Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8umt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam BOT'a do zarabiania credtitów oraz expa .

Bot działa na zasadzie że automatycznie klika " bitwa" , możemy ustawić w jakim okresie czasu ma nas dołączać do bitwy od razu proponuje co 8 min.

Polecam zostawianie na noc .

Na piątym tierze , gdy zostawiam Bota'a na noc zyskuje około 6-14k expa oraz z 300-600 creditów bez premium.

Bot działa w wersji gry 7.3.

Bo wygląda tak :

screenakj.jpg

Instrukcja :

1.Odpalamy WOTBot.exe

2.Klikamy StarteWoT,

Szukamy Lanchera World of tanks'a (zazwyczaj folder główny gry)

4.Gdy włączy nam się gra wchodzimy w ustawienia , grafika i odznczamy - uruchom grę w trybie pełno ekranowym.

5.Teraz ustawiamy aby gra się automatycznie włanczała , czyli wchodzimy do bota klikamy maus position i w WoT klikamy start batle .

6. Jeżeli w oknie bota pojawią się współrzędne naszej myszy to znaczy że prawidłowo skonfugurowaliśmy.

7.Teraz zostawiamy grę np : na noc , a bot wbija nam credity oraz expa.

40911088.jpg

Pobierz :

http://download.hellshare.pl/wot-botv1-4-rar/7192833/

Skan :

https://www.virustotal.com/file/900e8c12363661816e641bd8bc86a9db9aaffcce255bff72e4c827f2359d24a3/analysis/1336485337/

reflink

Opublikowano

WTF skoro zarabia od 300-600 kredytów to wątpie, zeby ktos tego uzywał

Opublikowano

WTF skoro zarabia od 300-600 kredytów to wątpie, zeby ktos tego uzywał

To jest żart? użyj mózgu, zapomniał dopisać "k"

OMG

Opublikowano

To jest żart? użyj mózgu, zapomniał dopisać "k"

OMG

Nikt mi nie będzie mówił kiedy mam używać mózgu, a poza tym ogarnij się

Opublikowano

Polecam w 100% ma to certyfikaty NASA. Niech wargaming pobanuje boty które nie chcą zarobić własnymi rączkami na coś...

Opublikowano

7.Teraz zostawiamy grę np : na noc , a bot wbija nam credity oraz expa.

7.Teraz zostawiamy grę np : na noc , a bot wbija nam bana oraz statystyki 500walk 0 pokonanych.

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

wczoraj wszedłem do bitwy T-28 ale od razu wyszedłem z gry bo miałem pilna sprawę :) gdy dziś się loguje patrze że za tą walkę , stanie w miejscu mam 0 exp i 0 kredytow XDD + strata za zniszczenie :) wiec nie wiem czy się opłaca to ściągać xD

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Za takie coś jest pewny ban, poza tym po co Ci 300 kredytów na całą noc, równie dobrze możesz rozegrać 1 bitwę i zdobędziesz kilka razy więcej.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Za takie coś jest pewny ban, poza tym po co Ci 300 kredytów na całą noc, równie dobrze możesz rozegrać 1 bitwę i zdobędziesz kilka razy więcej.

autorowi chodzilo o 300-600 K kredytow

ja kozystalem z tego ale teraz jakos usprawnili dzialanie gry czy cos i nieruszajac sie dostaje sie albo 0 albo malutko kasy

do tego ktos moze cie zaraportowac

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Nie polecam bota, można się załapać na bana i nic po za tym ;)

A i proszę nie organizować flamewar-u

[/center]

7.Teraz zostawiamy grę np : na noc , a bot wbija nam bana oraz statystyki 500walk 0 pokonanych.

Dobre ;P

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Ja jebie co tu mod robi.Wyjaśnione, że bot nic nie robi i do tego jest za to ban więc temat powinien być już dawno zamknięty :(

Opublikowano

@Up

Ja tu tylko sprzątam(a tak właściwie to tylko się opie****** xD), na mnie nie patrzcie.

A tak na serio, to bota nie polecam, ale to że ja z niego nie korzystam, to nie znaczy że nikt nie musi tego robić

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Drogi jeżyku

Niedawno oban mnie uświadomił, teraz ja uświadomię ciebie. Mimo iż do wota nie ma prawdziwych cheatów, kodów czy trainerów, tematyką mpcforum.pl pozostają właśnie wyżej wymienione. Mimo zbiorowej niechęci do tematów tylko "Dajcie hacki" czy "Czy dostanę bana za bota" musimy je tolerować. W wielu grach korzystanie z ułatwiaczy jest nagradzane banem i nikt nie płacze. Znajdź jaśniejszą stronę-więcej użytkowników=mniej idiotów w grze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bota bym nie używał samo dostanie bana jest bardzo niskie chyba że później będziesz atakował suport. Ale jak będą wyglądały nasze staty 300 walk 0 zabitych ? Jest nie korzystne dlatego że będziesz dobry w WoT

i chcesz iść do klanu klan patrzy na staty 9000 bitew i 2000kilsów co zrobi ? Sami możecie odpowiedzieć na pytanie. Takie staty są również nie korzystne dla naszej satysfakcji :unsure: ale jeżeli to kogoś nie obchodzi to

może sobie odpalać na nocke.

PS. polecam robienie drugiego konta i puszczanie bota na nocki.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...