Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś teraz, co ja kurw mać będę robił po szkole?

MPC ma nie upaść bo powybijam wszystkich ! :D

Jak upadnie MPC , to znalezc nowe forum i jazda..

:DHistoria robi swoje..

Jednak , bd ciężko dla nołł..

Kokosz, nie poddawaj się chopie ; d

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kokosz, mimo naszej "sprzeczki" i tak darzę Ciebie szacunkiem.

Po co rezygnować z czegoś co się tworzyło tyle lat. Zawsze możesz odpocząć (urlopik). Według mnie nie ma sensu, aby tak szybko się poddawać.

Jeśli jest problem z funduszami, to nie wahaj się tylko wprowadzaj blue membera :P, ludzie to docenią, że dołożyli swe cegiełki do istnienia forum.

Przemyśl jeszcze raz to na spokojnie.

Nie ma funduszy? A z reklam kasę to moja babcia bierze...

Wartość mpc

qesa.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

ponad 2 lata tutaj jestem, trudno będzie się odzwyczaić. raz próbowałem, zrezygnowałem z moda ale niedługo po tym wróciłem. było tutaj sporo faili i afer, ale jeśli MPC padnie to będę je i tak miło wspominał. mam jednak nadzieję, że przekażesz admina komuś innemu i nie koniecznie po wystawieniu forum na jakąś aukcję, raz miałem podobną sytuację z innym forum po czym niemal upadło bo nowy administrator nic nie robił.

najsmutniejsze dla mnie to, że mmt pewnie zniknie :mellow:

fs_overall.png

Opublikowano

Co tu dużo mówić, MPC to 3-4 lata z mojego życia, nie ważne co tu się działo, zawsze pozostanie sentyment i dobre wspomnienia związane z tym forum. Mimo wszystko, dziękuję Kokosz, dzięki za wszystko :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Chociaż jestem randomem, to i tak będzie mi szkoda tego forum. Drugiego takiego nie ma i nie będzie. Dziękuję za szansę (rychło straconą ^^) na "pomoderowanie" tym forum, za chwilę odpoczynku od codziennego życia (szkoła dom szkoła dom) w miłej atmosferze, za cały wkład i zaangażowanie, w które włożyłeś sporą część swojego życia. Za wszystko szczerze Ci dziękuję.

No nic, powodzenia na "nowej drodze życia". Pozdrawiam ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Kokoszu, na prawdę dobra decyzja. Sam dziwiłem się, że tak dbasz o to forum, na którym nie masz praktycznie żadnych korzyści finansowych ...

Powodzenia w realu ;]

Dobrym wyjściem jest "podarowanie mpc" zaufanej osobie, lub sprzedanie. Bez ciebie już nigdy nie będzie takie, jak kiedyś... ale gdzieś trzeba robić reklamy serwerów metka xD

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

No nie fajnie, ale to się tak nie może skończyć, smutno by było, bo to jedyne w swoim rodzaju forum od gier. Może podaruj forum zaufanej osobie, lub je po prostu sprzedaj? 6 lat pracy nad tym forum nie może pójść na marne.

Dziękuje wszystkim za tworzenie tego forum, przeżycie nie do opisania ;)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Co z tego jak by Mou czy jakiś GM został Head jak by nie miał kasy żeby opłacać forum ;d To bardzo duża odpowiedzialność i kokosz stwierdził że trzeba przejść na "emeryturę" powinniście to jak najlepiej zaakceptować a jeżeli forum padnie powstanie kiedyś nowe i też nic złego w tym nie będzie ... ;d

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Nie wierzę w to. Na forum jest wszystko ! Wejdźcie w byle jaki dział i znajdźcie jakiegoś tutka czy coś czego nie ma .

To jest skarbnica informacji na każdy temat

Łezka w oku się kręci

9368_gold.png

Opublikowano

Mimo, że się nie lubimy, tu mowa do kokosza, to i tak gratuluje tego, że przez 6 lat nie odpuściłeś. Doskonale rozumiem, że to ciężką praca utrzymywać forum. Jeśli to koniec to mogę powiedzieć tyle, że dobrze się tu bawiłem i poznałem grono ludzi, z którymi kontakt utrzymam długo. Gratuluje jeszcze raz wszystkim, którzy to forum tworzyli i tworzą. Tym 500 000 ludziom (-keczupy, wiadomo).

