Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 gold memberow ;)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gratz.

btw. beznadziejny konkurs, ktory nie porusza kreatywnosci userow. Konkurs dla nolife'ow, jak juz ktos powiedzial, jesli chcesz wynagrodzic problemy technicze ow forum, to czy nie lepiej byloby, dac wszystkim -5 %, do statusu ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I co z tego, niech ma nawet 80% forum.

Te "rangi", nagrody, to tylko plakietki i kolorek w profilu, nic więcej. Przynajmniej ja nie dlatego tu jestem.

Nie zrozumiem w.w podejścia niektórych osób zachowujących się jak gdyby nie dostały serca do przeszczepu, od którego zależało by ich dalsze życie.

Gz zwycięzcą.

nie chodzi o to .chodzi mi głównie o to ,że prawie miałem to ,byłem bardzo blisko ,ale się nie udało : p

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Zachowujecie się gorzej niż dzieci , zamiast im porfarulować to wyzywacie ich od dzieci neo i gimbusów a tak naprawde żal wam dupe ściska .

Gratuluje nowym gold member'om

Opublikowano

Mam lekką awarię systemu nagród... nagrody zostaną przyznane jutro rano. Jeszcze raz gratuluje zwycięzcom :)

PS. Od siebie dodam tylko, że napisało do mnie 140 osób na forum.... i piszą dalej :D

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...