Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt]Co myslicie o barbarzyncy ?

3moBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz jutro jest dostawa Diablo 3 w moim kraju (Dania) no i mam pytanie , poniewaz chcialem zagrac barbarzynca i chcialbym znac wasze zdanie o nim . Czy warto jest nim grac i czy to prawda , ze moze wbic sie w 10 i ich wszystkich pozabijac ? (Tak slyszalem) .

Opublikowano

Wiesz w grze wszystko zależy od twojego ekwipunku :) masz dobre eq to może wbić się nawet w 20 i wszystkich killim a i każdą klasą warto grać możesz sobie pograć każdą i sprawdzić którą ci się najlepiej gra

Opublikowano

moze wbic sie w 10 i ich wszystkich pozabijac ?

To raczej żaden wyczyn xP Chyba, że na poziomie Inferno i to na niebieskie mobki.

Jeśli lubisz się wbijać w masę wrogów polecam Mnicha (jest dużo bardziej "tankowaty", zresztą jego skille wyglądają o niebo lepiej)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Barbarzyńca na sam początek gry jest idealny, niszczy co popadnie, jak będzie pvp na pewno będzie najlepszą klasą do tego.

Jednak w poziomie trudności inferno, nawet z dobrym ekwipunkiem dużo nie zrobi, na prawdę, bardzo ciężko nim się gra.

Opublikowano

Raay znów wymyślasz bajki a pewnie nawet nie grałeś więcej niż w bete ;) a może Twoj "dobry ekwipunek barba" ogranicza się do dużej ilości pancerza ;) każdą klasą można zrobić miazgę ;) oceniaj raczej styl walki tak ażeby Ci odpowiadał ;) osobiście barbarzyńcą 1 uderzeniem powaliłem 50+ potworków ;) a rekordowa walka to chyba 140 ;) ale to może zrobić każdy ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Na grze publicznej z demon hunterem czy z jakimś magiem duz robi p onieważ ma dużo skilli na ogłuszenie co przy walce np z bossem nie sprawia zadnych problemów :)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Barbarzyńca i Mnich to 2 najgorsze klasy do ukończenia gry ! Why ? Walczą w ręcz a bossy walą obrażeniami od magi i robią z nas miazgę !

PVP jak na razie nie istniej więc nie ma co się wypowiadać ! Według mnie Mag będzie ownił

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

tak ma jeszcze skok i przyciąganie :) ale i tak sądzę ze Mag będzie ownił ;p Ale na razie nie ma co o tym pisać czas to zweryfikuje :) Każda klasa jest zbalansowana niby xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nie grałem na wyższych poziomach trudności niż koszmar, ale barb doskonale się spisywał w party. W porównaniu do mojego mnicha miał większą przeżywalność.

Opublikowano

Raay znów wymyślasz bajki a pewnie nawet nie grałeś więcej niż w bete ;) a może Twoj "dobry ekwipunek barba" ogranicza się do dużej ilości pancerza ;) każdą klasą można zrobić miazgę ;) oceniaj raczej styl walki tak ażeby Ci odpowiadał ;) osobiście barbarzyńcą 1 uderzeniem powaliłem 50+ potworków ;) a rekordowa walka to chyba 140 ;) ale to może zrobić każdy ;)

Grałeś na inferno barbarzyńcą? Nie wydaje mi się, może i nie mam 60 lvl barbarzyńcą, ale grałem u znajomego, dużo osób znam, którzy mają dobry eq i wydali na niego pełno kasy, jednak i tak jest najgorszą klasą na inferno.

Poczytaj sobie opinie o nim na forum wspierane przez bashioka angielskie diablofans, to zobaczysz, jakie opinie ma barbarzyńca jeśli chodzi o inferno ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...