Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak Oswoić Ocelota

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie dzisiaj chciałbym wam zaprezentować Poradnik/Tut jak oswoić Ocelota co będzie nam potrzebne ? :

64Sztuki Ryb,Przycisk F8,Dobre chęci :D.

Co robimy najpierw :

1.Najpierw wypatrujemy ofiarę znaczy Ocelota :D

2.Gdy Już widzimy ocelota nie biegniemy do niego na chama stoimy w miejscu

3.Następnie bierzemy w rękę Rybe i klikamy F8.

4.Później jeździmy myszką powoli w prawo i lewo aż ocelot zobaczy rybkę

5.Gdy już zobaczył rybkę podchodzi do nas a my stoimy gdy już jest dostatecznie blisko klikamy prawym na niego rybkę musimy mieć w dłoni !

6. I KONIEC cieszymy się Ocelotem.I jeszcze jedna sprawa gdy już "Oswoimy"Ocelota on zmienia "Skin" na Kotka domowego czarno-biały pomarańczowo-biały itd. :)

Poradnik by Lord_Feniks pozdrawiam :)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ładny poradnik :P Ale czy żeby oswoić ocelota nie wystarczy mieć ryby w ręce i klikać na niego jakbyśmy chcieli psa oswoić ? :D Szczerze jeszcze nie próbowałem oswajać ocelota więc nie mam kompletnie pojęcia :D

Kocham mame

Opublikowano

Ładny poradnik :P Ale czy żeby oswoić ocelota nie wystarczy mieć ryby w ręce i klikać na niego jakbyśmy chcieli psa oswoić ? :D Szczerze jeszcze nie próbowałem oswajać ocelota więc nie mam kompletnie pojęcia :D

Własnie tak ale nie możesz tak jak psa bo jak podejdziesz do ocelota to on się spłoszy musisz powoli i klikać prawym na ocelota a w ręce musisz mieć Rybkę

To F8 mozna sobie podarowac.

Nie mogę ponieważ własnie potrzeba kliknąć F8 żeby się nie spłoszył

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

ja tyle ocelotow oswoilem bez F8 wystarczy powoli ruszac myszka ale i tak like leci

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeszcze nie dodałeś, że jak masz Ocelota to on ODSTRASZA Cleepery ale plusik leci ;) ;) ;) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...