Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z bazą danych.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak wiecie mpcforum.pl to nie onet,to nie gazeta.pl. Nie mamy sztabu informatyków ani własnej serwerowni. W ostatnich dniach mamy duży problem ze stabilnością strony.... byliśmy zmuszeni do restartu bazy o 32 h. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że dalej aktywny jest konkurs na 500 000 rejestracje. Chciałbym Was przeprosić, ale nie mam powodu, bo sprawa jest niezależna ode mnie. :P Musimy przetrwać te ciężkie czasy... być może czas na zmiany naszego sprzętu na nowy (albo admina :P ).

Wasz Admin,

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kokosz w końcu rozumiesz, że to co prezentują twoi koledzy którym dałeś rangę i sam Ty jest haniebne. Odpowiedzialny Team nie postępuje w ten sposób który prezentujecie od dłuższego czasu.

Zacznij w końcu nadzorować to forum i osoby odpowiedzialne dać na stanowiska a nie bande dzieciaków, którzy się wyżywają na Użytkownikach, dalej wiesz co mam na myśli.

Popracuj o forum zaczyna Ci padać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...