Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Pliki by Quentinos...aje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamm. ;d Mam pytanie związane z plikami by quentinos. Otóż chcialbym sie dowiedziec czy moglbym je wgrac na pliki raina.?? Jak tak to na jakim cliecie bym musial wtedy grac.. ??? 2008/2010 . Jeżeli nie to prosilbym o jakis link do plikow 2008 gdzie jest duzo nowych map i mobow!! . )) Bardzo prosze o szybką odp .. Jak wspomnialem wyżej daje 5 i za każda pomoc +++!!! pozdrawiam BlanciQ .:**

To jest ukryta treść, proszę

Mam jeszcze małe pytanko!!! Które z tych lepszych plikow serwerrowych 2010/2008 maja maxx lvl 255/250 dzialajacy .?? ;)) Prosze o odp ..;*

57n6.png

Opublikowano

Własnie uzywalem plikow badara tylko mam problem bo jak chce wbic na te pliki item proto i shop item z mojego wczesniejszego serwa na plikach raina 2008 to wywala mi connect refused ;// Masz na to jakas rade .? Jeżeli pomożesz mi z tym problemem masz u mnie 50+++

57n6.png

Opublikowano

Pliki 2010 mają inną kolumnę w item_proto zamiast gb2312_string jest locale_string, dlatego wywala ci błąd.

Po za tym jest tu pełno nowych broni i bez sensu jest trochę wgrywanie item_proto z innych plików.

sygnatura2.png

Opublikowano

No ok .. A mogłbys podac mi dzialajacy link do twojego clienta lub jakiegos innego na ktorym bede widzial wszystkie te modyfikacje .?? ;p Mam jeszcze 1 prosbe czy podasz mi id tych broni .??

57n6.png

Opublikowano

polecam tego klienta :

od samego quentinosa

923355450.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Podajcie mi id epikow co sa na plikach qentinosa i kordy nowych mapek jeżeli mozecie .. :rolleyes: Bylbym bardzi wdzieczny :D Daje dodatkowe +++++++++!!!!!!!!!! <3

57n6.png

Opublikowano

tu masy all id

923355450.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...