Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

twwwwwdd

carck3r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś mi się włamał na serwer. Hasło jest już ustawione na to co było wcześniej. Można już wysyłać do mnie wiadomości.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Jak mi się zachcę, to zrobię puszkoboty dla wszystkich. W puszkobotach będziecie musieli podać dane wszystkich meneli w bandzie, nacisnąć przycisk i wszystkie menele będą chodzić co 10 minut na puszki, sprzedawać je za 0.25 i wrzucać (można ustawić, żeby nie wrzucały) na konto bandy, w której są. Będzie można wpisać nieograniczoną (chyba, że system nie wytrzyma dużej ilości wątków (lepiej dać poniżej 100 meneli) :D) liczbę meneli. Menele nie będą musiały być w tej samej bandzie.

Dane do wprowadzenia będą wprowadzane w textboxie w taki sposób:

To jest ukryta treść, proszę

Testowałem już mechanizm na 26 menelach. W tydzień ulepszyłem bandę całkowicie. Nie mam co robić z kasą.

Screen:

hDzPj.png

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Ma ktoś problem z tym, że bot nie chce szkolić? Ustawiam żeby szkolił np. atak, a on nic nie robi.

kup puszki piwa. z 30

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Ok wszystko dobrze, ale piszesz że menele nie muszą być w tej samej bandzie. To w jaki sposób będą wrzucały kasę na konto tej której ja chce?

Menele wrzucają kasę do bandy, w której są. Proste :D. Nie da się zrobić tak, że wrzucają do obojętnie jakiej chcesz.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Ta nowa wersja ciągle krzyczy że mam ponad 4 promile, a to nieprawda.

Właśnie zauważyłem. Za chwilę zaktualizuję link.

To już powinno być OK.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Witam!! mam taki problem ze jak ustawiam bota na zbieranie puszek co 10 min to zbiera tylko raz a pozniej juz automatycznie nie zbiera . w LOG`u pisze ze zaczyna zbieranie jednak na stornie sie taka info nie pojawia i nie zwieksza sie ilosc puszek.. :|

Opublikowano

To dziwne, bo u mnie i u innych działa.

Może włączyłeś przestępstwo podczas zbierania?

nnnnnnnnnnnnnn

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot do Menelgame (Menel Game)

Strona projektu:

Ostatnie zmiany:

wbjRL.png

Funkcje:

a )
Zbieranie
puszek
co 10 minut.

b ) BandaBoty
- zbieranie puszek przez wielu meneli naraz. Wrzucanie kasy z puszek do bandy (można wyłączyć). Najlepszy sposób na zarobienie pieniędzy.

c ) Sprzedaż puszek za określoną cenę. Najlepiej ustawić 25 groszy i tak jest domyślnie.

d )
Szkolenie automatyczne (wraz z wymaganymi szkoleniami!)
:

- Atak

- Obrona

- Zręczność

- Mowa

- Poziom edukacji

- Muzyka

- Kontakty towarzyskie

- Koncentracja

- Kieszonkowiec

Aby móc używać programu, należy:

- posiadać
hasło

- polubić
ten post.

Jeżeli chcesz uzyskać to super-tajne hasło polub post i wyślij do mnie
prywatną wiadomość
. Ja podam Ci hasło. Jeżeli ktokolwiek poda tutaj hasło - zmienię je. Jeżeli gdziekolwiek na "Internetach" znajdę to hasło - też zmienię. Jeżeli zmienię hasło, to nikt nie dostanie nowego
:)
.

Dziękuję, dobranoc.

puszki, bot, menelgame, menel, game, szkolenia, hack, cheat, skrypty, skrypt, pennergame, pga

mozna prosić hasło ?

pozdrawiam

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...