Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kokosz - prima aprilis był 1 kwietnia.

Mimo wszystko spójrz racjonalnie, Makin i Seldek są adminami - radzą sobie dobrze, nie musisz ich raczej kontrolować, Mou może wrócić i masz wolny czas, założysz rodzine (nie moja sprawa) nie musisz tutaj siedzieć dniami i nocami.

Ale kasa mu z portfela leci. Zrozumcie też, że forum nie kosztuje złotówkę na rok.

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kokosz'u przemyśl to jeszcze raz.

Jeśli w grę wchodzą fundusze to nie ma sprawy, mogę coś dorzucić.

2 lata spędzone tutaj i tak nagle ma się to urwać? Nie to bezsensu, nie pozwolę na to i nie w takiej chwili.

Co ja będę robić po maturze oO (4 miesiące wolnego).

Natomiast jeśli chodzi o to, że myślisz o "emeryturze" to może jednak pałeczkę odnośnie zarządzenia przekazać.

Kurna, taka skarbnica wiedzy ma przepaść, nie wierzę w to co powiedziałeś.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Zbierają się w tym temacie wszystkie największe koksy tego forum... lost, wojtek, mou... wspomnienia z całego mojego pobytu na mpc od 2009 wracają ;( co ja teraz będę przeglądał w necie w wolnej chwili? Gdzie będę czyhał na serwery metina? Dzisiaj jest najsmutniejszy dzień w moim życiu ... (nie, mpc nie jest całym moim życiem, hejterzy. Spróbujcie się dzisiaj powstrzymać -,-)

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

W takiej sytuacji można słuchać tylko tego muse - resistance ... aż płakać się chce ;d ..

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Chłopie, gratuluję. Zbudować taką ostoję gier MMO, FPS etc. wszystko to utrzymywać przez 6 lat. Nie marnuj tego, nie zamykaj MPCforum, które również jest częścią mojego życia. Tak, życia. Co nie przyjadę od rodziny, przyjdę ze szkoły, wstanę w weekend - wchodzę na to wspaniałe forum, porozmawiać z zajebistymi ludźmi jakimi są m. in. Zavetti, Endymion, Cass, zielinskipawel, PKJ, Baksiu, Krystian, razor, boteq, ZiomQ, RaVneS, Lenart, Epean i wiele więcej. To my to wszystko budujemy. Rób płatną rangę i nie pierdol :(

No i szkoda tego wspaniałego projektu jakim jest MPC Media Team, chłopaki wkładają w niego kupę serca, zarywają nocki, pierdolą szkołę, aby nie było faili i spóźnień. I szacunek im za to ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Na forum jestem niedługo, ale już zdążyłem zauważyć że nieźle się rozwijaliście, dopóki hakerzy nie zaczęli atakować. Jakbym był kokoszem to zapewne w takim wieku też odszedłbym, przynajmniej w 80% od tworzenia takich rzeczy, w końcu internet to jedno, a real-life to drugie. Moim zdaniem kokosz powinien oddać posadę administratora całego forum komuś odpowiedzialnemu. 6 lat to w końcu dość długo, i tak dobrze że przynajmniej przez te sześć lat forum było utrzymywane, ale jakby sobie policzyć to ok. 700-800zł na rok trzeba płacić aby utrzymać takie forum, wydaje się mało, ale nie jest. (przynajmniej ja tak myślę)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jednak, szacunek u Mnie jest i ostatni raz odpuszczę ale gdy pojawi się sytuacja ponownie i jak Omek znowu poda IP obcym osobom zastosuje czynność zgłoszenia.

Kobieto a Ty znów o sądzie trąbisz o tym z 2000 kont, a jeszcze nikt nie dostał żadnego wezwania do sądu. Niby 23lata, a zachowanie jak małe dziecko straszące Policją... Wybacz.

Zawsze jest szansa że uda się zebrać te fundusze, można wprowadzić jakieś skromne nagrody czy ikonki na profil itd.

Nie można się poddawać gdy osiągnęło się tak wiele w takim czasie !

Opublikowano
Nikt chyba nigdy nie myślał, że będzie istnieć wiecznie.

Ja właśnie żyje w takim założeniu, że będzie istnieć do końca moich dni, nawet dłużej.

