Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Administrator na MPCForum !

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak nazwa tematu wskazuje. Miło mi ogłosić, że do skromnego grona administratorów na naszym forum. Jest nim nikt inny jak M@niek Wielkie gratulacje dla niego. To on, jako jeden z niewielu wykazał się wielkim doświadczeniem, opanowaniem, taktem oraz samym zdrowym podejściem jakie jest niezbędnie potrzebne u Nas na forum. Przez swoją ciężką i rzetelną pracę na forum awansował krok po kroku. Aż teraz, dzisiaj, staje na najwyższym stopniu w hierarchii. Jest to niewątpliwie wielka odpowiedzialność, ale wierzymy, że to właśnie M@niek jest osobą, która sprosta zadaniu.

Przyjmijmy go ciepło, żeby chłopak się niewystraszył ogromu pracy, który go czeka ! ;-)

Wasz admin,

PS. Niebawem więcej info, planujemy trochę mniejszych\większych zmian na forum. Wyczekujcie i wypatrujcie. Bądźcie czujni !

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielkie gratulacje, zasłużyłeś <3

Ahh.. Pamiętam jak mnie prześladowałeś tymi warnami ok. rok temu ^

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

M@NIEK!!!!!

+Zawsze szybko odpowie na pw

+Pomógł mi niedawno w paru sprawach

+ Wystarczająco aktywny

+Długi staż

Lepszego kandydata wymarzyć nie mogliscie

Gratuluje.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

TAK!ZAJEBISTA DECYZJA!!

GZ MANIUŚ!

@edt

Mam nadzieje ze jeszcze sobie czasami pogadamy o dupie marynie i nie będziesz miał starego gupiego czitka w dupie:<

Opublikowano

W pełni zasłużony awans. Myślę, że M@niek będzie świetnym Administratorem. Jeszcze raz gratuluję i życzę powodzenia w pełnieniu nowej funkcji na forum :)

Admin, ale raporty dalej kradnie :D

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jestem na tak, starał i stara się nadal... zawsze można było z nim pogadać i mi ściągał kilka % jak mu sygnaturki robiłem. <33

Najszczersze gratulacje od takiego nooba jak ja.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...