Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy To Prawda Ze Na Serwer Zostanie Wgrany Skrypt Który Zbanuje Pół Serwera Za Boty ITP

baton123211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Phi dobre żarty z tym skryptem -_- To jest to samo co kiedyś tylko tamten im się rozdupczył i pisali cały czas nowy -_- Ktoś napisał postawcie się na miejscu BP postawiamy się oni mają 800 pracowników każdy zarabia jakieś pi razy drzwi 2.000 tys euro czyli miesięcznie BP musi wydać na pensję jakieś 1.6 mln euro + jakieś tam duperele to wychodzi 2mln tyle to oni miesięcznie zarabiają z DO i SF a mają ponad 30 gier -_- Fakt bieda panoszy u się u nich

a ja tam boce 24/24 przez wprawie 2 lata i nic ;p poprostu doładowałem konto na 30 zł i mam spokój :)

a poza tym to bot tylko jeśli działa wtedy można go no problemo wykryć ;p a ja zastopuje sobie na mięciąc i znowu 24/24...

A z resztą było by fajnie ale wolałbym gdyby byłkoniec z botami bo i tak mam all. na full + 3 mln uri i z 70 mln kr ;p

powodzenia jeśli chcesz mieć tylko 3 mln uri do końca gry -_- za taką kwotę nawet profilu sobie nie zrobisz -_- a pamiętaj, że BP leci na kasę więc będziesz miał pewnie za rok jakieś 20 dronów i 20 staktów nowych i myślałem, że można bocić 24/7 widać, że nie ogarniasz tej gry i chcesz się popisać

sygnacu.jpg

Opublikowano

a wy madrale chcielibyscie zeby tak was okradali jak my ich? ja na miejscu bp bym sie nie czail tylko jechal jeszcze ostrzej, bo jak ktos ma bota to im nie placi zazwyczaj,

wiec nie macie co panikowac itp tylko skonczyc z ta gra glupia, bo zastanowcie sie jaki w tej grze jest sens?? taki ze robisz fe i potem tylko nuda ( bylo o tym w innym temacie zreszta)

zreszta i tak skoro bocicie to widac ze nie lubicie w to grac, bo co za frajda z gry jak bot gra??

Opublikowano

a wy madrale chcielibyscie zeby tak was okradali jak my ich? ja na miejscu bp bym sie nie czail tylko jechal jeszcze ostrzej, bo jak ktos ma bota to im nie placi zazwyczaj,

wiec nie macie co panikowac itp tylko skonczyc z ta gra glupia, bo zastanowcie sie jaki w tej grze jest sens?? taki ze robisz fe i potem tylko nuda ( bylo o tym w innym temacie zreszta)

zreszta i tak skoro bocicie to widac ze nie lubicie w to grac, bo co za frajda z gry jak bot gra??

Czeba mózg włączyć.

Boci się po to, Żeby potem, Wieczorem, Kiedy przyjdzie się z roboty, Kupić ammo i lecieć na stateczki ; ).

Jeżeli od razu zbanowali by wszystkich bociarzy, To chyba sami by sobie na tych serwerach latali ...

3/4 graczy, Bociło/ Boci.. Także Twoja wypowiedź, Nie ma najmniejszego sensu.

yolh.jpg
Opublikowano

No przestań -.- ... Taka frajda, że po kilku dniach bocenia zrobiłem grube. Od razu wylot z radości. Potem pierwsza zeta i havoc. Wylot z radości. Apis, wylot. Zeus, wylot. To jest cała radość gdy ubijasz 300 statków na 2-7 nie padając ani razu...

Opublikowano

Hahahahaha oni za głupi są żeby to wprowadzić to po 1..

A po 2 .. jak z kolesiem w ciagu 5 min ci wbije prawie 6k urki na kubikach to co caly dzien polatam mam na dresa i mi wjebia bana za to ze kubik i proty pękają ( bota na kubiki haha )

Gdyby tak byłło... to dawno sprawe by mieli :) , ze za free bany dają , więc tego nie wprowadza. ja na 2 koncie bedne bocił i juz... też bocie nie bójcie sie :)

Opublikowano

hehe no ok ok kazdy lubi co innego, ja do tej gry troche inaczej podchodze, bo da sie zarobic na tym;d a frajdy z samej gry nie widze ani troszke, bylem pare razy na wylocie dobrym kontem, ubilem paru gosci ale jakos nie ma satysfakcji;d a co do banowania to uwazac trzeba bo ma byc na serio ostro teraz, bo skrypt nie padl tylko byl po prostu niedoskonaly, wiec go dopracowali troche i zobaczycie efekty niedlugo

Opublikowano

hehe no ok ok kazdy lubi co innego, ja do tej gry troche inaczej podchodze, bo da sie zarobic na tym;d a frajdy z samej gry nie widze ani troszke, bylem pare razy na wylocie dobrym kontem, ubilem paru gosci ale jakos nie ma satysfakcji;d a co do banowania to uwazac trzeba bo ma byc na serio ostro teraz, bo skrypt nie padl tylko byl po prostu niedoskonaly, wiec go dopracowali troche i zobaczycie efekty niedlugo

Poza wylotami są jeszcze ludzie. Gramy na int2 więc wszyscy polacy się znają. Stałą ekipą 7 osób latamy od roku. Teraz doszło 3 nowych. 1 z nich buguje flaxy :D Sprzedaje ponad 100 razy ^^. Ale największą radość sprawia sytuacja jaką miałem wczoraj. Latam sobie spokojnie na bitach, co prawda na sepromie ale bez boosterków i tu nagle z tp wyskakuje gracz z topki. Full hp full osłon. Dostał salwe z rsb i co? Ucieka :D To jest dopiero śmiech. Szkoda, że kamerki włączonej nie miałem.

