Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wojna z GM - Ciąg Dalszy!

MrDeViX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy jesteście niedojebani czy jak?

Pisze w regulaminie że jeśli ktoś coś na was zgłosi to nie otrzymacie dowodu żeby osoba zgłaszająca pozostała anonimowa.

Wiec normalne że ci nie dał dowodów,a jak ty wyjeżdżasz z tym is to się mu nie dziwie że tak napisał.

Jak chcesz się domagać swoich praw to napisz do gf.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie rozumiem skąd ten cały "Administrator" wie ile możesz mieć pieniędzy w "portfelu". To, że nie wydajesz na IS to nie znaczy, że nie masz pieniędzy.

Jeżeli to prawdziwy Mail od Metin2.pl zgłosiłbym to do Gameforge =)

footer_logo.png

Opublikowano

Kurwa idioto pierdolony .. Czyny Administracji Metin2 nie podważają dyskusji to nie Dedyk (Priw ) że możesz się wdawać w dyskusje z Administracją .. na Metin2 jeśli używasz bugu hacku a wszystkie konta które posiadasz są na tym samym emailu automatycznie zostają zbanowane i nie podlega to żadnej dyskusji nawet jeśli stał byś 80+ w m1 a 30 lvl łapał ryby na Fb lub grał na hacku..

Ich to nie interesuje.. złamałeś jakieś zasady gry dlatego też zostałeś zbanowany.. do tej pory nie było takiego przypadku żeby ktoś na Metin2 został nie słusznie zbanowany.. bo Ci ludzie za wykonywanie swoich obowiązków mają normalną wypłatę.

Opublikowano

Kurwa idioto pierdolony .. Czyny Administracji Metin2 nie podważają dyskusji to nie Dedyk (Priw ) że możesz się wdawać w dyskusje z Administracją .. na Metin2 jeśli używasz bugu hacku a wszystkie konta które posiadasz są na tym samym emailu automatycznie zostają zbanowane i nie podlega to żadnej dyskusji nawet jeśli stał byś 80+ w m1 a 30 lvl łapał ryby na Fb lub grał na hacku..

Ich to nie interesuje.. złamałeś jakieś zasady gry dlatego też zostałeś zbanowany.. do tej pory nie było takiego przypadku żeby ktoś na Metin2 został nie słusznie zbanowany.. bo Ci ludzie za wykonywanie swoich obowiązków mają normalną wypłatę.

Może bez wulgaryzmów i obraz, dobrze?

Czytałeś chociaż fragment rozmowy na ss'ie?

urechisyg.png

Opublikowano

Jak dla mnie to tylko dla beki.

I jestem na 100% pewny że tak było.

Jak wiemy mozna powiedziec "Dasz mi 1 mil to cie odbanuje"

To wszystko dla jaj napisane -,-

A jak tak nie sadzisz i jestes zly pisz do gm innego serwera ze skarga o przekupstwo.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

i dlatego wlasnie zrezygnowalem z gry 1.5 roku temu i smigam na privach, a co to szwabskiego gf to bez komentarza korupcja RLZ

moje bity elo

Opublikowano

Ja też przestałem grać w metina polskiego od czasu kiedy boty ruszyły w świat (gdzie 1kkk był za 5zł na s1) to nie miało sensu ludzie mieli wszystko wybonowane oraz +9 metin2 pl to już kompletne dno jeszcze ten screen co kolega wrzucił masakra a ludzie się śmiali ze mnie jak mi kolegę zbanowali ze 2 lata temu za NIC (CZYTAJ NIE DAWANIE HAJSU JUŻ NA IS) jest to na prawdę przykre jak patrze na ludzie którzy uczciwie grają robioną wszystko sami i ich potem hackują.. teraz już mniej się słyszy o hackingach kont w grze po wyroku jaki koleś dostał za kradzież wirtualną chyba 2 lata czy coś kiedyś w UWADZE było o tym pisze tutaj o tym co się działo coś koło 3 lat temu na polskim metinie gdzie z konta na konto znikało eq i stało potem za parę yang na ch1 w m1 idzie się WKU*WIĆ !!

29wr21h.png

Opublikowano

i dlatego wlasnie zrezygnowalem z gry 1.5 roku temu i smigam na privach, a co to szwabskiego gf to bez komentarza korupcja RLZ

Co mają GM do gf, przecież oni robią za darmo i nie mają z nimi nic wspolnego -.-

sygna.png
Opublikowano

Szkoda gadać...