Co do pieniędzy, to podajesz numer konta, wiele osób się zrzuci, moim zdaniem najmniejszy problem.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Kokosz zrobiłeś forum, które codziennie przeglądają tysiące osób. Patrzysz na hejterów, którzy napiszą parę głupich postów w celu "pojechenia" po mpc. A może tak zobacz na TYSIĄCE innych ludzi, którzy Cię za to forum wielbią. xD Moja propozycja:

1. Pozostań jeszcze, aby chociaż troszkę podnieść to forum.

2. Banuj debili.

3. Daj szansę Mou. :)

Jeśli nie masz hajsu na utrzymanie to zawsze możesz zrobić płatne rangi lub darowizny... Jestem pewny, że pomogłyby setki osób. ;)

Opublikowano

Ehhh 7 bannów, 2 degrady z kida, 1 degrad z moda, niesłuszny ostatni bann, trochę czasu tu spędziłem, ale w sumie zawsze było co robić :P

Co do cb kokoszu to w tym wieku chyba trzeba jednak zająć sie czymś poważniejszym (rodzina) niż forum, ale to 6 lat roboty którą zaprzepaścić było by głupotą. Sprzedaż forumq'a mogłaby być dla cb opłacalna, tylko nie wiadomo jak z nowym właścicielem by było, ale to zawsze coś

btw

Mou nigdy za mną nie przepadał ale niech wróci :P

~Bebson

(Tak mam Bebsona2 ale mam tam za mało postów żeby tu pisać, jak komuś się niepodoba to mogę zaliczyć kolejnego banna za multi)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Zawsze można forum sprzedać , jakiś chętny , kasiasty amator na pewno się znajdzie ;)

no właśnie, amator

Ja tam nie będę nic mówił szczególnego, tylko sobie jednego z 'ostatnich' postów nabiję, a co.

Po prostu szkoda forum. Szkoda społeczności. A przede wszystkim szkoda włożonego przez tą społeczność czasu, jeżeli wszystko ma się pójść chędożyć. Tak się nie robi. kokosz zastanów się, może faktycznie odstaw dla kogoś to forum. Albo wprowadź rangi premium, cokolwiek, jeżeli chodzi o fundusze to niech wróci nagroda MPC Sponsor (której z resztą chętnie bym został w takiej sytuacji posiadaczem). Na kanale youtube ForumMPC jest opcja ubiegania się o partnerstwo, za co też, niewiele, ale ileś tam groszy idzie.

Nic nie jest, kurwa, niemożliwe!

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano
:(( rozumiemy cie kokosz ale o tak sobie chcesz usunąć prace wszystkich użytkowników ? zastanów się jeszcze prosimy cię i nie poddawaj się tak szybko jest kilka adminów jak inni mówili nie lepiej oddać mpcforum w dobre ręce ? i chcesz tak o sobie wszystko w błoto rzucić ? wiem że życie dorosłe jest trudne praca praca i praca ale naprawde cie prosimy zastanów się
ravento.jpg
Opublikowano

skąd ja teraz będe ściągał hacki do metka i mody do wota, jestem tu zaledwie pare miechów,ale już przyzwyczaiłem sie do tego forum. <3

drugiego takiego juz nie będzie. :( :( :( po egzaminie nie będe miał co robić, nie wyłączaj

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

Kokosz zrobiłeś forum, które codziennie przeglądają tysiące osób. Patrzysz na hejterów, którzy napiszą parę głupich postów w celu "pojechenia" po mpc. A może tak zobacz na TYSIĄCE innych ludzi, którzy Cię za to forum wielbią. xD

misc-true-story-realistic.png

Moja propozycja:

1. Pozostań jeszcze, aby chociaż troszkę podnieść to forum.

2. Banuj debili.

3. Daj szansę Mou. :)

Dobry pomysł

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Nie pozwolę żeby tak wspaniałe forum upadło. =)

Tyle jest innych for, i tyle debili w administracji, więc MPC NIE MOŻE UPAŚĆ

Nie Masz kasy ? Proponuję zrobić zbiórkę pieniędzy..

10zł przelewem to nic takiego, a uratuje forum =)

Proponuję, tak jak UP podał, abyś zrobił akcje.

Np. Ranga Blue / Sponsor za pomoc finansową..

10zł nie wydatek, a 1/3 forum na pewno by wspomogło tak wspaniałe forum.

Mam nadzieje że przemyślisz swoją decyzję.

