Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem IS3 jest najprzyjemniejszym czołgiem w grze. Żałuję że go sprzedałem. No ale cóż....kasa. IS trzeci ma bardzo dobre działo (imo genialne), fajny pancerz, dobre kąty oraz jak na HT naprawdę dobrą prędkość. No cóż, moim zdaniem cały jest wielkim magazynem amunicji xD

Opublikowano

wiem wiem ale miałem potrzebę napisania posta bo przez kilka (chyba 2) dni prawie nic nie pisałem.... forum było takie przejrzyste i czyste......każdy mógł się wypowiedzieć...ale NIE, wracam i dalej będę pełnił swój nie moralny obowiązek. xD

Opublikowano

Ty to się idź uczyć:D wiecie co zauważyłem:D że s-51 nie ma splasha albo ja ta arta nie umiem grać:D

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Pierdziele, zdałem i to się liczy xD A co z tego że s51 nie ma splasha skoro wyrąbistą celność.

Opublikowano

Ale jak nie trafisz to dupa:D czekasz to 20sec:D a przez ten czas np taki m40/41 ci ściągnie np IS'a -4:D

Opublikowano

ale jakie działo!!! Zresztą to subiektywne. Ważne także że szybko kiedyś przez KW (stare z zisem) doszedłem.

Opublikowano

Nudzi ci się?:D nie chce mi się już odpisywać:D no działo pro:D ja tam sobie oba KV zostawiłem:D ale sprzedam 2 i zbieram na IS'a-4:D

Opublikowano

Ja sobie e100 i bat chata wtłuke przez wakacje. Jak będę miał e100 to dodatkowego golda z klanu będę dostawać.

Opublikowano

Kurczę.. muszę zacząć myśleć o klanie ^^ bo wiecie.. przypływ golda. ^^

ALe muszę wbić przynajmniej ten VII tier.

x

Opublikowano

Domyślam się, że jesteś w tym klanie ?? Bo go polecasz ?? ^^ To jak możesz poleć mnie tam.

ps. a no masz rację xD

x

Opublikowano

Kurczę, ale mnie rozbawiłeś.. no już mniej spostrzegawczym nie można być. -_-

NIe zauważyć takiej dużej sygnatury.

x

Opublikowano

Ja nie mam problemów. xD Już wybrałem w jakie czołgi idę.

-=-

A poropo.. Krzychu.. jesteś w jakimś klanie ??

x

Opublikowano

To jakoś postaram się do niego dojść. Dość mocno obawiam się M6, bo mówią, że to bardzo slaby czołg

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...