Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kokosz nie siedzę na tym forum jakoś super długo. Nie znam ponad połowy z ludzi, którzy wcześniej się tu wypowiedzieli.

Po tobie spodziewam się tego, że podejmiesz słuszną decyzję - sam najlepiej wiesz jaka ona jest. Ja tylko mogę trzymać kciuki i modlić się do boga.

To forum jest jedyne w swoim rodzaju, między wielkoma userami powstały jakieś więzi i każdemu będzie trudno się rozstać z forum jak i ze znajomymi.

To jest tylko moje zdanie - zdanie szarej myszy w tej wielkiej społeczności jaką wy wszyscy tworzycie.

Ja będę czekał z wiarą w kokosza.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

upadek MPC same + :)

+ Ludzie się wezmą za naukę / Prace

trololo? jak mpc padnie to powstanie równocześnie mńostwo podobnych for próbujących zgarnąć tam tych wszystkich ludzi z mpc.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a jest jakaś data upadku ?: nie chciał mi sie czytać (czytałem na odpierdol ) ;d

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

a jest jakaś data upadku ?: nie chciał mi sie czytać (czytałem na odpierdol ) ;d

jeszcze nic nie jest pewne.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Miejmy nadzieję ,że to nie będzie koniec :/ Siedze na mpc już od 2 lat [2 konta zbanowane przez x070x ;d] i to jest najlepsze forum o grach online !

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Nic nie padnie to nie realne że nie ma pieniędzy przy takiej ilości reklam co 10cm i takiej ilości wyświetleń :) takie moje zdanie

Opublikowano

A nawet niewiedziałem.

I to ,,MAM WAS DUPIE..." chyba w brakuje, psuje cały efekt.

P.S. A jest możliwość dania jakiegoś konkursiku? ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tu nie chodzi o kase tylko o życie . Przez te ddos'y kokosz nie może normalnie fukncjonować . Gdyby ich nie było to byłby spokój. I tego tematu też by nie było.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

To nierealne, to jest kawał roboty, kawał historii, dzięki wam wszystkim MPC żyje, jeśli będą potrzebne jakieś pieniążki by forum nie padło, myślę że każdy który wprowadził chodź kawałek historii tutaj to też da jakieś potrzebną kase na utrzymanie. Jeśli to nie pomoże, to będzie katastrofa :(

1358809676-U384748.png

Opublikowano
Slim

21:40:23

czego chcesz?

Ja

21:40:33

No pytam sie tylko czy DDoSujesz?

21:40:57

bo pisza ludzie

Slim

21:41:14

tak,

21:41:15

możliwe

21:41:21

tylko wole uzywania nicku Daronian

21:41:24

a nie slim.

21:41:25

=)

21:41:31

nie wracam do przeszlosci "22 latka"

I proszę oto winowajca ;]

Opublikowano

@3UP ty rozumiesz że tu nie chodzi o pieniądzę ? Tylko o ataki ?! Gdyby np. ktoś atakował twoją stronkę milion razy , to byś nie dostał załama psychicznego i takie rzeczy pisał ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

No cóż kokosz tyle powiem.Jeśli chcesz to prowadź rodzinę 30lat to poważny wiek,my cię nie zmuszamy do prowadzenia mpcforum.pl.Ale jak każdemu będzie trudno się przyzwyczaić.Dużo osób się dużo nauczyło od ludzi.Myslę,że już nigdy nie będzie takich sympatycznych ludzi i takiego forum.Mpcforum jest jedynym tak rozbudowanym forum,nic nie pobije Mpc.Ale jak czytam tą twoją wypowiedz to aż łza w oczku staje.Poprostu jak nie dajesz rady z DDos to wyłącz forum na jakiś tydzień.Możliwe,że komuś po prostu podpadłeś ( Ktoś cię znienawidził ).Omin to nie daj się po prostu.

Mówisz,że z Mpc nie masz wogóle funduszów a za reklamy to co ? Jak kolega pisał:158 502 PLN.Ale z dniem wartość jest większa.

Kokosz nie mysl,że my cię nie lubimy.Bez Ciebie ta strona by nie istniała.Dużo osób nie wiedziało by co i jak.

Prosze o troche szacunku dla kokosza

Dzięki mpcforum nauczyłem się dużo rzeczy.Różne graficzne elementy,budowa strony,różne pliki.

