Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie opłaca się farmić?

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie. Gdzie? Na jakim poziomie trudności? Dlaczego? Na czym? Jak?

bo planuję kupić diablo 3 i nie wiem jak sie farmi ogółem dlatego tyle pytań. Proszę o odpowiedź na wszystkie

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie. Gdzie? Na jakim poziomie trudności? Dlaczego? Na czym? Jak?

bo planuję kupić diablo 3 i nie wiem jak sie farmi ogółem dlatego tyle pytań. Proszę o odpowiedź na wszystkie

Ale co farmić, bo nie rozumiem. Itemy ? Golda ?

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Zapewne chodzi o golda, więc całkiem nieźle leci z mięsnego jeża który jest zbugowany i łatwo zdobyć na nim 200k na godzinę oraz dodatkowo jakieś kryształki (oczywiście na koszmarnym bądź na piekle) ;)

0c011561bb0ab84a.png
Opublikowano

niewiem jakim cudem dacie rade na koszmarze wyciagnac z niego 200k, jak na koszmarze jak sie go zabije to w sumie wyciagnie sie 1k, pozatym nie zawsze jest przejscie otwarte takze niewiem jak to mozliwe.. w 1 godzine tyle hajsu zrobic

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

200k raczej się nie uda chyba, że z itemkami na +do złota. Da się tam sporo zarobić, ale to dość nudne, lepiej do "Ponylandu" iść tam ciekawe itemki lecą i złota sporo można zebrać.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

dlaczego te posty mają xxx? nigdy nie dowiemy się tego ;D

temat do zamknięcia.... szkoda że nie mam diablo :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Spoko przestań spamować, nie masz zielonego pojęcia o tej grze.. Ukryty poziom to właśnie Ponyland.. Istnieje jeszcze jeden na cmentarzu jednak występuje rzadko, nie ma tam dobrych mobków nie nadaje się więc na farmienie... Jeśli istnieje coś jeszcze i to odkryłeś to podziel się tym z nami a nie wypisujesz rzeczy, które niczego nie mówią ani nikomu nie pomagają..

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

hmm na koszmarze sie nie oplaca w sumie farmic, ale juz na piekle tak z miesnego jeża wyciągnałem na całej pi*dzie w godzine 100k + z 15 kryształów z górnej półki takze naprawde polecam ;)

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...