Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GG

wewryman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dzis ukonczyłem budowe wrot alfa i mam pytanie czy z goliat z 11 LF-3 , Hell stormem , generatorami oslonySG3N-02 I SG3N-01 , z cpu auto naprawy , cpu turbo miny , CPU auto rakiety , botem naprawiajacym 3 , 6 flaxami . Dam rade przejsc ? i ktory desing wybrac Bastion , crismon , veteran czy enforcer wybrac na GG bo kazdy cos daje ale nie wiem co , oraz jaka formacje dronow za kredyty wybrac ?

Opublikowano

Dasz radę na lajcie, ale będzie to bardzo czasochłonne,normalną FE bez peta, robi się 3-4h(z x1), formacja według mnie na 20% więcej szkód z rakiet, powodzenia :) powinieneś dać radę, desing na pd oczywiście polecam na nagrodę, a do przechodzenia enforcer, bo masz mało lf3, a troszkę wiecej będziesz bił

PS. to też zależy czy masz lagi przez neta

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Lagow nie bedzie neta mam 50 mb , 3-4h ? ! ale mozna przerwy itp ? co to te FE ?

FullElita

Tak, jak pokonasz 1 fale to otwierają sie 2 wrota na środku , 1 wywala cie na bazę na x-1 a 2 są do następnej fali :)

Opublikowano

FE-full elita,31lf3 8irków 15bo2 to stara fe, w alfie masz 10fal,Ty z x1 byś robił alfę bardzo długo, nie powiem ile bo nie można określić, jak przejdziesz 1 falę, możesz niej wyjść, i zrobić następną wtedy gdy będzie Ci się to podobało

Opublikowano

Czyli jak pokonam 1 fale to moge np isc sobie normalnie zbierac boxy i expic ? czy poprostu moge tylko wyjsc z gry i do puki nie przejde GG to nie moge zbierac boxow itp ?

Opublikowano

Czyli jak pokonam 1 fale to moge np isc sobie normalnie zbierac boxy i expic ? czy poprostu moge tylko wyjsc z gry i do puki nie przejde GG to nie moge zbierac boxow itp ?

Tak, ale jak wskoczysz we Wrota to dopóki nie pękniesz lub nie pokonasz fali to nie ma wyjścia z mapy :)

Opublikowano

jak dla Ciebie,ammo x1,rakiety plt 26, bo nie ma sensu na lepsze urki marnować

Opublikowano

na alfe x1 i plt26 max...

nic nie chcę mówić, ale po co pisać 2 razy to samo ? :)

Opublikowano

dasz rade ale na przyszlosc polecam zete, jest prostrza od alfy moim zdaniem, bo alieny masz w malych grupac a nie po 20 np czy po 40 i bardziej sie oplaca

Opublikowano

dasz rade ale na przyszlosc polecam zete, jest prostrza od alfy moim zdaniem, bo alieny masz w malych grupac a nie po 20 np czy po 40 i bardziej sie oplaca

a jak zdobyć Części do Zety , poprostu klikac na zeta i 0 uri ?
Opublikowano

Poker, on ma dopiero 11lf3, a Ty o zetach mówisz, lepiej jak już ma dawać, w główne wrota, leci do wszystkich :)

Opublikowano

co za xxxx :D nie wiedziec jak zlozyc zete... po co on gra w ta gre...

Coming: Blokada postów na 48h za edycje tekstu moderatora/próbę podszywania się.

chujumuju

Opublikowano

hmmm zanim ja zaczalem grac to wzorowalem sie na kumplach a pozniej gdy wszystko ogarnialem to zaczalem gre...

/Blok postów 12h

marihuana661 ty dziecko wiesz co to marihuana ? ... daj mi bana . pokaz jaki z ciebie admin , no dawaj. juz bardziej cominga lubie niz ciebie i chuj ci w cyce

chujumuju

Opublikowano

Mam pytanie bo robie ta alfe , zabilem stunery , lokadie ( czy jakos tak) i teraz nie otwieraja sie zadne portale i nie wiem co robic

Opublikowano

zrobilem to bo mi sie zbuogowaly po boku ale nigdzie indziej nie ma ( pisze gdzies ile jeszcze zostalo do zabicia ) ?

@ Edit dobra znaleźli sie trzeba bylo troche wyleciec i posluchać babki jak gada " WARNING " !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...