Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Counter-Strike: Global Offensive!

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym otworzyć dyskusję na temat nowej odsłony CS'a. Napisałem ten temat, gdyż jedyny podobny do mojego był na temat bety, który odszedł w zapomnienie, a ja w archeologa bawić się nie zamierzam. Więc powiedzcie co o tej odsłonie sądzicie, na co liczycie?

98763533515051689628.png

Opublikowano

Nie grałem, widziałem tylko gameplay'e i grafika w porządku, ale ponoć AK nie ma rozrzutu, za co Valve dostało krytyką od graczy, nie wiem na jakim poziomie jest teraz Valve. Z tego co mi się obiło o uszy wiele jeszcze trzeba dopracować, ale z CS 1.6 było to samo, nie był od razu grywalny, wychodziły poprawki, myślę że tutaj będzie tak samo.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

na steam można było pobrać przez 2tyg. niestety nie grałem i nie polecam bo grafika jest przesadzona...

Opublikowano

na steam można było pobrać przez 2tyg. niestety nie grałem i nie polecam bo grafika jest przesadzona...

Nie było nigdy takiej możliwości. Dostepy sa rozdawane za uzupelnienie ankiety lub od kogos gifta.

Gra ciagle sie rozwija wszystkie propozycje zmian pisza gracze na forum steam i valve stara sie znalesc dobre rozwiazanie z tych propozycji. Spora czesc ludzi juz posiada CSGO Beta (dostep) , moja ekipa posiada serwer i powiem ze na chwile obecna sa problemy z sourcemodem lecz ustawienia mam standardowych sa kosmiczne kazdy detal mozna ustawic.. ile kasy za wszystko , skiny jakie sa na mapie, maksymalna ilosc graczy obecnie grajacych to max 30 (15x15).

Mysle ze powoli wszystko ruszy w dobrym kierunku a tak od siebie licze na troche optymalizacji gry..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Gdzie mozna go w tej chwili dostac i o jakie ankiety chodzi czy sa platne?

Niech mi ktos powie gdzie go moge zdobyc...

Dam Like it

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Nie było nigdy takiej możliwości. Dostepy sa rozdawane za uzupelnienie ankiety lub od kogos gifta.

Gra ciagle sie rozwija wszystkie propozycje zmian pisza gracze na forum steam i valve stara sie znalesc dobre rozwiazanie z tych propozycji. Spora czesc ludzi juz posiada CSGO Beta (dostep) , moja ekipa posiada serwer i powiem ze na chwile obecna sa problemy z sourcemodem lecz ustawienia mam standardowych sa kosmiczne kazdy detal mozna ustawic.. ile kasy za wszystko , skiny jakie sa na mapie, maksymalna ilosc graczy obecnie grajacych to max 30 (15x15).

Mysle ze powoli wszystko ruszy w dobrym kierunku a tak od siebie licze na troche optymalizacji gry..

Tak ,ale nie trzeba było płacić.

Gdzie mozna go w tej chwili dostac i o jakie ankiety chodzi czy sa platne?

Niech mi ktos powie gdzie go moge zdobyc...

Dam Like it

Ankiety na steam ,ale chyba nie są już dostępne.

Opublikowano

Informacje jak dostać się do ankiety ->

To jest ukryta treść, proszę

Data premiery: 21 sierpnia 2012

Cena:15$ (USA) [ gra będzie tylko w wersji elektronicznej na steam , klucze pewnie bedzie można kupić gdzieś indziej ]

b_560_95_1.png

Opublikowano

Valve nie musi już wypuszczać gier dla kasy bo z steam trzepią taka kasiorę że łoo :) + gadżety do TF2 i doty :)

A chcą pokazać znów ogromną scenę CS-a na świecie a czym można przyciągnąć ludzi do nowej gry ? Ceną za nowy atrakcyjny produkt. Ponieważ trzeba zagorzałych graczy CS 1.6 i CS:S wyciągnąć.. jeśli dopracują tego CSGO i zoptymalizują + położą dużo kase na wsparcie turniejów to na 99% jest pewny ,że odświeżony nowy CS odniesie spore zwycięstwo.

b_560_95_1.png

Opublikowano

gry nie polecam przekonałem się sam! aż wymówiłem słowa Neo "Gra Fartowna nie trzeba na niej dużo ćwiczyć jak na cs1.6 żeby dobrze grać" Jedyna Zaleta to Grafika

Opublikowano

Nie jestem fanem tej części, nawet nie mam zamiaru dalej w nią grać, bo zauważyłem że dosłownie każdy w to umie grać.

Tak zmniejszyli ogólny recoil w cs:go że szok. Taką ak, co ma dość duży rozrzut, walisz hs'y dosłownie no recoil.

Jak już ktoś wymienił, jedynie grafika jest ok, ale reszta banalna.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...