Mieliśmy ze znajomym postać niby 26lvl na s25, ale to był dagger, i graliśmy na nim w miarę ogar..

Ebo +9 , taaa.. Ta maska 21lvl +8 5 luda (W v2 znalazłem starą postacią :)) I inne eq +7-9 500pż-1k itp.. Szykowaliśmy się na porządną grę

Dostaliśmy bana mniej więcej z taką treścią "Konto zostało zablokowane z powodu nieużytku od większego czasu, i zajęcia bazy danych" dostaliśmy to ponad rok temu, ale warto to tu wspomnieć...

Zajęcią bazy danych?? Wiem, bardzo śmieszne, ale tak kumpel z osiedla na Maila dostał...

Serio, ironiczne.. Dlatego gram na privach!

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

nic mi nie dawaj lepiej weź te ss z forum bo jak to nie daj boże zobaczą to idziesz siedzieć za fałszerstwo dokumentów i podrabianie podpisów :)

nie baw się w takie gierki to nie prywatny serwer

tylko metin2 pl nie zapomnij :)

Beka stary, wyjdź na dwór, dlatego własnie nie gram w mt2 ;)

Opublikowano

a myślicie że dlaczego tak napisał??

jak się jakiś debil odwołuje od słusznego bana po raz setny i podaje chujowe argumenty to GM czasem jebnie jakimś tekstem aby się odpierdolił... mnie to by śmieszyło. sam zostałem czymś podobnym urzeczony i nie płaczę, lol. s26 jest dość nowy i czasem GM lubi się przejść po mapach. niestety. :C

no i powszechnie wiadomo że GM to jebany sługus co nic nie może, pobrałby kasę za odbanowanie to by go po sądach całego świata GF ciągało.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Ale z Was młotki ;p

Kazdy normalny gracz (chyba ze metin2.pl już nie ma normalnych a same powalone neosy) zgłosił by coś takiego a nie latał z tym po forum ;p

To facke i to marne a Wy wierzycie jak to stado baranków ;p

GZ i +1 do domyślności dla komentujących , nawet się za bardzo przyglądać nie trzeba zeby załapać co to jest ;p

Opublikowano

To po jakie licho napisałeś temat "Wojna z GM", Ja tu widzę że nie możesz pogodzić się z blokadą konta oszuście (bo tak się nazywa graczy na hackach), podrobić taki screen, nic prostszego. Ale tutaj forum przeglądają neosy które żyją na privach bo na PL nie dały rady po tygodniu gry i wierzą w każdą namalowaną prowokacje by zostać na swojej racji ze PL to dno. PL to gra, priv to imitacja gry. NQ

Opublikowano

Dobra, nawet wiem kim jest ta osoba. Jest ona administratorką jednych z największych serwerów prywatnych. (tak, podwójne życie)

Ma dostępy do bazy niektórych privów i sprzedaje przedmioty, przykładem jest XenoxMT2, bo sam jej kiedyś pomagałem.

Mówiła, że z PL'a rezygnuje i jakoś nie widzę tego... jej nick to Anisa.

Nie, nie okłamuję Was. Deal był taki, że się podzielimy kasą z Xenoxa, ona wzięła kilkanaście tysięcy i zerwała kontakt.

Wierzcie lub nie, jednak to całkowita prawda. Nigdy nie obraziłem kobiety, ale ją można tylko.....

@DOWN: zgłosiłem gdzie się dało, nawet na prywatne serwery, na których miała GM i nic.

Wszyscy zignorowali, bo taka dobra z niej dziewczyna... tyle.

Opublikowano

Ale Ty fajny jesteś...

Pierwsza i najważniejsza rzecz, ktoś kto nigdy nie obraził kobiety nie ma potrzeby o tym pisać bo i po co. Kultura jest czymś bardzo osobistym i co najważniejsze wrodzonym , jeśli się ja posiada to nie czuje się potrzeby chwalenia się tym - to tez składowa owej kultury właśnie.

Piszesz ze ktoś Cie owalil na kilkanaście tysięcy... straszne, ale czego się spodziewać po ludziach "pracujących" na kradzionych plikach gry ?

Udowadniasz ze ta osoba jest jednocześnie wśród wolontariuszy m2.pl ... nadzwyczajne ze jeszcze nie zgłosiłeś takich przewałów do GF, naprawdę podziwiam Twoja lojalność wobec tej osoby :)

Gratuluje ! ;p

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...