Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

glinka, nie bądź taki pewny siebie.

kokosz, tak jak ustaliliśmy... adresy IP dajesz mi, a ja z tym zrobię co trzeba.

nie spamujcie w temacie tyle.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
nie po to hejtowałem żeby forum padło.

Nie po to zapierdalałem ponad rok aby dział bym ogarnięty, a teraz ( i tak jest rozjebany) i forum ma upaść oO

kokosz, tak jak ustaliliśmy... adresy IP dajesz mi, a ja z tym zrobię co trzeba.

Spec się znalazł + admin w jednej osobie xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szkoda, że w takich okolicznościach stuknie 6lat MPC... kokosz nie poddawaj się ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Widzę, ze to dobry moment by zaoferować ofertę: Sprzedam felgi. huehue (joke).

A na serio to szkoda, zacząłem pomagać wszystko zaczęło być ładne, fajne. Nic nie trwa wiecznie, tyle.

Peace.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Ogarnijcie się bo nie rozumiecie powagi sytuacji...Upadnie największe źródło cheatów do gier!. I czym będziemy bocić? :(
Pierdolić boty. Mi tam chodzi o wszysktkich hejtów i nie tylko an tym forum. Zżyłem się z wami skurwysyny
Opublikowano

Panowie przyjmijcie do wiadomości ,że nic nie trwa wiecznie.

Człowiek jest nikim w tym dziwnym systemie,

Dzięki za wszystko czuje się dumny ,że przez całe lata mogłem być częścia MPC, i aktwnie pomagać w jej rozwoju.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Tobie to nawet psa do popilnowania bym nie dał dziecko ,a co dopiero jakieś IP.

Kokosz nie bądź naiwny i nie rób z tym Rumunem żądnych interesów bo to głupie dziecko jest.

Żeby nie było że nie ostrzegałem

Opublikowano

Ludzie Jeżeli Jesteście Przeciw Koncówi Mpc (Dajcie Lika Temu Postówi)

Nie No Teraz Tak serio, Forum na pewno nie padnie dziś ani jutro może za pare lat ale nie w najbliższym czasie obiecuje wam to !

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Sprawdź coś najpierw ku*wa, a nie. Mają .pl i wypier*alaj.

Powiem ci tyle pierdol się kozaczku przez kabelek.

@top

Kokosz na prawdę pomyśl za nim to zrobisz.

Opublikowano

Bambos ma już perma.

Widzę już ponosi. Chłopak rozwesela tutaj, bo stypa. Nie zdziwiłbym się jak ktoś już się poszedł pociąć..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@Upy. Ale MPC musi trwać wiecznie ! Dzięki wam stałem się kimś w grach , programowaniu itd . itp . !

Dorastałem z MPC ! Czytałem o tym wszystkim ! Gdyby nie wy pewnie z kilkudziesięciu powodów nie grał bym w takie gry jak : Metin2 , WarRock , MInecraft ! Błędy by mnie pozabijały !

Ale nasze kochane MPC mi pomogło !

PRZEKAZAĆ MPC GODNEMU NASTĘPCY !

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Ludzie Jeżeli Jesteście Przeciw Koncówi Mpc (Dajcie Lika Temu Postówi)

Nie No Teraz Tak serio, Forum na pewno nie padnie dziś ani jutro może za pare lat ale nie w najbliższym czasie obiecuje wam to !

Co ty wiesz o zabijaniu?

Powiem ci tyle pierdol się kozaczku przez kabelek.

Nie płacz:) Sprawdź zanim napiszesz.

@top.

ja tam nie znam darokurka, ale jeżeli większość osób ma o nim negatywne zdanie, to zastanowiłbym się nad tą decyzją.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gdyby nie MPCforum to nigdy nie zagrał bym w Shakes&Fidget- A teraz co? Jestem w 6 gildii na s11 i w top 1000 (tak wiem, nie chwalę się) W metina tez bym nie grał- To te hacki mnie zachęciły. Jak już wspomniałem w jednym z poprzednich postów mpc to "część" mojego serca, jeśli ona upadnie to będzie smutno :<

9amUS1C.png
Opublikowano

pomyslcie jaka bedzie reakcja administracji innego forum jak wbije do tematu nazwe kogos tepym chujem zmieszam z blotem i na koniec kaze wypierdalac zostane zniszczony po 1 lub 2 takim wybryku

mpc jest jedynym forum gdzie moge sie wyslowic bez zbytniego slodzenia i milych slowek bo wszedzie zakaz klniecia tylko tutaj byla jakas swoboda

s2c77Oa.png

Opublikowano

MPC 4Ever.

kokosz . Nie bądź egoistą ! Mój syn ma do chu*a siedzieć na tym forum i mnie dumnie zastąpić ! Będzie pro userem na tym forum !

MPC TRWAJ ! KTO ZA LIKE IT !

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Może tak zorganizować zbiórkę pieniędzy ?

Te forum dało mi tyle że pora by się odwdzięczyć, np tak po dyszcze wysłać ?

Niby to śmieszne pieniądze ale jeżeli da 50,100,200 osób ? :)

Już będzie coś ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...