Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tutorial] Finalongju2: Pełna Rejestacja.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tam mam gdzies te server fms na +( nie moge zrobic ze 20 raz proboje i nie udalo sie

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

y nie .... ja sie loguje normalnie cos tam po chisku i wybór postac ale mnie czesto wywala to pewnie przez birshire xD

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

@up bo chyba ze spolszczenia nie chodzi ... a fake nie jest bo graja na nim polacy ;) tylko ze na chinskim cliencie

Opublikowano

No ale przynajmniej nie ma obawy, że głupi chińczyk zrobi buga na charze albo usunie konto ;p Wogóle sądze iż włosi nie potrafią bugować, dziwię się wogóle, że umieją zrobić servy to już ich drugi chyba albo trzeci ;p Pamiętam jak pierwszy raz zagrałem na priv.... To był własnie clubmt2 (italian server) :) (@edit nie chodzi mi o ten co teraz jest ale ten stary jeden z pierwszych serwów ;p)

Opublikowano
Jasne, że chinskiego ;p Żeby wkleic do chinskiego klienta ;p

sorry

nie moge ci pomoc ;) mam tylko polskiego ... heh

ide na w11 wiec narazie zmykam ;) nq

Opublikowano

Serwer do dupy -,-

h7rx48833k7zxexxe3k.png

Zapraszam na serwer SA:MP

HostName: ! Polski Server 24/7™ [PS24]

Address: 91.204.163.125:7973

Players: 86 / 125

Ping: 28

Mode: ™Stunt/DM~PL™

Map: San Andreas

ak47.png

Opublikowano

Tydzień czasu od uruchomienia servera jest on w fazie BETA czyli normal rusza od następnego poniedziałku.

Wiem bo pisałem z SGA i z GA.

5082c.jpg

34421.gif

SET Z OSTATNIEJ IMPREZY

Jeśli pomogłem daj + :)

Serwer na którym gram Gondormt2 ZAGRAJ !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick Na Privach: xDIXONx

Opublikowano

server jest wporzadku podoba mi sie co z tego ze nie ma instr na nl tez nie bylo i jakos ludzie grali mi najbardziej takich serwerow brak mila atmosfera i troche trzeba sie nameczyc ale przynajmiej jak wbijesz skilla na g to masz sie z czego cieszyc a nie jak na innych

Opublikowano
ma ktos dzialajace spolszczenie?? bo mi zadne spolszczenie nie dziala ani od boya ani kmr.thmods.com/

to po prostu nie umiesz tego zrobić żeby działało , bo wszystkim na pewno działa ! ^^

1336210110-U81772.png

Opublikowano

kurde spalila mi sie dzis karta graficzna , niewiem od czego i jade na zapasowej (GF 6200 TC) i pewnie temu spolszczenie nie dziala bo problemyz sterownikami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...