Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak strzelac headshoty?!

Help4You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie...

Mam duze doswiadczenie w innych grac np. WolfTeam ( KD. 2.36), CrossFire ( KD. 1.9) i w tych grach zeby strzelic heada wystarczy miec celownik na glowie i oddac strzal a w cs tak sie nie da...

Ja uwazam ze w cs strzelenia heada to fart BO strzaly nawet majac celownik na glowie i oddajac jeden strzal to on i tak leci sobie gdzies z boku.

Pewnie bedziecie gadac ze to wina interpu ale gram z kumplami maja normalny interp 0.01 tylko ze oni maja po pare lat dosw. i za pierwszym razem strzelaja a ja nie moge :( Na botach to samo pociski lataja gdzie chca OCZYWISCIE NIE WALE FULL AUTO

I teraz pytanie :D Jak ludzie strzelaja heady za pierwszym razem? fart czy hmm wiedza gdzie padnie pierwszy strzal o.O

No a teraz mozecie mnie wyzywac i odpowiadac. TAK JESTEM NOOBEM GRAM OD 4 DNI I ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM STEAM

help4you.png

Opublikowano

HeadShot, to prawda wpada fartem. Musisz zapoznać się ze swoją myszką,odrzutem itp. Ja zbliska ak-47 walę full auto, celuję w tułów a czasami bania wejdzie.

skpUo.png

Opublikowano

Masz like za "

to prawda wpada fartem". To jest logiczne!

Tylko dziwi mnie ze na najlepszym aimbocie jaki zrobili to head wchodzi za pierwszym zawsze. Program chyba sam wie gdzie padnie strzal i tak ustawia celownik. Dobra prosze o dalsze odpowiedzi.

help4you.png

Opublikowano

HeadShot, to prawda wpada fartem. Musisz zapoznać się ze swoją myszką,odrzutem itp. Ja zbliska ak-47 walę full auto, celuję w tułów a czasami bania wejdzie.

Tyś chyba na głowę upadł :D

To kwestia doświadczenia, musisz się nauczyć szybko i skutecznie nacelować na głowę, i strzelić z 3-4 razy serią

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Kto mówi że headshot to fart? o.O

Zapraszam na jedną grę, to Ci pokaże że HS to nie fart, wystarczy kwestia ruchu ręki, oraz celności. Musisz znać rozrzut broni, i punkty, gdzie trafisz hs'a. Wystraczy chcieć, i umieć, a hs'y będą same wpadały.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

wątpie ze to cos da... nawet jak sobie zamroze boty w ct na dd2 i pojde pod drzwi na B i probuje strzelac po glowie to nic sie nie dzieje... tylko z bliska mozna trafic ale nie zawsze

help4you.png

Opublikowano

Tyś chyba na głowe upadł z tym "Ja uwazam ze w cs strzelenia heada to fart", albo ty nie wiesz co to znaczy nacelowac na glowe, albo masz złe raty, nie możliwe jest to że pociski leca gdzie chcą haha ( no chyba ze w trakcie biegu jestes lub na drabince ), ale jak jestes w miejscu to nie ma mowy, a jak nie wierzysz to mogę ci pokazać na serwerze że banie da sie strzelić za pierwszym razem, po prostu nie umiesz trafić. Dla mnie też na początku mojej gry w cs strzelenie hs było trudne, ale nie mowiłem że całkiem gdzie indziej leci, bo jak zawsze dobrze przycelowalem to była ta bania. Tak jak mowiłem albo masz złe raty ( w przypadku grania na publicach, bo na botach to nic nie da ) albo tamten ktoś ma złe albo ty nie trafiasz i tyle :) "Tylko dziwi mnie ze na najlepszym aimbocie jaki zrobili to head wchodzi za pierwszym zawsze. Program chyba sam wie gdzie padnie strzal i tak ustawia celownik." hmm, 4 dni grasz i juz wiesz jakiego ludzie najlepszego aimbota zrobili cool story bro. Jak mówisz tu o jakiś darmowych leisach to zapomnij

Opublikowano

Aimbot ma to do siebie że zawsze Ci trafi w banie jak przeciwnik jest w bezruchu.

Ćwicz, porpstu ćwicz!

skpUo.png

Opublikowano

gówno prawda trzeba mieć skila i ogarniać rozrzut ... nie serią

@top

zacznij grać z awp to ci z ak/m4 łatwiej bd. ogarniać rozrzut i walić hedy

Opublikowano

No oczywiscie biegne po drabinie i walle full auto z awp i sie dziwie ze nie trafiam... zobaczcie ten film i powiedzcie co robie zle

ogladac do konca na koncu jest pokazana celnosc z AWP :D

help4you.png

Opublikowano

No oczywiscie biegne po drabinie i walle full auto z awp i sie dziwie ze nie trafiam... zobaczcie ten film i powiedzcie co robie zle

ogladac do konca na koncu jest pokazana celnosc z AWP :D

Na drabinie masz rozrzut taki ,że ci celownik lata po całym ekranie ... ewentualnie kucnij i strzelaj na drabinie ,ale nie polecam , przykamp się i zabijaj ;-)

Opublikowano

Tak jak w temacie...