Opublikowano

Poza wylotami są jeszcze ludzie. Gramy na int2 więc wszyscy polacy się znają. Stałą ekipą 7 osób latamy od roku. Teraz doszło 3 nowych. 1 z nich buguje flaxy :D Sprzedaje ponad 100 razy ^^. Ale największą radość sprawia sytuacja jaką miałem wczoraj. Latam sobie spokojnie na bitach, co prawda na sepromie ale bez boosterków i tu nagle z tp wyskakuje gracz z topki. Full hp full osłon. Dostał salwe z rsb i co? Ucieka :D To jest dopiero śmiech. Szkoda, że kamerki włączonej nie miałem.

Poprostu na bocie ustawil aby mu przelecial z np 1 gali na 2 lub na odwrot... tez mialem taka sytuacje i nawet sam botka czasami tak ustawiam ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

A po 2 .. jak z kolesiem w ciagu 5 min ci wbije prawie 6k urki na kubikach to co caly dzien polatam mam na dresa i mi wjebia bana za to ze kubik i proty pękają ( bota na kubiki haha )

Gdyby tak byłło... to dawno sprawe by mieli :) , ze za free bany dają , więc tego nie wprowadza. ja na 2 koncie bedne bocił i juz... też bocie nie bójcie sie :)

6k w 5 min? a więc w godzine 72k. Nabijesz mi tyle?^^ A co do bota to jest bot, ktory ubija kuby, nie rozumiem tego "haha"

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

aa tam wg mnie to oni poprostu znowu zaczną banować tak jak dawniej ....

a zbanują połowe botów na serwerze bo zawsze tak było, tyle że teraz wszyscy myślą że ich niepobanują , bo tak było przez te 3 miesiące ....

poprostu koniec z zerowymi szansami na złapanie , teraz każdy sie może czuć zagrożony jak dawniej :P

ale to tylko moje zdanie ... ;p

Opublikowano

Co do skryptu, ja nie ryzykuje :/ konto od 2008r więc go szkoda. BlueMan dostał warna, a ja nie ^^(oba konta) Jestem dzieckiem szczęścia :P

[info] znowu łapią na botach :c

Opublikowano

Poprostu na bocie ustawil aby mu przelecial z np 1 gali na 2 lub na odwrot... tez mialem taka sytuacje i nawet sam botka czasami tak ustawiam ;]

Ym nie :) Bot leci w prostej linii do tp, a nie w ćmie, uciekając łukami...

Opublikowano

No to teraz troche ciezko bedzie, szkoda ze przez krotki okres czasu bocilem. Dostalem pierwsze ostrzezenie. Ciekawe kiedy drugie wylapie :].

Opublikowano

Dla mnie to bardzo dobrze, nigdy nie bociłem i jestem zadowolony. Tylko Ci co uzywaja botów są lamusami i nie potrafią w zyciu do niczego dojsc tak samo jak w grze.

Opublikowano

Dla mnie to bardzo dobrze, nigdy nie bociłem i jestem zadowolony. Tylko Ci co uzywaja botów są lamusami i nie potrafią w zyciu do niczego dojsc tak samo jak w grze.

Dojsc samemu to mozesz sobie z reka bo w tej grze bez pieniedzy nie da sie nic osiagnac nic nie w tych czasach kiedys ciezko bylo ale szlo a teraz co chwile jakas nowosc do tego na starcie woogle nie ma gry.

W tej grze tylko na bocie da sie dojsc do czegos dalo bo powoli sie tego wyzbywaja.

Swoja droga ciekawe jak dziala ten skrypt.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Też tak mówiłem zanim zacząłem bocić ;_; I wszyscy których znam też...

Opublikowano

hmm . . . ale jeżeli pobanują wszystkich programistów to stracą wszystkich najlepszych z całego serwa i wątpie żeby chcieli od nowa grać ;) i od nowa wydawać siano :D

Opublikowano

Nie było, nie ma i nie będzie drastycznych kroków i skutecznego skryptu - bo gdyby tak miało być BP straciła by 3/4 klientów a na to se nigdy nie pozwolą.

Około roku wstecz zanim włączono skrypt z captcha wpadło tak wiele osób, ze jeszcze tego samego dnia obandowano wszystkich twierdząc "że skrypt miał błąd" - nie było błędu, wpadli ci co powinni tyle, że zbyt majętni by ich blokować. Konto z top 100 to jest 4000 - 8000€ zainwestowane ... jedynie "autko" wpadł, a nie powinien ale to była pokazówka ....

Pewnie myślisz, ze jestem kimś innym niż jestem

ale czy ty na pewno jesteś tym za kogo się podajesz ..

Ściągam bany z kont DO - za 20€ - serio!

Opublikowano

BP może z twoim kontem zrobić co chce, konto NIE JEST TWOJĄ WŁASNOŚCIĄ, ty je wypożyczasz od BP. -_- W każdej chwili mogą zbanować ci konto bo tak wszystko jest opisane w OWH trzeba czytać rzeczy które się podpisuje

podejrzewam, że masz stare FE i latasz na x-7 na krychach jak pewna osoba z pl1 top 20 i nawet nie ma ani jednego dresa na gola i 33pp 1havocka i jakieś 3 tys staktó :D śmiech na sali proszę was teraz albo gruuuby portfel albo bot :)
sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...