Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prace na serwerze prowadzone są przeważnie pod wieczór i co jakiś czas serwery są wyłączane ale na krótko. Nie piszcie postów typu teraz off bo każdy jak otworzy klienta to zobaczy czy są off czy on. W dzień wszystko chodzi bez przerwy a dopiero pod wieczór serwery mogą być wyłączane. Na przyszłość już nie zadawajcie takich pytań tylko sami sprawdzajcie status serwera albo sprawdzajcie na stronie.

Opublikowano

w prywatnym serwerze masz dostęp w item shopie do broni takich , których w inter są dla graczy z kontem premium. W privie masz również powiększony exp , gra mniej graczów i z tego co wiem jest mniej hackerów.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

ty chyba nie rozumiesz. Inter czyli główny serwer warroka jest prowadzony przez nexona . Natomiast WRPSP czyli ten serwer prywatny jest prowadzony nie przez jakąś większą firme (nie wiem jak ich nazwać >_< ) tylko przez parę osób , którzy postanowili poprowadzić swó serwer warrocka . Zapomniałem dodać , że na prywatnym serwerze warrocka jest mniej lagów , a że jest mniej osób niż na oficjalnym warrocku to nie ma co się dziwić . I tak trzeba zrobic nowe konto . Wogóle dziwne pytanie zadajesz , to tak jakby założyć konto do Metina PL i myśleć , że na tym koncie można grać na wszystkich privach .

1361453243-U739101.png

Opublikowano

chodzi mi bardziej czy gra tam 50 osob czy 1000 bo to jest roznica. bo na inter sa ludzie o kazdej porze i chodzi mi o to czy da sie normalnie grac czy tylko w 'godzinach szczytu' jest z kim grac. a nowe konto to sie domyslilem ze trzeba zrobic tylko chcialem sie upewnic

Opublikowano

Nie czuj się przezemnie obrażony . Po prostu twoj post wydawał mi się dziwny i ci trochę wytłumaczyłem . Osób jest tyle , że da się grać

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Na privie jest średnio 50-70 osób codziennie. Masz dostęp do wszystkich broni. Exp jest powiększony i dinary. Hackerów nie ma wgle.

Opublikowano

DL z DropBoxu jest mój, można zobaczyć na stronce w dziale Download.

I info. Za ammo boxy już nie ma punktów. Teraz tylko dają amunicję. Jeśli ktoś wie - nie mówić że wie, daję info dla innych.

1398347001-U399156.png

Opublikowano

witam, czy wiecie może od czego mi się tak zrobiło grałem na ffa, przy czym chciałem zmienić postać i zobaczyłem , że mam na 8 slocie skorpy powie mi ktoś czy mogę za takiego buga bana dostać; / ? dodam , że moge nimi strzelać i zabijać.

lol2.png

obrazk.png
Opublikowano

Bana nie dostaniesz bo administracja chyba wie , że to bug nie z twojej winy. Ale ja xtiger64 wtedy z tobą grałem i ich chyba używałeś

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@up moj post moze byuc spamem , ale oznajmiam cię , że osoba pisząca do ciebie ,że jesteś wonderfast ma nick ziom123455 . Kojarzysz?

czaje tego nooba ^,^ dz za info . :)

obrazk.png
Opublikowano

No dobra to Wam troche opowiem o calym serwerze i adminach.

A wiec oh ah kojarzycie pewnie gracza [GM] Kamilos118, otoz nie mam pojecia skad on sie tam znalazl jako ADMIN, ale to co dzisiaj z godzinke temu odczynial to masakra. Najgorszy admin jaki mogl sie trafic na tym serwerze.

A co lepsze gracz dEIDA okazal sie kretem na tsie i niestety co nieco zle uslyszal i od tego sie zaczelo! Powiedzial Kamilosowi ze ja powiedzialem cos w stylu 'wolaj te kurwy' czy cos takiego, lecz powiedzial to inny gracz z serwera xD

Byłem CBT (closed beta testerem) i bach nagle nie mam premki za CBT, wiec pytam sie ich co jest, a tu Kamilos pisze ze wyzwalem GMa i dodal ze podesle mi screena z logow rozmow z gry, jednak do teraz tego nie zrobil i na gg zmyslil juz ze to jendak na ts ich wyzwalem. Dwoch graczy stawilo sie za mna, to jeb wszystkim 3 bana (jednego jednak odbanowali po 5 minutach), a ja z tym drugim juz jechalismy kamilosa do konca, az mnie zbanowal na serwerze na ip, na forum na ip i na ts na ip.

To na tyle z opowiesci o bardzo dojrzalym adminie tego otoz projektu. Killu i Mankej zakurwiaja tam, a tu taki dekiel robi burdel.

Ahh i przypomnialo mi sie jeszcze jedno, ta menda (czyt. kamilos) chorni swoich kolego (zwyklych graczy), wiec jak kogos bedziecie zglaszczac do administracji to najpierw dowiedzcie sie czy ten gracz nie jest przypadkiem kolega Kamilosaaaa!

To Killu, Mankej, JacoH, Traffic i reszto GMow zycze powodzenia w pracy, a ty kamilosek mozesz mi wiesz posss.. :)

#EDIT

screen z rozmowy o tym jego koledze:

To jest ukryta treść, proszę

o wlasnie wariacie a czemu wtedy nie sprawdziles tych logow rozmow? beka xD

Opublikowano

Wziąść dziecku zabawkę za karę, a będzie płakać kilka godzin ;) Chodź jak na uraźoną dumę dzieciaka, cudne baśnie piszesz ;)

Btw. Pozdrów kolege "Psychola" i jego teksty "Mam z kumpel serwer na Angielskim WarRock`u, piszemy to ale nie wiemy do końca wszystkigo, wiesz no C++ i te sprawy, no wiesz..." "A co to jest Kurwa Assebler?!"- Ładny z was mieliśmy wylew z killem na TS`ie, hahahahah ^.^

Opublikowano

po pierwsze: 'wziąć' nie 'wziąść'

po drugie: one nie jest moim kolegą, tylko graczem z byłej gry

po trzecie: ten koleś to nie psychol, bardzo dobrze ciebie ocenił

po czwarte: podczas tej rozmowy nt. serwera angielskiego tego ziomka i innych głupot już byłem dawno przez ciebie zbanowany na IP wszędzie gdzie tylko się dało

po piąte: bonusik od firmy - moja rozmowa z wielkim kamilosem na gg:

To jest ukryta treść, proszę

po szóste: mam 18 lat, więc dzieckiem nie jestem, a raczej nie dla ciebie

Opublikowano

Nie kloccie sie ;P ja mam inny problem, kickaja mnie regularnie jak tylko sie da( czyli jesli tylko jesteesmy w lobby) i regularnie czytam ze jestem hackerem (mam niby gps) wiec moze zrobimy jakies mecze ? bo nie mam z kim grac ...

Opublikowano

Siemka mam pytanie od wczoraj zaeczelem grac na wrpsp wczoraj wszystko bylo ok a dzisiaj juz nie moge wejsc gdy naciskam juz uruchom gre to nic sie nie pojawia wiecie czym moze byc ta przyczyna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...