Mam duze doswiadczenie w innych grac np. WolfTeam ( KD. 2.36), CrossFire ( KD. 1.9) i w tych grach zeby strzelic heada wystarczy miec celownik na glowie i oddac strzal a w cs tak sie nie da...

Ja uwazam ze w cs strzelenia heada to fart BO strzaly nawet majac celownik na glowie i oddajac jeden strzal to on i tak leci sobie gdzies z boku.

Pewnie bedziecie gadac ze to wina interpu ale gram z kumplami maja normalny interp 0.01 tylko ze oni maja po pare lat dosw. i za pierwszym razem strzelaja a ja nie moge :( Na botach to samo pociski lataja gdzie chca OCZYWISCIE NIE WALE FULL AUTO

I teraz pytanie :D Jak ludzie strzelaja heady za pierwszym razem? fart czy hmm wiedza gdzie padnie pierwszy strzal o.O

No a teraz mozecie mnie wyzywac i odpowiadac. TAK JESTEM NOOBEM GRAM OD 4 DNI I ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM STEAM

Po 4 dniach gry w CS nie ogarniesz, mimo że grasz w inne gry X lat. Counter-Strike to specyficzna gra, do fizyki tej gry trzeba się przyzwyczaić, interp odgrywa ważną rolę, ale sama celność jest tu nie zastąpiona. Wszystko da się wytrenować, można strzeać seriami, jak i z fullauto i trafiać głowy bez problemu. Terning, trening i jeszcze raz trening. Musisz też wziąść pod uwagę fizykę broni. Z M4 masz mniejszy rozrzut niż z AK47, więc z AK strzela się wolniej i lepiej seriami z daleka, z bliska można fullauto. To samo z broniami podstawowymi, z USP wolniej, z Glocka szybciej, z Deagla, wolno i celnie (mały magazynek i duża siła rażenia).

Na początek polecam ci pograć na serwerach DM lub GG+DM, nauczysz się ograniać różne broniei celność.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

tak jak up

trzeba duzo trenowac i zachowac spokoj zawsze strzelaj zawsze w miejscu (zatrzymaj sie i wal w tedy to beda napewno prosto isc kule i nie strzelaj z drabiny wody itp.) to wtedy 1-3 kule beda wiare prosto lecialy to tez zalezy od dystansu jaki jest przeciwnik,i strzelasz seriami 2-4 kule to tez od dystansu daleki 2-3 max ale lepiej 2 bliski,sredni 2-4 nawet.W hs'a to dobrze strzela sie pojedynczymi dobrze banie wchodza jak sie potrenuje.Pamietaj zawsze zachowaj spokoj ;) i duzo trenuj.

moze to cos ci pomoze

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Dopiszę jeszcze jedną ważną rzecz. Jak grasz i Ci nie idzie to nie denerwuj się, już lepiej CS'a wyłączyć i zająć się czym innym. Jak jesteś wkurzony to im bardziej chcesz typa trafić tym bardziej nie możesz, znam to z doświadczenia. Pooglądaj jak grają najlepsi gracze, mają różna fajne opcje, a i jest pokazane że mają opanowanie.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

@solo225 jak cos to wziąc nie wziasc :) no wiec tak co do tego strzelania seriami, stania w miejscu itp. ja to wszystko wiem..... a co do wkurzania sie to mnie to nie wkurza po prostu smieszy jak stoi koles metr ode mnie a ja go z m4 seriami po 2 -3 kule nie moge w leb trafic... dzieki za wypowiedz ;D

help4you.png

Opublikowano
WolfTeam ( KD. 2.36), CrossFire ( KD. 1.9)

Nie porównuj tych gier do Kantera :) tu są całkiem inne hit boxy.

Tut'y

http://www.mpcforum.pl/topic/634115-tutinstalacja-dproto-czyli-serwer-steam-i-non-steam-4748/

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Celuj między oczy, w mordę i w szyję, nie w czoło bo nigdy nie trafisz. :P Taki minus modeli. Np. na zombie "gruby" ma głowę między cyckami... (na żołądku)

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Locker wez wyjdz... full auto to najgrosze co jest -.- , dla mnie ak to jest magia... , gram i z 11 fragow to z 6 bulek leci lub nawet 8.. na serverach trza sie zapoznac ja gram w cs'a 3 lata a myszke mam od 1,5 roku wiec.. zapoznałem sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...