Naprawdę jakby MPCforum Padło to większość ludzi by była przymulona.Mpc 4ever !

Ale ja myslę,że ty tak mówisz ponieważ chcesz wygonić cheatera i wyłączysz forum na pare tygodni aż się wszystko ogarnie i będzie dalej chodziło.

-

Moję palce ;p

Kokosz jest pr0 !!!

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

4xup tak jak ja :(

kokosz jakies dorne ataki ddos nie moga cie zatrzymac....

UPADEK MPC= UPADEK CHEATOW DO GIER :( 90% nie zna innych for itp pogadaj z coderami czy cus moze zatrzymasz te ddosy

Opublikowano

Tu nie chodzi o kase tylko o życie . Przez te ddos'y kokosz nie może normalnie fukncjonować . Gdyby ich nie było to byłby spokój. I tego tematu też by nie było.

co ty pierdolisz za głupoty co ty w jego głowie siedzisz ? MPC to nie całe życie :)

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Czy utrzymywanie forum przeszkadza w normalnym życiu, chodzeniu do pracy czy posiadaniu rodziny? Przecież kokoszu nie musi siedzieć 24/7 bo jak tylko sie wyloguje to mpc pada

Jeżeli ogarną ataki to będzie spokój. A propozycję jak to zrobić napisałem kokoszowi na pw. I tak nie przeczyta

Dokładnię.W czym przeszkadza utrzymywanie forum ? Poprostu ma laptopa.Sprawdza rano/wieczorem co sie dzieję i wyłacza.Chyba jest wystarczająco administracji która ma dostęp do bazy w razie czego.Może kokosza Hobby to Programy/Komputery ? Może ma prace w sklepie komputerowym.W czym to przeszkadza.Jesli ma prace w sklepie komputerowym to też moze sprawdzac forum

_

Sorka za dobule usuncie tego posta

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Ja wam powiem tak skoro koszt utrzymania takiego forum nieprzekracza 300 złotych to nawet niech każdy użytkownik a dobijamy już do 500000 dałby po 1 zł naco wydaje mi się że każdego stać :D Wtedy mpc istniało by nadal a my moglibyśmy się z niego cieszyć :D

500000:300=1666

1666:12=138 :D

Czyli krótko mówiąc do końca naszego życia :D

Opublikowano

Wiecie kurwa są takie zasrane małolaty z bogatymi rodzicami, kupują 20 dedyków z netem 10gbps i jadą po mpc, bo dostali bana od 070

xD

Nie obrażam nikogo kto dostał od niego bana xD

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

kokosz może dobrze się nie znamy ;) Ale wiem jedno że zawsze gdy coś potrzebowałem jakieś pomocy do gry, cheata lub czegokolwiek to zawsze wracałem do MPC tu mam wszystko co chcę, świetna administracja wiedzą co robić jaka ich rola, co maja robić. Sam poznałem paru fajnych ludzi ;) I tak od siebie szczerze może i czas by założyć rodzinę lecz to Twoja i tylko Twoja sprawa co z tym zrobisz, a życzę ci wszystkiego dobrego czasem chyba odwiedzisz nas ;) Co do strony myślę że jednak zostanie nie naruszona :P

Opublikowano

Ludzie... piszecie w kółko i w kółko to samo...

Tak sobie czytam ogólnie od początku i widzę, że myślicie(Nie wszyscy, ofc), że problem leży tylko po stronie finansowej.

Otóż nie sądzę, bo sam chyba nie chciałbym użerać się z 15letnimi bachorami, którzy powinni być w przedszkolu, i którzy robią jakieś tam DDoSy,

bo sobie na wiki czy gdzieś poczytali co i jak...

Ja bym nie spamował już w tym temacie, przecież jeśli kokosz to dorosły facet, to po co ma właściwie nas słuchać?

Decyzja jest jego, mamy głos - owszem, ale chyba jest zbyt słaby, żeby coś zdziałać. Jeśli chodzi o kasę, jestem zalogowany na koncie bankowym, kasa to nie jest

taki problem, chodzi tutaj o inne rzeczy... O życie... to prawdziwe życie. Dajcie Mu czas, tak "o", teraz, to możemy sobie tylko pisać i nabijać posty spamem.

No ale któż mnie posłucha, pozdrawiam :)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...