Opublikowano

Nie kurwa, tylko nie to. Chcesz się poddać, stracić tyle lat pracy, bo jakiś niewyżyty 15latek puszcza ddosy? Wprowadź jakąś rangę za pieniądze, awansuj TCQ / Omka na admina i forum może stać!

Opublikowano

kokosz - prima aprilis był 1 kwietnia.

Mimo wszystko spójrz racjonalnie, Makin i Seldek są adminami - radzą sobie dobrze, nie musisz ich raczej kontrolować, Mou może wrócić i masz wolny czas, założysz rodzine (nie moja sprawa) nie musisz tutaj siedzieć dniami i nocami.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Niestety zrozumiałem wiele z tego przekazu, bo kiedyś miałem do czynienia z podobnymi sytuacjami, lecz nie aż tak poważnymi.

Często kumple zostawiali, musiałem rezygnować z wielu rzeczy, ale nie poddałem się do teraz... nie obchodzi mnie zdanie innych.

Kokoszu, wiem ile włożyłeś w to forum, jednak to wszystko za mało. Wiem, że nie miałeś czasu, ale to nie przekreśla wszystkiego.

Nie będę tutaj pisał swojej historii, ale przez kilka lat byłem 20-paro letnim chłopakiem, i przez tamten okres czasu moja psychika stała się silna.

Bardzo chętnie pomogę Ci w błędach MPC, konkretniej zabezpieczenia. Nie rozumiem czemu tych luk nie odkryli MPC Coders Team.

To uderza po oczach, jak i te DDoS'y, jak i ten temat. W mojej głowie siedzą setki propozycji, dzięki którym to forum ma szansę bycia.

Zaufaj mi chociaż raz. Nie łam swoich zasad, by nie zwracać większej uwagi na użytkowników, i uwierz w to co piszę.

Nie zważaj na rzeczy co mówi o mnie reszta forum, bo tak naprawdę poznało mnie, czy dowiedziało się jakim jestem może kilka osóbek.

Jestem tutaj nikim, jednak wiedziałem od początku czego chcę, od początku rejestracji pierwszego konta na MPC Forum.

Od początku też rzucano mi wyzwania i kłody pod nogi. Userzy pokazali jacy są słabi obgadując mnie za plecami, i innymi.

Jeszcze w niedzielę byłem dumny z wykorzystania dziur w zabezpieczeniach, ale teraz... zrobię wszystko, aby Ci pomóc.

PIERDOLĘ szczerzę to co napiszą o mnie gimbusy pod moim postem, mam na nich wyjebane, tak jak oni mieli wyjebane na mnie.

Jeśli raz mi uwierzysz, czy zaufasz - pokażę, że nie popełniłeś błędu w swoim wyborze. Nie każdy jest taki, jakiego inni go malują.

Napisz do mnie na facebooku, na konto, na które napisałeś wczoraj lub na PW. Przebij barierę tego znudzenia czytając pozostałe wiadomości.

~daronian.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I na chuj mi komputer jak mpc padnie , stary grat to nawet nie pogram . Pamiętam 2k9 żółto-czarny skin , potem aktualizacja wielkie kontrowersje bo niema zajebistego żółto-czarnego skina . Ehh stare piękne czasy .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Szkoda forum

2 lata na nim siedze, i było nawet fajnie.

Nie mówie już o tych całych zamieszaniach z innymi ludźmi i ze mną.

MAM WAS DUPIE.

Nie oceniam Cb negatywnie, normalnie nic nie mam do Cb, ale każdy ma prawo popełnić błąd ponieważ jest człowiekiem.

Cóż..ja końca jakoś forum nie widze, te ataki ddos mnie już wkurwiają, ale to raczej nie koniec tego imperium.

Tak wgl. temu forum zawdzięczam bardzo dużo, (dużo nowej wiedzy, sporo wspamniałych ludzi z którymi można normalnie porozmawiać, nawet wspólnie pograć) i wiele więcej.

