcej nie potrzeba. ;)

Luz.

Dokładnie :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Gratulacje.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...