Po co tracić tak wspaniały projekt ?

Forum to jest najlepszym z MMO RPG ..

Wiele z tego forum można się nauczyć

Poproś kogoś o pomoc, przez Ddosami można się zabezpieczyć <nie całkowicie ale można>

Nie zaszkodzi zgłosić sprawy na policje - możliwa rekompensata w postaci PLn = więcej kasy .

Nie poddawaj się od razu, tylko zrób zbiórkę i tyle.

Sorry że tak się rozpisałem, ale jak to zobaczyłem to aż nie mogę uwierzyć, tak wspaniałe forum ginie..

Zrób zbiórkę pieniędzy & zrób sobie urlop.

Taka jest moja propozycja.

Jeszcze raz.. przemyśl jeszcze swoją decyzje.

Pozdrawiam, Sprite.

Ps. Sorry że tak się napisałem.. ;x

Opublikowano

Prawie pół miliona osób zarejestrowanych, ponad 4 miliony napisanych postów, dziennie przewija się przez forum dziesiątki tysięcy użytkowników, doceń ich prace, ich wkład na pisanie tutoriali, starania się. Nie zamykaj tego forum, jeżeli masz dość - sprzedaj je. Wiadomo że nie oddasz, bo to jest za dużo. Mou ma to coś, że można to docenić. Zastanów się zanim coś podejmiesz i zapytaj o zdanie użytkowników.

W chu*u mam czy ktoś to przeczyta.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wiadomo forum nie trwa wiecznie, kiedyś przychodzi czas a zamknięcie, koniec działalności, ale naprawdę szkoda zmarnować tyle pracy.

Najbardziej jest mi przykro z powodu MMT, gdyż oni włożyli tyle pracy w to żeby forum było znane również na yt od medialnej strony.

Anyway powodzenia w życiu osobistym kokosz :).

Opublikowano

Gdyby chciał to by już dawno wrócił, więc nie pisz głupot -_-

Hmm, może się mylę, ale moim zdaniem z tematu Mou wynikło, że jednak chce wrócić. :)

Opublikowano

Nie pozwolę żeby tak wspaniałe forum upadło. =)

Tyle jest innych for, i tyle debili w administracji, więc MPC NIE MOŻE UPAŚĆ

Nie Masz kasy ? Proponuję zrobić zbiórkę pieniędzy..

10zł przelewem to nic takiego, a uratuje forum =)

Proponuję, tak jak UP podał, abyś zrobił akcje.

Np. Ranga Blue / Sponsor za pomoc finansową..

10zł nie wydatek, a 1/3 forum na pewno by wspomogło tak wspaniałe forum.

Mam nadzieje że przemyślisz swoją decyzję.

Po co tracić tak wspaniały projekt ?

Forum to jest najlepszym z MMO RPG ..

Wiele z tego forum można się nauczyć

Poproś kogoś o pomoc, przez Ddosami można się zabezpieczyć <nie całkowicie ale można>

Nie zaszkodzi zgłosić sprawy na policje - możliwa rekompensata w postaci PLn = więcej kasy .

Nie poddawaj się od razu, tylko zrób zbiórkę i tyle.

Sorry że tak się rozpisałem, ale jak to zobaczyłem to aż nie mogę uwierzyć, tak wspaniałe forum ginie..

Zrób zbiórkę pieniędzy & zrób sobie urlop.

Taka jest moja propozycja.

Jeszcze raz.. przemyśl jeszcze swoją decyzje.

Pozdrawiam, Sprite.

Ps. Sorry że tak się napisałem.. ;x

Nie ma zabezpieczen przez ddos sa jedynie firewalle ktore beda filtrowac owe polaczenia i blokowac ale to nie jest i tak zabezpieczenie bo jak ci przywali spory ddos (np 10gb/s) to masz amen..

ban.gif

Opublikowano

Dwa słowa ~ ja pierdole... No cóż, wszystko sie kiedyś musi skończyć. Żegnajcie wszyscy. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ale to nie chodzi tylko o kase...

Chłopak , Kokosz ma już 30 lat! i nie ma pewnie zamiaru całe życie użerać się z tymi durnymi atakami.

Zapewne chce się ustatkować...

Sprzedaj lub oddaj forum komuś innemu ;)

no właśnie, amator

Nie w tym kontekście mi chodziło... ;)

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...