Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długa przerwa techniczna

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was Wszystkich :)

Jak pewnie zdążyliście zauważyć od kilku dni mpc miało przerwę w działaniu. Miało to związek z problemami technicznymi forum i brakiem możliwości ich naprawienia z mojej strony - niestety długi wyjazd służbowy. Mam nadzieję że mpc będzie pracowało od dziś stabilniej :)

Pozdrawiam Was... miło się do Was wraca :)

Wasz admin

/kokosz

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Where is my post?!

Nom, nudą wiało i co chwilę trzeba było klikać F5 żeby zobaczyć co z mpc.

No i jeszcze raz powtarzam, mam nadzieję że już nie będzie ataków.

ps. gdzie statusy?

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Gdyby nie Ace, to bym nie wszedł na empece ;x

No cóż, miejmy nadzieję, że będzie lepiej i bez tych problemów :)

P.S. Kokosz, pamiętasz czasem o moim GG? :c

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To i ja dodam coś od siebie, jeżeli nie radzisz sobie kokosz z administracją mogę polecić Ci dobrego administratora, na webhostingtalk nick: Miłosz, na prawdę dobry jest i nie drogi. Wystawia także FV, poszukuj go w google pod frazą sys-com.

Opublikowano

Wkoncu.

W sumie nie bylo az tak zle.

Teraz czas zajac sie atakami,ogarnac cale forum,dac dla kogos zaufanego jak Mou administratora (Chyba tylko Mou sie nadaje na to stanowisko) i odpoczywac. :)

Mou raczej bedzie ogarnial a ty bedziesz mial troche spokoju.

A gdzie statusy? :D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

@farex

mi działa.

@top

a pamiętacie jak domena kierowała na aftermarket? to były czasy. :D

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

byku, lecz nie sądzę że po ataku wystarczy tylko zresetowac maszyne...

To i ja dodam coś od siebie, jeżeli nie radzisz sobie kokosz z administracją mogę polecić Ci dobrego administratora, na webhostingtalk nick: Miłosz, na prawdę dobry jest i nie drogi. Wystawia także FV, poszukuj go w google pod frazą sys-com.

czytaj ostatnie newsy plox, jak chcesz to sam sobie plac

Opublikowano

No wszystko fajnie, super że forum wraca do życia, aczkolwiek nie wiem czy ktoś będzie wracał na forum, kiedy u mnie np. ta strona włączała się dobre 10 min.

PS. i ten post pewnie załaduje się za kolejne dziesięć :/.

#EDIT: tak, teraz chodzi znacznie szybciej

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Nadal są te cholerne lagi, czasami strona wczytuje mi się po około 5minutach... Tak samo jest z nowymi kartami :>

@Down

Teraz szybko chodzi za 5/10min znów będzie zamulać ;f

Opublikowano

Może pierw kokoszu powiesz czemu Maxik miał dostęp do konta Mounthains'a? i nadal ma.

Banuje, pobiera ip i dossuje, ma dostęp do az a potem się dziwicie czemu info wynoszone jest.

Kokoszu, co ty na to? ; o

Dobrze ze mpc działa, mam urlop więc dla mnie było to dosyć dobrym rozwiązaniem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pracujcie sobie dalej ;) i tak nie ma skutecznej metody na ddosy no chyba że dwa serwery i przekierowania ale to za drogie ;)

Cieszymy sie kokoszu że już nie masz nas w dupie i forum nadal działa ;)

18_deflection_no4.png

WTF !?

Opublikowano

Przez chwilkę było normalne logo, teraz znów z tym samym cytatem. ;x

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

@ Koniuh

O już taki milutki dla administracji się zrobiłeś ;o . Jeszcze pamiętam twoje hejtowanie cwaniaczku za dyche. Skończ te niesłuszne oskarżanie Mou bo chcesz się zemścić na nim za te bany :).

@ TOPIC

No dobrze wiedzieć, że forum znów działa ;x . Oby jak najmniej DDoSów w przyszłości.

jqeuR.png

Opublikowano

Użytkownik Maxsik włamał się na konto mounthainsa. Miał uprawnienia GM bez dostępu do panelu administracyjnego.

Mou właśnie przeinstalowuje system, passy zostały pozmieniane. Takie rzeczy się zdarzają niestety... i pewnie będą się zdarzać w przyszłości.

Jak ktoś został pokrzywdzony to proszę pisać do najbliższego GM z prośbą o korektę.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...