Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie gry bez pobierania

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wam dziś do pokazania piękny program który niedawno znalazłem jest to program w którym gramy bez pobierania żadnych plików tylko programu który waży 1MB !

Program nazywa się onlive przejdźmy do rejestracji i instalacji.

Krok 1

Rejestrujemy się

https://slgo.onlive.com/signup

i logujemy się na stronę główną i ściągamy program i instalujemy .

Program działa na tej zasadzie że gdy mamy włączony program logujemy się klikamy arena i tam macie wszystkie gry świata , wybieracie se jaką chcecie i możecie patrzeć jak inni grają lub sami zagrać klikając start now , niestety jest to wersja nopremium i możemy pograć w każda grę po 30min , jest to dobry program do sprawdzania gier czy warto kupić/ściągnąć program dopiero się rozwija ale jest warty ściągnięcia gramy bez żadnych lagów i płynie jakość obrazu zależy od łącza internetowego , ale na necie 1mb obraz jest dobry więc polecam sam myślałem że to jakieś jaja ale pobrałem i sam się przekonałem że to prawda , więc polecam wam ten program i miłego grania ;-)

Filmik

Lepszego nie znalazłem proszę o like jeśli program ci się podoba ; )

1386958799-U112610.png

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz słabego neta ale to nie problem ponieważ servery są tak przeciążone że . . . i niemożna wejść próbuj pod wieczór albo ciągle uruchamiaj aż ci wejdzie mi zazwyczaj za 4 razem wchodzi ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Serwery prawie cały czas full do tego 30 minut gry lipa gry są słabe ;)

kto lubi "zabawe" a nie chce stracić kasy polecam

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli jestem boski daj pare lików ^.^ Działa bo grasz tak jakby na innym komputerze ale na swoim nie wytłumaczę ci tego . ^.^ Magia.

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...