Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500 000 użytkowników ! Wygraj Blue Membera!

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cofka i cofka jak tak będzie cały czasz to nigdy ten konkurs nie będzie mial końca...

kokosz się z tego daronia ( jak to on robi te włamy itp ) i tera same cofki i mpc nie czynne .....

Opublikowano

nie wstawiajcie screenów , które są zedytowane ... nie jestescie przez to fajni ...

@ top

nie wygram , bo znów zapewne będzie w nocy , ale życzę powodzenia wszystkim ! :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

a na screenie musi być dokładnie liczba 500 000? bo jeżeli tak to bardzo ciężko będzie trafić. no jeszcze ze 170 osób :)

Opublikowano

@2x up rankiem? Koło 19-20 ;) Mam nadzieję, że można dawać linki w code ;D

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Ja tam nocki znowu nie wale. I tak pewnie będzie cofka, bo Darek zrobi ddos z 10 000 lodówek gdy będzie brakowało 5 kont xD

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Na 500k osób stawi się około 10 użytkowników (obecnie mamy 7) , jakieś 5 osób odpada z powodu braku determinacji / techniki / gorszego sprzętu , jeżeli jesteś w 2 połowie (5os) masz szanse 20% , na te szanse wpływa szczęście (moment odświeżenia strony) i opanowanie , enjoy powodzenia wszystkim , bo do 19:15 będzie po wszystkim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...