Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Demon Hounter

Pojzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Mam mały problem ; dla dh co jest lepsze ?

- 2 KUSZE

- KUSZA DWURĘCZNA

- ŁUK ?

- KUSZA I KOŁCZAN (czy jak to się nazywa, chyba każdy wie o co chodzi .)

Opublikowano

@Shield

Może coś więcej? Dlaczego akurat kusza 2h?

@temat

2 kusze i tak nie mają sumowanych obrażeń(raz bijesz z 1 raz z 2giej) dlatego odpadają bo ciężej znaleźć 2 dobre jednoręczne kusze(zresztą wygląda to słabo) Ich zaletą natomiast jest szybkość strzału.

2h Łuk bądź 2h kusza (+oczywiście kołczan) wypadają lepiej, wygląda to lepiej oraz obrażenia (zazwyczaj) ma większe. 2h Kusza od łuku różni się szybkością strzału oraz obrażeniami (kusza strzela wolniej jednak zazwyczaj zadaje większe obrażenia) Osobiście polecam Ci chodzić z tym co znajdziesz i co daje więcej dmg, nie zwracaj uwagi na to czy to łuk, kusza 1h czy 2h, liczą się obrażenia :P

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Polecam kusze + b.dobry kołczan z statami .. przeważnie większe obrażenia

Opublikowano

Dzieki all , jescze mam 2 pytania .

- Jakie ''bony'' najlepsze by były w tym kołczanie ?

- W co jeszcze najlepiej pakować oprócz zręczności , chodzi mi w co jeszcze najczęściej mam patrzeć w itemkach oprócz zręczności .

Opublikowano

Siła daje jedynie armor, więc nie jest Ci potrzebna. Januszq wymienił to na czym powinieneś się skupić.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Jeżeli chcesz uzupełnić braki pancerza, to kupuj itemki z bonem do niego. Chociaż to średnio się sprawdzi, gdyż będziesz bił mobki na dystans.Oczywistym jest, że jak podejdą to uciekasz i walisz.

Opublikowano

Każdy wybór ma zalety i wady, dopasuj pod siebie. Ja gram kuszą dwuręczną, duży dmg, ale mniejszy speed atk.

Opublikowano

Jeszcze jedno małe pytanie ;

Bardziej polecacie płaszcz czy pancerz?

Domyślam się , że lepszy jest płaszcz no ale wole się upewnić .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...