Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maus bo jak jedzie na Ciebie z górki i go zniszczą to jego zsuwające zwłoki są bardziej mordercze niż E-100 xD

Człowieku :D Ten czołg jest wolniejszy niż stonoga.. xD <powinna być szybka ;>...> Więć spokojnie zdąrzysz ucieć chyba, że to jest drugi Maus ;d

Pomogłem? ;) Daj like :)

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się zagapisz i nie zorientujesz, że Maus jedzie to może być cienko ;p

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Zwłaszcza, że ( bynajmniej ja ) często gram z X tierami.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

wy na tych swoich 5 tierach mozecie sobie pomarzyc ;Dhhahaa

Zwłaszcza że większosc tutaj zgromadzonych nie wsiada do niczego poniżerj VII , ja także only czolgi IUSEFA STALINA.

Sam pewnie masz loltraktora i nam zazdrościsz :)

Opublikowano

^ ^ Wkońcu IS-6 i stwierdzam, że ma pancerz niczym Loltraktor;p Wszystko w niego wchodzi jeśli się nie zdąrze dobrze ustawić, ale jak się ustawie to same rykoszety ^ ^ A działo cud miód maliny..^^ Dobra co sądzicie o Jag 8,8cm? Bo nie wiem czy go kupić czy nie kupić;P

Opublikowano

Spotkałem się z IS-6 w bitwie i srednio to wychodzi szaleć nim nie ma co jedynie kątowanie ratuje a tak poza tym to ujdzie nie jest najgorzej.Tak jak z wiekszością czołgów 80% zależy od tego jak bardzo ogarniety gracz jest po drugiej stronie.

Opublikowano

JagdTiger 8,8 cm jest suaby, wszystko wchodzi w niego a działo też nie zachwyca ale szybkość przeładowania go jako tako ratuje. Poczekaj na Dicker coś tam, który wejdzie w 7,5 i kup za jednym razem tego francuskiego td i Dicker coś tam xD

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Testowałem Dickera na becie i mogę z smiałością stwierdzić czołg godny uwagi napewno kupie go na globalu;).

Opublikowano

Tiger bardzo dobry czołg na początku jest strasznie dupny ale jak odblokujesz long 88 to jest coraz lepiej gdy bedziesz go mial na elite to bedzie mozna nim niezle zarobic

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tiger jest dobry a nawet bardzo lecz na początku trzeba się troche namęczyć ale ogólnie ok

Nie tyle ok co super czołg po wymaksowaniu załogą 100% i modułami jest maszynka do zarabiania nie tylko z premka ja nie mam i kasy przywozi mnóstwo

średnio 20-25k na bitwe jak dobrze pójdzie to bedzie sie tylko lekko uszkodzony i na czysto wychodzi 10-20k lepiej niz jakimis 5 tierami

Polecam i pozdrawiam Flap :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Elo zrobilem t110 i mam dylemat czy sprzedawac m103, jestem do niego przywiozany fajnie sie nim gralo ale jak go zostawie to bedzie tylko w garazu stal pewnie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak chcesz to sprzedaj ale radził bym ci go zostawic jak dobrze ci sie nim gra bo na cw sie nie przyda czy tam na kompanie bo tam tylko 10t

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Siemka wszystkim mam pytanie co myślicie i sądzicie o "IS" bo będę kupował i nie wiem czego się spodziewać czy jest szybki w praktyce czy jest zwrotny dobry pancerz,działo?? Bo w teorii i to co można przeczytać o nim w specyfikacjach nie jest takie samo jak dowiedzieć się od kogoś kto go ma. :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...