Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie i język.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pobrałem diablo 3 takie co nie trzeba instalować, aby zagrać na 4Vandeta. Zrobiłem konto edytowalem all żeby moc zagrać, włączam diablo pobierał się path.. I teraz

nie mogę dać "login" aby się zalogować. Po prostu nie mogę tego kliknąć bo nie działa :D jest takie troche ciemniejsze, jakby niedostępne. Czym to jest spowodowane ?

Może muszę poczekać aż coś tam się dokończy bo pisało instalowanie a ja dałem "Play" czy co jest źle ?

No i mam pytanie dotyczące języka w grze. Pobrałem odrazu z angielskim, w grze nie da się zmienic wiec chyba innych nie ma. Skąd mogę pobrać sam język Polski oraz jak go wrzucić ? :D

Będą lajki.

Opublikowano

Siema, pobrałem diablo 3 takie co nie trzeba instalować, aby zagrać na 4Vandeta. Zrobiłem konto edytowalem all żeby moc zagrać, włączam diablo pobierał się path.. I teraz

nie mogę dać "login" aby się zalogować. Po prostu nie mogę tego kliknąć bo nie działa :D jest takie troche ciemniejsze, jakby niedostępne. Czym to jest spowodowane ?

Może muszę poczekać aż coś tam się dokończy bo pisało instalowanie a ja dałem "Play" czy co jest źle ?

No i mam pytanie dotyczące języka w grze. Pobrałem odrazu z angielskim, w grze nie da się zmienic wiec chyba innych nie ma. Skąd mogę pobrać sam język Polski oraz jak go wrzucić ? :D

Będą lajki.

mam to samo raczej pobierałem gre 3 dni bo wolno sie aktualizowało ;s i pisze jak sie loguje blad 3014 ;s, ale poczekam na ten patch moze bedzie poprawnie dzialac;]

Opublikowano

@UP

Eh, ja się wgl nie mogę zalogować : /

Chciałbym dodać, że tak jak przycisk LOGIN jest niedostępny tak samo są te guziki po lewej stronie, jakieś tam account itd.

Może to jest wina gry ?

Edit. Mam wersję 9359 a na stronie pisze coś że trzeba mieć wersję 8815. Samo mi sie zaktualizowało, czy to jest złe ? jak to odaktualizować ?

Opublikowano

Refresh.

Udało mi się włączyć grę z dobrą wersją. Lecz w tej wersji także nie mogę kliknąć "LOGIN" które umożliwiłoby mi grę.

Nie ma żadnych błędów, co robić ? Piszcie nawet najmniejsze rzeczy - może coś pomoże. Dam dużo like'ow; p

Opublikowano

Wstrzym się na razie, 4vendetta dalej nie działa, oni chcą utworzyć serwer na podstawie emulatora moeege, myśleli, że będzie on dostępny 29 maja, jednak trzeba czekać na moeege, aż będzie działać wszystko w porządku.

Opublikowano

Dzięki za info : P Ale jakoś 150 osob gra i niektórym wchodzi. Więc popróbuję troche xD

Jak na razie mam dużą ochotę zagrać w diablo :P Nie grałem jeszcze ani w 1 lub 2. Może jakbym zagrał to by mi przeszła chęć do gry, bo nie wszystkie opinie są najlepsze xD

Opublikowano

Dzięki za info : P Ale jakoś 150 osob gra i niektórym wchodzi. Więc popróbuję troche xD

Jak na razie mam dużą ochotę zagrać w diablo :P Nie grałem jeszcze ani w 1 lub 2. Może jakbym zagrał to by mi przeszła chęć do gry, bo nie wszystkie opinie są najlepsze xD

Nie wszystkie, w większości te opinie negatywne są od osób których najbardziej interesuje grafika, a nie chodzi o to w tej grze, warto zagrać chociażby w Diablo 2, by poznać jej fabułę, potem zagrać w diablo 3.

Nawet tydzień temu było 150 osób online, jednak czy działa to nie jest pewne, pojawił się filmik, logowanie ok, do wybrania postaci, po czym nie pokazano gry, więc wiesz, lepiej się upewnić w 100%.

Opublikowano

A jakie znasz fajne serwy diablo 2 ? Oplaca się w to grać pomimo tego że minęło chyba 12 lat ? xD

Edit.. No i czy ktoś w ogole gra jeszcze w D2 ? xD

Opublikowano

A jakie znasz fajne serwy diablo 2 ? Oplaca się w to grać pomimo tego że minęło chyba 12 lat ? xD

Edit.. No i czy ktoś w ogole gra jeszcze w D2 ? xD

Tak, opłaca się. W Diablo II nadal gra bardzo dużo osób, gra nie umarła i trzyma się dobrze.

To jest klasyk, warto w niego zagrać, serwery są nawet polskie, jeśli chcesz ze znajomym pograć to polecam przez gameranger.

Tu masz najlepszy polski serwer:

To jest ukryta treść, proszę

PS. Jeśli masz pytania dot. d2 pisz w dziale Diablo. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...