Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłaca się zaczynać grać od 0 ?

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem z rok temu ,teraz widze powprowadzali mase zmian ... opłaca się zaczynac odnowa na serwerach polskich ?

I 2 pytanie jak teraz jest z wykrywalnością tych darmowych botów ?

Feel the beat!

Opublikowano

Jest tylko jeden darmowy bot... Boxybot, ale on jest teraz aktualizowany... A powiedz o co dokładniej ci chodzi z zaczynaniem od 0.

Opublikowano

Darmowe boty nie istnieją... Chyba, że ten syf boxybot, ale nie wiem czy on działa. ( w ogóle gdzieś temat z nim wcięło.) Graj na UW. Na pl nie ma sensu grać.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Jeżeli miałbyś faktycznie latać od zera (założyć nowe konto i zbierać wszystko od nowa) to według mnie nie opłaca się. Lepiej już dorwać jakieś konto na allegro za stówke, dwie i oszczędzić sobie nerwów, pieniędzy i czasu na rozwinięcie konta. Teraz trzeba mieć naprawdę mnóstwo pieniędzy, żeby coś osiągnąć, albo grać po 15h dziennie (choć ten czas to i tak wszystkiego nie załatwi).

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

oplaca sie jesli znasz sie na bugowaniu, i programach pomocnych w graniu typu boty os kerkava itp, w miesiad da sie zrobic w miare mocne konto na w miare nowym serwerze;d, bo na starych to ani mysl od poczatku zaczynac, bo tylko sie zdolujesz

Opublikowano

Dobry net do bugowania flaksów + licencja(najlepiej z gg) do kbota/licencja PBDO-bota(to moim zdaniem lepszy bot) i dasz radę jakoś nabić stare fe + kilka/naście lf4 w krótki okres czasu, ale jak chcesz naprawdę szybko, to albo vps, albo komp by musiał co najmniej 18/24h chodzić.

@up

Co ma kerkava do rozwoju konta? Moim zdaniem kerkava jest tylko dla noobów, ew. można użyć jej jeśli masz 300% pewności, że ktoś na niej lata, a ma takie samo konto i od niego na bitkach dostajesz, to na niej go ubić i tyle, albo jak się nie ma premy to używać SAMEGO łączenia rsb z białą z niej, żeby sobie wolne strzały rakietami zrekompensować:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

kbot gg nie potrzebny, jak masz kamikadze 3,to alfe botem zrobisz w 3-4h, a sam z kamikadze 3 w 45min, jak ja..

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Na normalnych serwera nie pograsz stracisz tylko nerwy wbij na uridium wars wersje facebookowa darkorbita hangar inny ale ogolem milo sie gra bo nie ma botow ani wlotow 50 osobowych i ogolem zbalansowany serwer przynajmniej narazie.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

kup jakieś konto tam za 150 będziesz miał 8 irów tam pare lf3 Bo2 znajdź dobry klan kolegów silnych i z nimi graj a jak będziesz przy kasie to na mhh kup uri za uri klucze i czekaj na złote skrzynki mniej więcej co 100 skrzynek jest lf4 jak złote to mnw co 70 jak będziesz miał z 700 kluczy t6o apisa złożysz a PP w tym lagorbit jest już mało ważne ;)

kto mi odpowie

skąd się biorą dzieci

Opublikowano

@up hehehehahahhuhuhu oj oj bo przepukliny dostanę. PP jest niepotrzebne? PP w bugpoincie to fundament dobrego konta ;p co do reszty się zgodzę, lepiej kupić konto i kluczyki kupować.

PS. witaj inferno spowrotem ;p

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Słyszałem, że na USA 3, irki po 70-90mln... A USA 3 jest nowsze... więc więcej jest noobków do ubicia :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

Daj Węgry 1 na EIC:D

Mamy tam klan PL(jak na razie 3 osoby i klan uśpiony troszku z powodu niezaktualizowanego boxybota xD ale np. wylot sobie zaplanowaliśmy na piątek i się poleci).

Sytuacja jest taka jak w filmie z tego tematu http://www.mpcforum....06#entry4445306

A co do handlu to różnie bywa, irek 100mln pewniak(60-80 średnio), golec za taniochę może pójść, zależy od farta, ale koło 50 mln pewniak.

Na bocie można spokojnie polatać, bo dużo botów nie ma:)

Pozdrawiam:)

Edit: podczas pisania posta zauważyłem, że wybrałeś już serwer, to ok, ale jbc aktualne:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

założyłem już na USA 3 :P

będę tu grał...

zbuguje sobię drony charlesem.. będzie FE w miesiąc hehe :D

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...