"Czasy świetności MPC mineły" taka prawda elita odeszła, moderatorzy się opierdalają i wgl..(nie bd tego rozwijał)

Cóż..powodzenia na nowej (drodze/stronie) życia ;D

30 lat to jest coś..

H3h3

jak sam widzisz twoja decyzja nadania Moderatorów dzieciom była negatywna bo tak na prawdę to forum rozwalili oni swoim zachowaniem, arogancją, rasizmem wobec użytkowników,

Zgodze się z tym, ludzie robią ileś lat, wbije taki gimbus poliże i ludzie myślą że jest wporzo, a tak naprawdę dział leci na opał.

A co do mou tak jak ktoś tam wyżej napisał, warto (mym zdaniem) dać mu szanse.

Max.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Co z tego jak by Mou czy jakiś GM został Head jak by nie miał kasy żeby opłacać forum ;d

Zawsze można forum sprzedać , jakiś chętny , kasiasty amator na pewno się znajdzie ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Z jednej strony Ci współczuje, lecz z drugiej bardzo dobrze się stało. Przyznaje, że bardzo mi zależało aby forum padło, gdyż panuje na nim bezprawne oczernianie Użytkowników a także ujawnianie informacji dotyczących danych dzięki którym można sprawdzić gdzie dana osoba przebywa. Uświadamiałam Cię wielokrotnie, prosiłam abyś zareagował gdyż GM łamali prawo a Ty wolałeś zwyczajnie uciec. Dlatego taką decyzję którą zaprezentowałeś jak dla Mnie jest próbą wzbudzenia litości aby forum nie było atakowane.

Jednak i tak uważam, że szkoda twojej pracy i twojego wkładu dla tego forum bo jednak gdyby nie ty forum by nie istniało. Zapoczątkowałeś nowe życie dla młodzieży gimnazjalnej a także zdarza się młodzież starsza.

Jak dobrze wiesz już mam 23 lata i rozumiem prawdziwe dorosłe życie ale jak sam widzisz twoja decyzja nadania Moderatorów dzieciom była negatywna bo tak na prawdę to forum rozwalili oni swoim zachowaniem, arogancją, rasizmem wobec użytkowników, my Uzytkownicy mimo braku koloru naszego nicku nie jesteśmy gorsi jak od długiego czasu Moderatorzy i Global Moderatorzy dawali nam zrozumieć że jesteśmy 0 a oni najmądrzejsi. Gdyby byli najmądrzejsi nie łamali by prawa co Ciebie na raziło a mi dostarczyło coraz więcej dowodów.

Jednak, szacunek u Mnie jest i ostatni raz odpuszczę ale gdy pojawi się sytuacja ponownie i jak Omek znowu poda IP obcym osobom zastosuje czynność zgłoszenia.

Wierzę, że jesteś silnym mężczynzą i weźmiesz się w graść i podejmiesz właściwe decyzję aby wróciła atmosfera godna aby pozostać na forum. Przede wszystkim dobierzesz na prawde osoby właściwe na stanowiska odpowiedzialne (Wredna- moim zdaniem jest wporządku mimo nieporozumień które miałam z Nią ). Jako jedyna postępuje słusznie i nie naraża Użytkowników na zagrożenie.

Postaw sobie punkt zresocjalizować forum do jeszcze lepszej formy i Gm, modów.

Opublikowano

Każdy z nas ma jakieś wspomnienia związane z tym forum. Niektórzy złe inni dobre. Mam nadzieje, że wszyscy zapamiętają je przede wszystkim z tej dobrej strony. 6 lat to niemały wyczyn. W tym czasie forum cały czas się kształtowało. Wygląda na to, że osiągnęło już swoje maksimum. Nikt chyba nigdy nie myślał, że będzie istnieć wiecznie. Cóż, trzeba podziękować kokosz'owi za to, że stworzył to forum i udostępnił nam możliwość dyskusji z tematyk zawartych na mpc. Mam nadzieje, że znajomości, które zostały tutaj zawarte nie znikną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...