Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] GM Solara Promuje MPCForum.pl

(GM)Yarrin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nicki GM bez prefiksu nie są zablokowane wiec każdy może to zrobic=)

Nawet na stronie samemu można sobie dodać w supporcie?

Powodzenia mistrzu.

Opublikowano

Nawet na stronie samemu można sobie dodać w supporcie?

Powodzenia mistrzu.

Nicki takie jak mają GM są automatycznie dawane tak samo lv itp=) wiec nick bez prefiksu [ ] możesz zrobić bo to zablokowane nie jest

fajnie że ty ufasz bardziej userowi na forum niż stronie metina...GZ za co ty miałeś moda.

@PS dlaczego autor tematu wyłączył czat? bo by było widac zwykły nick

odlr.jpg

@ To nie były dbl posty tylko jakiś mod wywalił wcześniejsze.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Człowieku czy jesteś tak tępy czy tylko udajesz?

Bo już nie ogarniam twojej głupoty

To jest ukryta treść, proszę

Dziękuję dobranoc.

Btw. MOSTRO się pisze...

Ale ty jesteś tępy

I co z tego?

Ale sam nick w grze Yarrin MÓGŁ SOBIE DAĆ!

bo to zablokowane nie jest...

a prefiks [ ] daje ci wizualnie visual... i tylko ty go widzisz.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

LUDZIE! Marcusny dobrze gada, wy jesteście naiwniaki. Jak GM ma nick [GM]Holo to ja mogę mieć nick Holo, bo on zablokowany nie jest! Naiwniaki.

Brakuje mu 99lv i gdzie eq?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

jak widzicie na ss ma przy nicku [GM] a to że nie ma lvl'a to może dlatego że dopiero co dostał range i jeszcze mu nie nadali .

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

jak widzicie na ss ma przy nicku [GM] a to że nie ma lvl'a to może dlatego że dopiero co dostał range i jeszcze mu nie nadali .

Automatycznie dają konto z 99lv.

LUDZIE! Marcusny dobrze gada, wy jesteście naiwniaki. Jak GM ma nick [GM]Holo to ja mogę mieć nick Holo, bo on zablokowany nie jest! Naiwniaki.

Brakuje mu 99lv i gdzie eq?

Dokladnie=)

Jak by GM mial nick np [GM]Mostro <3

to ja jako user mogł bym zrobić sobie nick w grze Mostro

To oczywiste że GM ma nad głowa GM xD .

I nie każdy GM ma 99 lvl ;) .

Teraz jest do tego program który masz na 1 str tematu=)

na str pisze że KAŻDY=)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Najbardziej mnie dziwi to, że GM, a promuje forum o cheatach, jeśli jesteś GM'em to najwidoczniej dzisiejsza administracja ma wyjebane na graczy, a liczy się tylko gotówka i lans, że się nim jest.

Równie dobrze jakbyś był to ktoś by mógł Cię podpierdzielić "wyższym" i mógłbyś się pożegnać, no chyba że to też ich gówno obchodzi.

Opublikowano

To Komplikator tak?

w profilu pisze 17lat

A GM biorą od 18 i to sprawdzają wystarczy zobaczyć na wzór podania trzeba podać pesel itp

xqla.jpg

Dopiero dostał? W lutym się dostał bodajże.

W styczniu

GM dostaje konto w grze jak i na forum bo nick nadają z góry nikt sobie nie wybiera kiedyś sie dało

recv.jpg

@@@

A to ss było robione dzisiaj

iata.jpg

A prawdziwy GM Yarrin ma GM od stycznia wiec namilony% by miał 99

poresztą jako tgm odrazu sie dostaje 99

@Wiec wniosek jeden=)

To jest ukryta treść, proszę

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Fake, widać że szkoda bana na głównej postaci więc przerobiłeś to na 1 lv'u ;p Potki na klawiszu "1" i wgl, gm od lutego a dzisiaj robisz ss'a? Fajnie ze jakimś cudem nie masz 99lv :)

Opublikowano

Macie pecha :(

GM Yarrin jest na obsadzie s26 dopiero od dwóch dni... a postać, jaką ma to nie ninja, a wojownik... wiem bo przedwczoraj był w m1 jinno:) no i rzecz jasna miał 99 lvl.

przywdziej hwang, zmień się w smoka... coś w ten deseń. Niech cię ludzie w m1 oblegają, wtedy uwierzymy... i nie tłumacz się że będziesz miał spam :) teraz też byś miał na tym SS co dałeś, ale ludzie nie zwracają na Ciebie uwagi... ciekawe dlaczego nie rusza ich GM, w dodatku podający jakiegoś linka :)

btw. nie baw się w fubu modulatorem głosu

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Dobra powiem Ci, że nie przekonałeś mnie, że jesteś GM-em każdy dobrze wie, że istnieje program do dodania sobie prefixu etc. lecz widać je tylko na Twoim cliencie. Do tego 1 level, zero jakiegokolwiek ekwipunku. Do tego obawiam się, że nie przyjeli by do Teamu takiej osoby jak Ty... Spójrz na swoje słownictwo "zal ci dupcie sciska" "Insile nadal zal ci dupcie sciska ;D" "Up noobie to [...] ;) ch1 kowal . czekam lmao." - napiszę teraz w Twoim stylu żal dupę ściska ! Nie mam zamiaru dyskutować czy jesteś tym Gm, czy też nie w każdym razie osoba taka jak Ty nie daję się na ową posadę i gdybym był graczem na s26 to na pewno do takiego GM bym się nie zgłaszał. Podsumowując według mnie to zwykła ściema :)

Serdecznie Zapraszam na prywatny serwer Metin2 - Rivendel.pl

0JqcU.png

Opublikowano

Dobra powiem Ci, że nie przekonałeś mnie, że jesteś GM-em każdy dobrze wie, że istnieje program do dodania sobie prefixu etc. lecz widać je tylko na Twoim cliencie. Do tego 1 level, zero jakiegokolwiek ekwipunku. Do tego obawiam się, że nie przyjeli by do Teamu takiej osoby jak Ty... Spójrz na swoje słownictwo "zal ci dupcie sciska" "Insile nadal zal ci dupcie sciska ;D" "Up noobie to [...] ;) ch1 kowal . czekam lmao." - napiszę teraz w Twoim stylu żal dupę ściska ! Nie mam zamiaru dyskutować czy jesteś tym Gm, czy też nie w każdym razie osoba taka jak Ty nie daję się na ową posadę i gdybym był graczem na s26 to na pewno do takiego GM bym się nie zgłaszał. Podsumowując według mnie to zwykła ściema :)

Potwierdzam, potki nawet na ''1'' sa :D

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

dobra cls bo tu więcej jest spamu niż gratulowania gm'a . Cls . Ps.Komplikator ma perma na mpc randomki,

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...