Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mpcforum.pl - kilka słów od admina

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakby na mnie "wjechal" ktos 15 lat mlodszy tez dziwnie bym sie czul

od siebie moge zaproponowac wieksza kontrole poczynan teamu i ostrozniejsze dobieranie teamu

@up kazde forum musi miec pogaduszki/hyde park lub cos w ten desen

s2c77Oa.png

Opublikowano

jakby na mnie "wjechal" ktos 15 lat mlodszy tez dziwnie bym sie czul

od siebie moge zaproponowac wieksza kontrole poczynan teamu i ostrozniejsze dobieranie teamu

No niby tak, ale myślcie o tym że to jeszcze dzieci. Im chodzi tylko o władzę, banować każdego i być pro, a najważniejsze mówić do każdego "Żal".

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Jak patrze na niektórych posty to mi się płakać chce!

Kokosz chce nam przekazać to, że nie podda się i jest z nami na zawsze i będzie się starać żeby forum miało przyszłość, miało coraz to więcej nowych tutoriali, użytkowników, tematów itd..

Myślcie trochę ludzie..

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No cóż, jest co raz lepiej, ekipa stara się być cały czas stała, bywalce wracają na forum, czego chcieć więcej (Psst. Menestera randomka na gma!)

Na pewno forum się rozwinie do takiej liczby użytkowników, której kokosz nie potrafiłby sobie wyobrazić na początku.

Bunty i kłótnie na forum to raczej rzecz normalna, ale co tu się dziwić, userów dużo, to 'kulture' też różne.

Psst. Mou, Ty np. wczoraj na GG zrobiłeś to, co tutaj opisałeś jako niestosowne, wyzwałeś i blokłeś :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Znowu zaczyna się hejt :D

Wiecie pewnych rzeczy nie zmienicie.

Ktoś da wam warna i zaczynacie hejcić.

Z kimś się pokłócicie i 4 ever hejt.

Jak to się stało, że nie miałem nigdy sprzeczki z jakimś modem, global czy tam adminem?

Przestańcie się hejtować.

Opublikowano

Fajna historia, ale jaki cel ma ten temat? Ja tu widzę tylko jakąś zwykłą paplaninę o niczym, takie masło maślane.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja się ciesze, że nie ma już cyrków jak sprzed 1-2 miesiąca, a przynajmniej nie na taką skale. Jak widać, wszystko zmierza w dobrym kierunku, a co będzie za pół roku, zobaczymy. Jestem dobrej myśli.

ps. Mou dobrze napisał.

Opublikowano

Ludzie zaczną mnie nie lubić to kokosz będzie musiał pomyśleć o banie dla mnie? Seldka zaczną nie lubić to kokosz będzie musiał mysleć o degradacji go? Taki jest twój tok myślenia? Jesteś pierwszy do odstrzału za samo skopiowanie czyjegoś wizerunku w avku.

Żeby zająć się Wami forum musi stać. Więc jak możemy to odkładać na 2 plan? Z każdą kolejną wypowiedzią staczasz się. Nie rozumiem co chciałeś pokazać (może swoje "ja").

Co do wtargnięcia na moje konto. Nie miałem o tym zielonego pojęcia. Zwisa mi to czy ktoś wierzy czy nie. Jego sprawa.

Tyle odemnie. Nie będe się z nikim kłócić. Jak udaje maczo na forum to zapraszam na pw/skype

Co ty pierdolisz? userzy tez maja mózg i swiadomosc i potrafia odruznic dzieciaka ktory wyrzywa sie na forum od osoby ktora robi to poprostu z pasji i zainteresowania.

Niby czemu nikt normalny nieskacze na Seldka czy tam innych osob ktore trzymaja sie z boku? Bo te osoby pomimo bledów ktore czasem popelniaja ,sa ogarniete i potrafia sluchac.

Na administracje /moderatorów wiele osob narzeka i to kurwa ile czasu ,wiadomo ze zawsze ktos na kazdego narzeka ,ale jak juz polowa narzeka na jedna osobe to juz jest chyba cos nie tak.

Niewspomne juz o pojebanych znajomosciach na wyzszych stanowiskach ,dziwnych banach,warmach i roznych innych pierdol.

Pieprzycie tyle o idee forum ,ale sluchajcie tez ludu, a nie wierzycie slepo osoba zboku, chociaz to sprawdzajcie.

@ ahh sie wygadalem ,sory za bledy

Opublikowano

kokoszowi odbija czy co? Idea teraz to mało istotny problem. Chcesz przywrócić starą ideę forum? (wnioskuję po tym co napisałeś) To ogarnij GM, a dokładnie RMCF i Geoning'a, Oni myślą, że zrobią z nas głupców i nieuków.. Nieuzasadnione bany, dziwne akcję. Dokładnie opisał to NeverBack. Druga sprawa to taka, iż na tym forum pod ich przewodem nie można nic powiedzieć złego o nich[ z miejsca blokują, warnują(warn dla endymiona za imię..), banują] i zrobili z tego jakieś getto, więzienie.

Mi się kojarzy forum z taką ideą(jak to ujął kokosz):

Forum = Wolność słowa = Wolne poglądy, a nie te które ktoś nam nakaże.

Tyle ode mnie. Pozdrowienia dla zbanowanych/warnowanych/blokowanych przez nich

@Mączka:

Nawróciłeś się?

Opublikowano

Powiem tak. Najwyższy czas. Ale może zacząć od zmiany w team? Po pierwsze:

Po co mi ranga Team minecraft.mpcforum.pl jak nie istnieje serwer? Proszę o zabranie mi jej i przywrócenie jako głównej golda czy też codersa

Po drugie tak naprawdę to co niektórzy widzą tylko złe rzeczy na forum a mało dobrych. Hejtują kogo leci nawet za błąd ortograficzny albo przeliterowanie bo z takimi przypadkami się spotkałem później dostaje warna osoba która się pomyliła. Co do zmian w team też macie racje. I postawił bym to jako priorytet.

Po trzecie, będzie beka:

http://screenshooter...3955546/gdlnwor

Może ktoś wie co to znaczy?

Źródło:

http://pl.wikipedia....nymous_(hakerzy)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...