Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500 000 użytkowników ! Wygraj Blue Membera!

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj:

Przerobionego :)

U cb końcówka w liczbie postów jest 4227888, a jak było 505k to było 4227883

Oj tam, oj tam... To 5 postów xD Myślał, że prawda nie wyjdzie na jaw? :P

Komplikator - a tak na wszystkich najeżdżałeś, że za podrobione jest ban... No to Ciebie też on czeka.

@down

Rozwalasz mnie! :D

Hahahaha :D

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogli Usunac fota jest prawdziwa czekamy na wypowiedz kierzeka oraz seldunia

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

@up

Mod też może, ale to nie możliwe, że przez ułamki sekund usunąć 5 postów -.-

Post dopiero znika po usunięciu w PM a tam tak łatwo się nie usuwa (każdy post po kolei - po każdym usunięciu jest odświeżenie)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Kpisz sobie komplikator? Czego ludzie nie zrobią dla rangi... Dodam, że zmienił ss, bo na wcześniejszym miał tego samego usera co przy 500005... gratulacje.

Opublikowano

Kpisz sobie komplikator? Czego ludzie nie zrobią dla rangi... Dodam, że zmienił ss, bo na wcześniejszym miał tego samego usera co przy 500005... gratulacje.

To co teraz pomyślał ten podrabiacz:

disappointed-so-close-freddie-mercury.png

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Trzeba poszukać użytkownika z id 607865 i da się zrobić podróbę doskonałą ;)

Zmieńcie tylko nazwe użytkownika ze starego ss i liczbę użytkowników nic więcej ;)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/user/607865-wojskowy111/

User 500k. Raczej nikt nie wygrał, a jak ktoś rzekomo wygrał, będą podróbki.

xD, dojebałeś, ale oni nie mają w ogóle inteligencji, więc może to coś da.

ale w ogóle LOL, jakim cudem?! ile szukałeś, by znaleźć tego usera?

PS. Seldku, zamknij ten temat, nikt nie wygrał, po prostu. Czasem tak jest... =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Weles, wiesz, że za takie podrobienie też jest ban, nawet jeżeli zmienisz godzinę na komputerze.

NO NIE FAIR! Wynocha z takimi konkursami, jeżeli nie boty, to oszustwa. = (

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Co za gość powtarzam jeszcze raz poszukaj ss z 500 005 użytkowników i zmień TYLKO NICK NA taki jak podał szwinguś i liczbę postów na 500 000 nic więcej ;)

Opublikowano

@UP'y, LoL, to nie jest podrobiony ScreenShot xD

To jest orginał .PNG bez ani 1px modyfikacji, chcesz to sobie przenalizuj pixel po pixelu czy SS był chociaż 1 PX podrobiony :P

@EDIT - do szwinguś:

Znalazłem jakiś wcześniejszy SS:

http://imageshack.us...eenshot3jx.jpg/

Posty napisane, 4227882

Mój ss napisane, 4227879

@Kur.eK

Dopatrz się szczegółów, zobacz SS po pixelu co do szczegółów.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Jak wy mnie denerwujecie.... jesteście wszyscy fałszywi, nie umiecie sprawiedliwie się bawić a ty save takiego cwaniaka zgrywasz

jak byś nie wiem jak genialny był ale powiem Ci jedno jesteś tylko człowiekiem jak każdy... i weles słuchając pewniaka się wkopał...

ten cały wojskowy był 500001 osobą zarejestrowaną... a dowód dodam prostszy niż twój...

Popatrz na wszystkie linki gdzie ludzie wstawili screena z 500005 zarejestrowanymi... wtedy ostatnio zarejestrowanym był Adric18

i wchodząc w liste użytkowników sortując od daty założenia konta, na paluszkach licząc wychodzi że osobą 500000 był Zaxi200

Link do listy :

http://www.mpcforum.pl/members/page__sort_key__joined__sort_order__asc__max_results__20__st__500780

i proszę was nie róbcie już podróbek, najlepiej zamknąć temat żeby się spam zakończył... i zbędne kłotnie

Moim zdaniem osoby co dały 500005 nie powinny nic dostać... tyle ode mnie

Opublikowano

Jak wy mnie denerwujecie.... jesteście wszyscy fałszywi, nie umiecie sprawiedliwie się bawić a ty save takiego cwaniaka zgrywasz

jak byś nie wiem jak genialny był ale powiem Ci jedno jesteś tylko człowiekiem jak każdy... i weles słuchając pewniaka się wkopał...

ten cały wojskowy był 500001 osobą zarejestrowaną... a dowód dodam prostszy niż twój...

Popatrz na wszystkie linki gdzie ludzie wstawili screena z 500005 zarejestrowanymi... wtedy ostatnio zarejestrowanym był Adric18

i wchodząc w liste użytkowników sortując od daty założenia konta, na paluszkach licząc wychodzi że osobą 500000 był Zaxi200

Link do listy :

http://www.mpcforum.pl/members/page__sort_key__joined__sort_order__asc__max_results__20__st__500780

i proszę was nie róbcie już podróbek, najlepiej zamknąć temat żeby się spam zakończył... i zbędne kłotnie

Yes my lord.

Patrzyłem czy ktokolwiek posiada tutaj trochę wiedzy HTML, i się podśmiechywałem na boku, o piśmie że ScreenShot podrobiony lol - Dlatego podkreśliłem w moim poście 'Podrobiony ScreenShot', ale musiałeś popsuć wszystko tym użytkownikiem - dałem tamtego użytkownika bo widziałem że ludzie o nim piszą, i chciałem zobaczyć czy ktoś załapie że to HTML, a nie PODROBIONY SS.

No cóż.. - Zepsułeś mi dobrą zabawę, a co do BlueMembera, to mi to zwisa, sam piszę własny skrypt FORUM od ZERA + Design, i szczerze wiszą mi inne fora.

Prawdziwe forum, to własnoręczne forum, a nie odpicowany gotowy skrypt: (to nie reklama forum, gdyż skrypt nie jest żadnej firmy uznanej jako forum, nie jest to forum publiczne a testowe)

Ok, lecę dalej pisać swoje forum, CU.

@EDIT:

I ja nie jestem 'tępy' gdyż siedzę w programowaniu od 6 lat.

Userów można obliczyć na wiele sposobów, chodźby tak:

1. Strona główna forum

2. Link najnowszego użytkownika i jego ID w linku

3. Najnowsza liczba użytkowników, odjąć tyle co pozostanie 500tys.

4. Liczba która zostanie z punktu 3 odjąć od ID najnowszego usera

5. Najnowszy użytkownik Gotowy

6. Modyfikacja kodu HTML

7. Niepodrabiany screenshot

Co się równa nie złamanie regulaminu tego tematu, gdyż screenshot w 100% orginalny ;)

Opublikowano

"Edytuj kod źródłowy strony" :)

No teraz to możesz pisać, jak już sam to napisałem w poprzednim poście ;f

Chciałem żeby wtedy ktoś to rozkminił a nie teraz ;<

Ale jak nie czytałeś mojego poprzedniego posta i teraz napisałeś, to - to gratuluje.

Ok ja już nie dyskutuję, nikt się nie skapnął to trudno, idę dalej pisać stronę, bo jeszcze mam do ukończenia 3 serwisy i nie mam czasu na takie pierdoły, CU. o.O

PS: Pozdrawiam wszystkich oprócz Alchemik1 i dobranoc serdeczne! :)

Opublikowano

Temat zamykam ponieważ jest spam

Admin potem wejdzie i zdecyduje może odpisywać w zamkniętych tematach

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...