Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile kosztuje najtańszy Diablo III?

craftlog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zamierzam kupić Diablo III,lecz niewiem ile najtańszy kosztuje.Widziałem na jakimś sklepiku internetowym za 149 zł, lecz szukam tańszego. Jeśli ktoś z Was znalazł taniego Diablo III , to prosze o umieszczenie linku z aukcją .

Opublikowano

Diablo na allegro był nawet za 120 , chodzi ci o używane czy nowe ?

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Ja polecam ci kupić w sklepie osobiście widziałem za 120 zł diablo w empiku , ale zabrakło mi do 10 zł :(

Dłuższej grafiki się nie dało?

Gość malutki688
Opublikowano

omg,za 149 w empku?nice one.kiedy i gdzie to widziales? bo nigdze nie mozna kupic jeszcze:/w sklepie.wiecie cos na temat dostawy na poczatku czerwca?

Opublikowano

Jak ktoś może mi znaleść samego nawet cd-key do 160 zł będę wdzięczny :) Nie musi być z pudełkiem :)

( chodzi oczywiście o kup teraz nie licytacje)

Opublikowano

Widze , że jesteś z Wawy to idź do Empika , jakiegoś sklepu z grami i popytaj się kiedy lub czy jest Diablo III , i spytaj się w jakiej cenie . Potem możesz poszukać na allegro ew tablicy

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

@Up

Były w empiku chyba 29 maja.

@Top

Na allegro, ale nie wiadomo czy to fake.

30 były [środa]

I zeszły w 1,5h [przynajmniej w Katowicach] :> Bo znowu banda dzieciarni wykupiła po 5 sztuk żeby zarobić +50zł na allegro. [można nawet zobaczyć, znowu na allegro pojawiły sie aukcje "nowa dostawa, mamy..." za 250zł...

Opublikowano

Widze , że jesteś z Wawy to idź do Empika , jakiegoś sklepu z grami i popytaj się kiedy lub czy jest Diablo III , i spytaj się w jakiej cenie . Potem możesz poszukać na allegro ew tablicy

No wiem ale w empikach jest w cenach 199 zł :)

Opublikowano

W empiku już nie ma, następna dostawa do empiku 30 czerwca. [wiem bo dzwoniłem 30 sekund temu :>, ss'a raczej tego nie wstawie jako dowód...]

Opublikowano

W empiku już nie ma, następna dostawa do empiku 30 czerwca. [wiem bo dzwoniłem 30 sekund temu :>, ss'a raczej tego nie wstawie jako dowód...]

No to widocznie dzieci się pokusiły i będziecie musieli zaczekać albo zapłacić 25-35% wiecej na allegro. Szczerze mówiąc radziłbym zaczekać bo z allegro nigdy nic nie wiadomo

^^

12412png_newnawr.png

;33

Gość malutki688
Opublikowano

no tak ale tp bd dostepne za 2 tygodnoe po dostawie.bylem w emipiku i pytalem sie o dostawe ale gosc mowil ze nie wiadomo kiedy bedzie:/ ja to bym chcial pojechac gdzies w warszawie i kupic.za 2 tygodnie wydaje mi sie ze bez wiekszych prblemow bedzie mozna kupic gre

Opublikowano

Masz link do empika :

To jest ukryta treść, proszę

Nie jestem pewny czy nadal ta cena ale koledzy wspominali, że da radę za 150 kupić.

No wiem ale widzisz jaka cena 199 zł :) to nie wiem skąd twoi koledzy mieli cenę 150 zł :)

Gość malutki688
Opublikowano

koledzy a jak kupuje np cale konto to na co patrzeczeby nie zostac oszukanym?trzwba prosic o natychmiastowa zmiane maila i numeru telefonu?cos jeszcze moze jest waznego?czy postac moze byc zbanowana?albo np jezlei ktos stworzyl monka na azjatyckim servie to czy ja bd mogl stworzyc dh na europie¿

Opublikowano

koledzy a jak kupuje np cale konto to na co patrzeczeby nie zostac oszukanym?trzwba prosic o natychmiastowa zmiane maila i numeru telefonu?cos jeszcze moze jest waznego?czy postac moze byc zbanowana?albo np jezlei ktos stworzyl monka na azjatyckim servie to czy ja bd mogl stworzyc dh na europie¿

No nie bo tak na prawdę nic Ci nie da.

Ważne informację które powinien Ci dać:

- login ( email)

- hasło

- sekretne pytanie i odpowiedz

Możesz stworzyć byle gdzie postać ale i tak będziesz mógł grać na EU :) zmieniasz tylko lokalizację swojego konta. Każde konto diablo może grać na każdych zakątkach świata :)

Opublikowano

To pozostaje czekać i mieć nadzieje , że gra stanieje albo wydać te 150-200 zł ;]

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Na allegro mozesz kupic i raczej problemu nie bedziesz mial pod warunkiem , ze umiesz dokladnie czytac ( zdarzaja sie czasami aukcje gdzie sprzedaja niedzialajce klucze ) ja osobiscie kupilem wersje pudelkowa na allegro za 169 zl + 11 zl wysylka tyle , ze bylo to 15 maja :D

btw. teraz dostawa ma byc gdzies za ok 2 tyg

Gość malutki688
Opublikowano

no ale jak zmienie haslo to on moze chyba dostac info na maila lub komorke,no i jak chce zmienic maila to on chyba musi to zaakceptowac u siebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...