Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zjesc zeby nie isc do szkoly ewentualnie sraka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema co zjesc zeby rzygnac lub sraka ale taka porzadna. Koniecznie nie moge jutro isc do budy bo dresy jutro po mnie przyjezdzaja!

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Słyszałem że jak się zje surowego ziemniaka to masz po tym gorączkę ale nie wiem czy to na 100% działa spróbuj ;)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Łyżeczka proszku do pieczenia, lub co czarne co jest w ołówku ;) sam testowałem :P

Opublikowano

"bo dresy bo mnie przyjeżdzają" lol a co dresy maja do 14-latka powiedz mi chłopcze? przecież ty masz 42Cm w bicu to im dojebiesz w dzbany nie? Głupszego tematu jeszcze niesłyszałem, jak nie chcesz iśc do szkoły to to jedź na miasto.

Opublikowano

po raz kolejny powtórze

MUCHOMOR CZERWONY

FAZA i 40 STOPNI w takim stanie na pewno mama cię do gimbazy nie puści xD

Jesli chcesz sie tylko wyrzygac

to najprostsza metoda wypić za dużo jakiegoś płynu , może byc zwykła woda. Tylko co ci to da ? Oczyścisz żołądek ,nic więcej xD

Opublikowano

Kiełbaske zapij mlekiem, lub jak wyżej wspomnieli surowy ziemniak - wymioty gwarantowane :P

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Wypij czarną kawę z dwóch łyżek przegryzając dwoma jabłkami.. Masakra na drugi dzień ^^

// Heh ja myślałem że to kurier z dresami do Cb przyjeżdża :D

A tutaj będziesz mieć fajt, no to powodzonka ^^

I tak na hajzz Ci się wbiją :)

PS. Ogólnie to masz patologię jakąś^^ Ja tam se nie chodzę do szkoły kiedy mi się podoba

Np. W piątek i dziś sobie nie poszedłem.. ; )

Powód: Brak Chęci.. ^^

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Ja tam jak byłem mały to na kolacje jadłem rybę wędzoną i kakao, a jak nie działało to jeszcze rano kakao piłem i zanim się do szkoły wyszykowałem dostawałem sraki, i tyle, wysrałem się, ewentualnie 2 atak i tyle, do szkoły nie idę :D. Czyli mięso/ryba i kakao/mleko, ziemniak surowy, proszku do pieczenia. Tylko nie jedz żadnych grzybów, bo po nich jest większa męczarnia niż bycie obitym przez dresów, bo po grzybach możesz umrzeć. A zresztą co ty kurwa krasnoludek żeby iść na grzyby, kolega się ciebie zapyta po co idziesz a ty " Po muchomora " ^^

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Popij gruszkę mlekiem.

@Top

Zmień sobie nick na "zbychu pizda", bo sie bezmózgich dresów boisz. Nie bądź jak Najman, chodzisz na pakiernie to troche pary masz w łapie, dojebiesz im.

Opublikowano

Ale beka xDD

Bo dresy przyjadą..jeżeli dresy to ich naj*biesz..wpadniesz w nich i all sux 100% work mówie Ci.

Jeżeli to mafia/jakaś gangsterka (murzyny) to zostań w domu.

Ale i tak przed nimi nie uciekniesz więc...

Surowego ziemniaka obczaj (ew.2)..

A jutro z rana wsadź sobie łape w gardło, specialnie się wyrzygaj to bd pretekst anty szkolny ^^

Jak się nie uda powtarzaj czynność.

Opublikowano

Ja tam Ci dam lepszy pomysł.

Ustaw sobie budzik w nocy na godzinę np. 3:15, 4:20, 5:50 i cały czas chodź do mamy i mów "Mama, brzuch mnie boli".

Masz 100% że nie będziesz musiał iść do szkoły tylko zaraz przed wyjściem do szkoły powiedź "mama brzuch mnie boli, nie dam rady".

Jak da Ci jakieś leki czy coś to weź i dalej mów że Cię boli ;]

HBV27j.png

Opublikowano

Zjedz dużo mięsa i popij mlekiem...WYMIOTY NA 100%

Opublikowano

Zjedz dużo mięsa i popij mlekiem...WYMIOTY NA 100%

Chciałbym Ci powiedzieć że ja mogę zjeść kiełbasę z grila, popić mlekiem i nic mi nie jest więc sądzę że to głupia rada ;]

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...