Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolczyk u chłopaka?

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolczyk w uchu i od razu pedalskie albo PEDAŁ ? Odstawcie te narkotyki czy tam dopalacze bo odbija wam od tego.. Dawniej było to bardzo modne i obecnie noszenie kolczyka nie jest objawem pedalstwa. Jeśli miałbym mieć takie spojrzenie na swiat jak wy to kobiety by były lesbijkami dla mnie bo maja kolczykow w cholere.

Piraci w dawnych czasach też nosili kolczyki w uszach i gdzie się dało i jakoś nikt nie mówi, że byli pedalscy.

To wasz chory umysł i chore myślenie. Tzw. HOMOFOBIA.

@ TOPIC

Jeśli chcesz jeden kolczyk w uchu to śmiało rób ;). Jestem pewien, że znajdą się panny, którym będzie się to podobać.

Wiesz czym się różni Kobieta od Mężczyzny ?

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Opublikowano

Z niektórych wypowiedzi można wywnioskować ,że przez kolczyk facet tracie krzepę i siłę? ;D

Okej przecież każdy ma swoje zdanie.

Też się zastanawiam nad tunelem 6mm.

Opublikowano

Nie rób z siebie pedała,jeszcze zapuść włoski,o ile już nie masz,chłop ma być chłop anie pedał i baba.A jak nie szkoda Ci kasy to kup sobie karnet na siłownię.

A pewnie 90% takich ludzi to 13 letnie chłopaczki cytujące Imć Ferdynanda Kiepskiego...

TOPIC

Może być, oczywiście w granicach dobrego smaku, i tylko heavymetalowe!

DOWN

Posłużyłem się tobą jako przykładem wypowiedzi.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

16 lat? Przestań...

Kolczyk w uchu u faceta. GŁUPOTA. Mężczyzna nie jest po to, żeby wyglądać jak kobieta (heloooł).

Opublikowano

Polskie stereotypy. W Polsce to nie przejdzie.. Od razu podteksty typu pedał, gej, homoniewiadomo..

W Ameryce i u zachodnich sąsiadów dużo mężczyzn nosi kolczyki i nie spotykają się z negatywną opinią, czasami wręcz przeciwnie, mają większy dystans do siebie, a polacy potrafią z byle gówna robić zamieszanie. D:

EMPTY :C

Opublikowano

No a co się dziwisz? Polska to zacofany, nietolerancyjny, homofobiczny i chamski kraj.

Ja sam chętnie bym sobie założył w obu uszach takie małe tunele czarne, albo takie małe okrągłe "coś"(średnica 5mm, takie małe kółko czarne).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

W sumie chuj kogo obchodzi czy ty masz kolczyk na dupie czy na naplecie możesz sobie nawet zamiast pyty doszyć "pusię". To ty okaleczasz swoje ciało

Opublikowano

@Up

Kurwa, to nie średniowiecze, że facet nie może sobie zrobić kolczyka. Idąc Twoim tokiem rozumowania, kobieta która nosi spodnie nie jest kobietą. Albo inny przykład - nie ogolisz się na "jajach" bo tak nie robią faceci? Ciekawe co powie na to Twoja dziewczyna. Powtarzam jeszcze raz - to nie średniowiecze. Ale co się dziwić, Polska i Polacy lubią trwać w przeszłości.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

spx tylko dobrze ze lewe uchu dla mnie to nie pedal ( dla innych to pzdr ) ja nie widze zeby to bylo pedalskie.. sam mam i jest git w angli ogl to moda ;P dla tych co myslia ze to pedalskie polecam wikipedia ( dla mnie slownik pewnie ktos odp ale mam to w dupie angielski bardzej jest waznieszy dla mnie )

Opublikowano

Nie każdemu kolczyk pasuje do twarzy.

Nie wiem czy kolczyk wyraża w jakiś sposób twoją osobowość.

Nie lubię kolczyków, są wkurwiające zwłaszcza te długie co zwisają.

Ja bym powiedział nie rób jakby to zależało od mojej osoby.

obraz24.png

Opublikowano

Temat rzeka. Przyjdzie taki AjRokoszu i będzie bronił tego czegoś... Tak po za tym ty też jesteś Polakiem, więc ty (wg ciebie) TEŻ JESTEŚ ZACOFANY :)

Opublikowano

Po pierwsze nie pisze się "pedał" tylko waginosceptyk :)

Secundo - jak miałem 16 lat też śmigałem w kolczyku przez kilka miesięcy. Potem mi przeszlo, wyrosłem zmieniłem styl.

Jest jak najbardziej ok. Jeżeli ktoś się w nim dobrze czuje to czemu nie ?

f.png

Opublikowano

@Up

Kurwa, to nie średniowiecze, że facet nie może sobie zrobić kolczyka. Idąc Twoim tokiem rozumowania, kobieta która nosi spodnie nie jest kobietą. Albo inny przykład - nie ogolisz się na "jajach" bo tak nie robią faceci? Ciekawe co powie na to Twoja dziewczyna. Powtarzam jeszcze raz - to nie średniowiecze. Ale co się dziwić, Polska i Polacy lubią trwać w przeszłości.

Ogolony kutas wygląda jak trąba słonia, chyba że ktoś lubi gładkie jaja. Powodzenia

Opublikowano

Jeśli podoba się tobie coś takiego to nuś. Mi osobiście się coś takiego podoba, tylko ze u mnie nie pasuje. Moj kumpel nosił coś takiego tylko ze on to miał na magnes :D Co do tych tuneli to dla mnie to jest głupota, niechcący zaczepisz o coś i koniec :D Czysta Glupota, koleżankom moim się coś takiego podoba ;P

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...