Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde szkoda jak forum zniknie ;/. Przez 3 lata na tym forum nauczyłem się tyle rzeczy co normalnie bym nie pojął na innym forum. To forum jest najlepsze i nawet jak upadnie to będzie najlepszym jakim było. Dziennie na forum siedzi 6k ludzi +. Myślę że ktoś napewno przejął by stery nad forum. Bo takie forum jak to nie powstanie.

fs_pc.png

Opublikowano

Kokosz , lubię Ciebie , ale mówiąc krótko , hejty zrobiły Cię w chuja , ich pierdolenie się sprawdziło , swoj cel prawie osiągneli. Mam nadzieję że to tylko joke ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Na forum długo nie jestem (jakiś miesiąc) a już mi trudno się z nim rozstać. To przecież grono wielu fantastycznych ludzi. Nie możesz kokoszu usunąć forum...

Możesz je przecież przekazać komu innemu.Szanuję to, że chcesz mieć czas dla siebie, ponieważ takie forum to wielkie zobowiązanie. Musisz znaleźć jakieś wyjście.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Pewnie będzie tak samo jak z tym ACTA...Niby nie będzie wolnego internetu a jakoś jest. Nie wierzę , że mpc się podda przez jakiś hejterów...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A ja się ciesze że zamykają to forum !

Może wtedy będzie się lepiej grało. Nie będzie tyle tych cheat'ów itp.

kokosz zrobiłeś dla nas w chuj ale przyszła pora żeby zamknąć ten cały syf.

Dziękuję.

Opublikowano

Dobra , mam pomysł , ja mówię że forum nie padnie , szkoda by było kokoszowi ;) A jak padnie to będziecie wyzywac mnie od chujów ;)

ciekawe jak , nikt mojego gg nie zna ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

OMFG, ale smuty piszecie :D

Kilka rodzynów:

to Forum Uczy ludzi jak przetrwać
Zrobisz to co według Ciebie będzie słuszne oraz lepsze dla Ciebie, lecz wierze w Ciebie i myślę, że się nie poddasz tak od teraz.
Nic W Życiu nie jest pewne / ale jedną jest pewne nigdy forum nie zginie !
Ja bez tego forum był bym nikim połowa z nas była by ścierwami które nawet by nie umiała stworzyć np Serwa Cs ,minecraft metin2 i tym podobne.

Łzy w oczach.

To już jest chore, niech się koleś leczy.

Panie Kokosz.

Załatwimy to inaczej:<

Ja bez tego forum był bym nikim połowa z nas była by ścierwami które nawet by nie umiała stworzyć np Serwa Cs ,minecraft metin2 i tym podobne.

Cheaty pamietam te czasy jak się grało na Czitach w combata tu tylko były czity nigdzie wiecej

Moim zdaniem to było i jest najlepsze forum na świecie.

Jeżeli chodzi kokosz o kase mogę ci dać z 50zł:>

Wiem że z forum nie zarabiasz milionów DeadMen mi to mówił ale współczuje ci...

Te ataki ddos idz z nimi na policje... masz przecież licencje na forum :>

wiec możesz to przekazać:>>>>>>

Oni się tym zajmą!

PS jeżeli wykryłeś jakieś IP które cię atakowało to napisz mi:>

Czyli jesteś gotowy dać aż 50zł żeby ratować forum, dzięki któremu nie jesteś nikim ani ścierwem nieumiejącym zrobić serwera CS, ta?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Czaicie, że i tak nie padnie.. No bo kto by wywalił 160 tyś zł w błoto? ;f

Jedynie może się w pewien sposób zmienić jeśli go sprzeda lub po prostu zmieni właściciela.

Ktoś na pewno się tym zainteresuje, a jedynie co trzeba zrobić to odpowiednio je zabezpieczyć.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Czaicie, że i tak nie padnie.. No bo kto by wywalił 160 tyś zł w błoto? ;f

Jedynie może się w pewien sposób zmienić jeśli go sprzeda lub po prostu zmieni właściciela.

Ktoś na pewno się tym zainteresuje, a jedynie co trzeba zrobić to odpowiednio je zabezpieczyć.

Zajebiste masz info nie powiem.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Proponuje zrobić zbiórkę pieniędzy, a za nie wynajmiesz jakiś pro elo hackerów, którzy zabezpieczą te forum.

liczmy że 100tysięcy userów zapłaci 10zł <przelewem> = 1mln. a za to wynajmiesz kogoś + starczy Ci na życie =)

Pozdrawiam.

Opublikowano

nei bd juz mpc? kurde moge wam wyslac z 2 smsy po 30 zl tylko zeby bylo bo dzialy publikacji serwow...

nei bd juz mpc? kurde moge wam wyslac z 2 smsy po 30 zl tylko zeby bylo bo dzialy publikacji serwow...

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

Możecie skończyć spam, czekajcie na ostateczną decyzje, LUDZIE ODETCHNIJCIE !

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

powiem wam szczerze gdyby nie mpcforum Metin2 Był by zacofany jeszcze kilka lat

to Forum Uczy ludzi jak przetrwać zawsze byliśmy z wami jak były ataki ddos ja tutaj jestem od 2008r pamiętam jeszcze jak nowość była np Nowa zbroja a a teraz wszystko stare .MpcForum zaczęło się dopiero rozkręcać a ty to chcesz przerwać nie poddawaj się Kokosz !!

Damy ten 1% podatku na mpc

takie drugiego forum nie ma

Poprawka... gdyby nie kopiowanie z epvp przez większość

Opublikowano

sorry za dl ale Może wypowie się ktoś na temat publikacji serwerów w dziale metin2 ?

tez juz go nie bd? jak pisalem up jbc pisz pw kokosz

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

Znów zaczynacie te bezsensowne gadki o metinie? No nie ma publikacji i zapowiedzi z powodu ataków. Ogarnijcie się.

Nie jest w tej chwili najważniejsze to, czy będziecie mogli sobie pograć w metinka -.-

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie rozumiecie że kokosz nie zamyka forum tylko z powodu DDoS'ów?? Jednak 30 lat to kawał życia i trzeba myśleć o swojej przyszłości a nie o bandzie 12-latków. Jedynie DDoS'y to wszystko wzmacniają. I jak napisał kokosz - forum nie sprzeda.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Takie niepozorne forum , a ludzi zmienia ( większość na pozytywny sposóB)

Przez 3 lata byłem ( i nadal jestem) użytkownikiem mpc , zawsze mój problem był rozwiązany ... Dobra koniec marudzenia...

Jeśli wyłączysz forum to nie zapowiadaj tego ;<

Pozdrawiam :>

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

ale wy pierdolicie, 18 stron jakichś domysłów i smutów o.O padnie to padnie, nie to nie i tak na to przecież nie wpłyniecie. przecież to jest tylko forum, z ludźmi będziecie mieli możliwość pogadać na gg albo skype a pewnie i tak większość przerzuci się na jakąś inną stronę.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...