Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolczyk u chłopaka?

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Osobiście mam kolczyk w uchu. Co sądzicie o tym ? Czy to wam się podoba ,czy to jest brzydkie?

Jeżeli się podoba to tunel ,czy zwykły kolczyk?

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oo wlasnie UP kolega 100% racji ma i ja sie pod to podpisuje

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Dokładnie tak jak up powiedziano.

Paskudnie to wygląda u mężczyzny.

Ja tam ci radzę nie nosić . ale jak chcesz.

Twój wybór.

zamachyg.png
Opublikowano

Jak to mówią na chłopaków z kolczykiem "pedał"

Ale zależy, niektórym to pasuje, a niektórym nie ;)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Zależy, czy komuś kolczyk pasuje. Kolczyk w uchu? No dobra, ale w łuku brwioym, nosie lub sutkach nie toleruje. Facet wygląda jak jakaś szpetna ozdoba świąteczna

7m9a.png

Opublikowano

Kolczyk na uchu u chłopaka to jeszcze ok. Ale tunele są okropne

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

lol gejowsko i wiocha.

Załóż do tego jeszcze białe ubrania idź na solarke 30 minut i nażeluj włosy. Full wypas.

na serio to brzydki kolczyk jest.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nic z tego, oszpecanie ciała do tego pedalstwo, albo jesteś mężczyzna albo pedał.

tak to prawda. ale inaczej kolczyk wyglada u "metala" ktory slucha metalu ma dlugie wlosy ubiera się jak metal to jest ok bo się nie rzuca w oczy i w ogole a po za tym tez zalezy od "osoby" bo jezeli ktos nie jest lubiany czy tam lubiany to kolczyk nic nie zmieni choć sam uważam ze to troche pedalskie

Opublikowano
Poza tym lewe ucho ,a nie prawe jakby co haha :D

jebie mnie to które ucho kto ma przebite. Jakaś zasada się wprowadziła... i ten i ten pedał

Opublikowano

Pojedź sobie od Niemczech tam 3/4 ma kolczyk w uchu...

Moim zdaniem niektórzy wyglądają fajnie a niektorzy jak pedał

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Kolczyk w uchu i od razu pedalskie albo PEDAŁ ? Odstawcie te narkotyki czy tam dopalacze bo odbija wam od tego.. Dawniej było to bardzo modne i obecnie noszenie kolczyka nie jest objawem pedalstwa. Jeśli miałbym mieć takie spojrzenie na swiat jak wy to kobiety by były lesbijkami dla mnie bo maja kolczykow w cholere.

Piraci w dawnych czasach też nosili kolczyki w uszach i gdzie się dało i jakoś nikt nie mówi, że byli pedalscy.

To wasz chory umysł i chore myślenie. Tzw. HOMOFOBIA.

@ TOPIC

Jeśli chcesz jeden kolczyk w uchu to śmiało rób ;). Jestem pewien, że znajdą się panny, którym będzie się to podobać.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...