Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ściągać Za Darmo Z Torrentów.

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Napisałem poradnik, abyście mogli pobierać torrenty z płatnych serwisów typu torrenty.org .

Po pierwsze ściągamy program do torrentów obsługujący magnet URL np utorrent.

To jest ukryta treść, proszę

Ustawiamy żeby odbierał nam pliki magnet:

Options > Preferences klikamy Associate with magnet URIs

szukamy pierwszego lepszego torrenta, niech będzie:

kopiujemy link

wchodzimy na stronę:

w jedyne miejsce na stronie gdzie można coś wkleić wklejamy link do strony z torrentem i klikamy "Wygeneruj link magnet"

u mnie wyszedł link:

Klikamy na ten link magnet, firefox się zapyta czy uruchomić aplikację utorrent , klikamy że tak

i rozpoczyna się pobieranie.

Mam nadzieje że pomoże ; D

Zakaz kopiowania na inne fora.
Poradnik zrobiony przez Dostrix'a dla mpcforum.

Być zajebistym...

Opublikowano

Przyda sie i to na 100% ;)

Zablokowali mi konto na 3 dni....Za co ? Bo chcialem zmniejszyc z spam z pytaniami o lockerz oraz zrobic temat, w ktorym prosimy o zaproszenia...Bardzo dziekuje Seldek, twoja glowna zasada to "Pierw rob, a pozniej mysl".....Jeszce mi dojebali 20%, bo zrobilem sobie 2 konto...To forum schodzi na psy...Mam nadzieje, ze wy tez to zobaczycie....Pozdrowienia dla normalnych graczy.....Mam dosyc osob typu dordo12, ktorzy wszystko krytykuja, a sami nic nie potrafia.....Koniec z metinem, kolejna denna gra...
Opublikowano

no tut to nie jest, a o tej stronie 'http://torrent.centrump2p.com/magnet/' było już w 'programowanie cheatów', i nie wiem czemu nazwa [TuT] bo jak ściągać z torrentów każdy wie a wkleić link z płatnych torrentów do magneta i potem do utorrenta chyba nawet debil bedzie umiał ;)

2006-2010

Opublikowano

polishtracker >>

eh..Up Mało wartosciowy ten post nic nie wniusł to nie pisz.

Twój za to wniósł błąd ortograficzny.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Jak jest przyklejony temat :Jak ominąć limity na rapidzie" to ten też się nada na przyklejenie, a zresztą np. Counter Strike non steam też piractwo a nikt sobie z tego nic nie robi. A tu jest tylko podane jak to ominąć a nie ma jakichś linków do downloadu, w każdym bądź razie ja bym tego nie uznał za piractwo.

Mariuszw13.png
Opublikowano
proponuje przykleić tongue.gif

promujesz piractwo bo tak naprawdę więcej ściąga się pirackie gry niż legalne gry (mmorpg)

eh..Up Mało wartosciowy ten post nic nie wniusł to nie pisz.

ośmieszyłeś się.

i

@5UP heheh śpieszyłem się

twój post nie wnosi nic do tematu

Opublikowano

ja wstawiłem ten poradnik ponieważ wiem co to znaczy płacić 10zł za konto na torrentach a później zapominasz hasło (ew. nie wchodzisz na konto przez 60 dni)

chodziło mi tylko o to żeby nie trzeba było ciągle płacić za konto...

co do piractwa, torrenty to, to samo co rapidshare, więc jeśli uważacie że warto przykleić, to nie mam nic przeciwko...

PS.ja ściągam gry żeby zobaczyć jak się sprawdzają na moim kompie i czy warte są kupienia... jeśli tak to kupuję oryginał... (wiadomo że w niektórych grach na piratkach

nie da się przez neta...) Jeśli ktoś mi nie wierzy, mam go szczerze głęboko ....

zamknij ktoś temat bo szerzy się spam.... a nie w tym celu tworzyłem ten temat....

#down

demo - ... nie żartuj sobie...

recenzja - komuś nfs shift może się nie podobać a komuś podobać... ktoś może uznać jakiś szczegół za drobnostkę a drugi uzna to za 8 cud świata (może trochę przesadzam xD)

PS. są jeszcze trainery... lecz widziałeś trainer WoW'a? niby zajebisty a gdy włączyłem na kompie to odrazu wyłączyłem....

Być zajebistym...

Opublikowano

Ja mam konto już od 2lat na torrentach.org, ale i tak wole ściągać z mininova.com :P. O wiele lepiej to idzie.

Opublikowano

W demie dają zawsze najfajniejszy fragment gry, a czasem okazuje się że cała reszta to porażka xP Zresztą same torrenty są zgodne z prawem, rozprowadzany przez nie piracki soft już nie także wg. mnie temat conajwyżej ociera sie o regulamin :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...