Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MBOT]Bot do prywatnego SilkroadR

kubaxx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest wiele osób które mówią że ibot sie nadaje i wgle, ale nikt nie wie jak to zrobić aby działało, jest dużo osób którym sie pokazuje wiele błędów i nie umieją na nie poradzić. Więc pytanie jest takie, gdzie są ludzie, którzy wiedzą i znają się na tym bocie bo przecież go zainstalowały, a więc zakładam ten temat aby osoby, które znają się na tym bocie aby pomogły osobom, które mają z tym problemy, między innymi Ja.

Opublikowano

jak byś poczytał trochę temat z serverem Extreme silkroad-r w dziale Publikacje serverów to byś znalazł co najmnije 3 linki do iBota który działa, a na forum sa co najmnije 3-4 guide jak uruchomić iBota pod sro-r więc ja naprawdę nie wiem w czym tkwi problem? Chyba w tym że niektórzy kompletnie nie potrafią korzystać z magicznej opcji Szukaj.

wiec po raz ostatni podaje link do iBota pod ten server:

To jest ukryta treść, proszę

Teraz mój drogi przechodzisz do tego Guide: http://www.mpcforum.pl/topic/619334-tut-ibot-silkroad-r/ i robisz wszystko po kolei.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...