Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalne filmy przedstawiające postacie + ankieta;)

EmperorQ

Pierwsza Postać w Diablo III  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim po raz pierwszy zagrasz w Diablo III

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym udostępnić oficjalne video postaci w Diablo 3 w polskiej wersji językowej.

Zapraszam do obejrzenia i głosowania w ankiecie.

Pozdrawiam:)

Demon Hunter/Łowca Demonów

To jest ukryta treść, proszę

Barbarian/Barbarzyńca

Monk/Mnich

Witch Doctor/Szaman

Wizard/Czarownik

Siema Eniu;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie postacie już oficjalnie zaprezentowane także mamy pełen podgląd co i jak:)

Chociaż i tak dopiero wszystko na temat charów wyjdzie w praniu podczas gry:)

Ale spodziewam się że WD rulezz^^

Siema Eniu;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yo!

Jak myślicie jak nasze postacie będą poprawione graficznie jak będzie wszystko wygladać, kim będziemy grali??

Wypowiadajcie się w tym temacie :).

Natanek - Ja już wiem czym będę grał w Diablo III

- Łowcą Demonów !

Zapraszam na mojego FanPage, zalajkuj i udostępnij:

(Prowadzę ze znajomą, wstawiamy fajne fotki :D )

Opublikowano

Hmmm, ja będę grał monkiem. Jest to nowość, wiadomo jest też łowca demonów itd, ale przypominają one postacie z D2,1, a monk jest w miarę unikalny. Na pewno będzie wszystko poprawione. Grafika jak i mechanika gry. W końcu to była beta. Czekaliśmy na tą grę PARĘ dobrych lat i myślę, że Blizzard nas nie zawiedzie. Z resztą każdy ma swoje zdanie i gust.

Opublikowano

Ja będę grał tak samo jak up monkiem tego pierwszego normala :) i ogólnie to będzie moja główna postać lecz zagram na pewno każdą :) co do grafiki na pewno wszystko się zmieni, trochę głupio by wyglądało diablo 3 z grafą dwójki co nie? :P z resztą to jest również nie logiczne.

Opublikowano

Hmmm, ja będę grał monkiem. Jest to nowość, wiadomo jest też łowca demonów itd, ale przypominają one postacie z D2,1, a monk jest w miarę unikalny. Na pewno będzie wszystko poprawione. Grafika jak i mechanika gry. W końcu to była beta. Czekaliśmy na tą grę PARĘ dobrych lat i myślę, że Blizzard nas nie zawiedzie. Z resztą każdy ma swoje zdanie i gust.

to że czekaliśmy długo nic nie znaczy doskonałym tego przykładem jest Duke Nukem Forever

Ja będę grać barbarzyńcą

1330007971-U359964.png

Opublikowano

to że czekaliśmy długo nic nie znaczy doskonałym tego przykładem jest Duke Nukem Forever

Ja będę grać barbarzyńcą

Mówię przecież, że każdy ma swoje zdanie i gust. Za nim zaczniesz pisać to przeczytaj do końca moją wypowiedź. Z resztą nie będę się wdawał w kłótnie z....

Jak na razie każda gra Blizzarda była dobra. Diablo 3 na pewno będzie jedną z nich.

Opublikowano

Barbarzynca i wszystko jasne :D. Zawsze gram postaciami ofensywnymi :D. I zgadzam sie z Autorem Tematu ze Monk jest to postac unikalna tzn nowa i duzo osob bedzie chcialo nim grac :D

Opublikowano

Myślę że Łowca Demonów będzie efektywny w pvp dzięki jego zwinności , uników i od-skoków oraz jego szybkich celnych serii strzałów z kuszy.

Dzięki czemu uczyni go jako grożnego i trudnego przeciwnika do pokonania.

Łowca ma potencjał ! :)

Opublikowano

Oczywiście Szaman na pierwszy ogień:D

Nie ma innej opcji^^

Każdy skill będzie przydatny więc bee musiał długo testować żeby odnaleźć ten właściwy build pod swój styl gry^^

Może typowo ofensywny a może summoner...a może mix^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

W Pvp to ja mam nadzieję że będzie jakiś porządny balans a zwycięstwo będzie zależeć od EQ i umiejętnośći a nie postaci jaką gramy;)

Siema Eniu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...