Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który design najlepszy?

qazzz93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbyt wiele one nie dają ale z tego co słyszałem to większość mówi że dimnisher ewentualnie solace, ja osobiście wybrałem Venoma ze wzgledu na wygląd, umiejętność też ma całkiem całkiem. Zamiast designu radził bym ci kupić Aegisa lub Citadel.

reklama

Opublikowano

Zbyt wiele one nie dają ale z tego co słyszałem to większość mówi że dimnisher ewentualnie solace, ja osobiście wybrałem Venoma ze wzgledu na wygląd, umiejętność też ma całkiem całkiem. Zamiast designu radził bym ci kupić Aegisa lub Citadel.

Ja kupiłem citadela i pograłem może z 3 godz i leży bo mi się bardzo szybko znudził,wiec nie kupuj bo to niema sensu.

venom i dimisher

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Co z venoma ? Puszczasz niemoc , a drugi daje emp'a i koniec. Lepiej kup aegis'a . Najlepszy statek i ma najlepsze umiejętności

Opublikowano

*Cytadela- mam i od razu odradzam, jak dla mnie to bezużyteczna, nie przydaje się do niczego, ani na wyloty ani na expienie. Niektórzy mówią że jest dobra do bicia kubików, ale mi biło się gorzej niż golcem;/ Jedyny plus cytadeli to to, że ma dużą ładownie, możesz sobie na noc wysłać 9k surki no i przydaje się na palladium

*Aegis- Jak najbardziej polecam, nie mam ale grałem nią osobiście i latałem także obok i wiem jak bardzo przydaje się na wylotach

Jeśli chodzi o designy golców to zawsze był i będzie najlepszym designem enforcer i bastion:D(nie bugują się i mniejsze lagi są na nich) A z tych nowych designów jedynie spectrum ma dobrą moc, dajesz pryzmat i z hitów 100k wchodzą na ciebie hity po max 20:p Jeśli masz czołga z 500k osłon to jedziesz na mocy przez pół mapy:p Solace uzywam jak sie skończy moc spectruma, a sentinela na kubiki(najlepszy wybór jak dla mnie) A diminishera ivenoma używam tylko wtedy gdy mi sie nudzi lub mam podwójne a nie chcę lecieć enforcerem

Opublikowano

Powiem tak, mam spectruma venoma i diminishera,na twoim miejscu brał bym diminishera :)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Ale na grzyba mu dimi, jak teraz są czasy ćmy, że niektórzy ubijają tak, że 1/3 osłon zostaje, a hp spada?:D

Spectrum/albo aegisa kupujesz, najlepszy wybór:)

Mam też cytadelę, ale ona tylko się przydaje na palladium, ew. żeby dupę koledze z grupy uratować, bo jedyna jej moc przydatna to ta(nie pamiętam nazw:D), przez którą się staje i są o około 40% mniejsze obrażenia, ale to gorsze od spectruma, bo chociaż nie ma kary w laserach to to trwa 5 czy 10 sekund z tego co pamiętam tylko.

Cytka tylko na palladium jest dobra, chociaż z 2 strony teoretycznie "spowalnia zarobek" przez swojego speeda(bo ta moc na speeda to 5 chyba dodaje przynajmniej mi:D).

Pozdro:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

co wy z tymi designami, co wam da moc raz na 15 min chyba?? lepiej se kupcie aegisa, on ma mega przydatne skile i czesto mozna uzyc ich

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Pytanie dotyczyło designów... wszystkie są dobre tylko każdy do czegoś innego. To zależy czy chcesz atakować czy się bronic... ile masz PP, LF-4, ulepszenia itd. Na boty x-8 uciekające do bazy idealny jest Venom - puszczasz moc i na 100% ubijasz bez żadnej walki, na mapy x-6 i x-7 fajny jest Diminisher bo wśród alienów jest mało widoczny. Po wprowadzeniu ćmy najlepszą obroną jest atak i osłony przestały mieć tak wielkie znaczenie, przydatny jest Spectrum do ucieczki o ile nie chcesz lub nie masz czym walczyć. A jeśli chodzi o nowe statki to faktycznie kubiki biję Citadelką i robię nim transporty surki, do ataku jest mało przydatny ale w obronie jest najlepszy. Kupiłem do bocenia Spearhead ale to buły wyrzucone pieniądze w błoto... niby jest szybszy od Vegi ale pada jak mucha bo ma zbyt mało HP i byle lamer z ćmą momentalnie go rozwala.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ludzie ale wy walicie farmazony :D Spectrum niszczy wszystko. I to nie jest moje zdanie, tylko to jest prawda. Załączając pryzmat możecie bić się 1 vs 5... Pamiętam tą walkę moją enforcerem na spectruma. Załączył pryzmat i nie było możliwości żebym go ubił. Waląc po jakies 30k waliłem nagle po jakieś 1/3k (nie pamiętam ile dokładnie ale możliwe, że nawet mniej). Jeśli uciekacie to tak samo spectrum, bo załączając swoją umiejętność nie ma bata żeby ktoś was ubił. Gościu na ts3 tak samo mówił..

SPECTRUM: ++++

SOLACE: +++

DIMINISHER: +++

VENOM: ++

SENTINEL: ++

Pozdro dla ogarów..

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Dla mnie najlepszy desing z tych nowych to spectrum i solance, w nich jestem niepokonany 1vs1, dla mnie najważniejsza jest duża obrona(dużo oslon) a te desingi daja jeszcze +10% w osłone, a ataka mam wystarczający by powalic takiego co ma juz wszystkiego full.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli masz słabszy statek to weź spectrum ;) zawsze możesz puścić pryzmat i do portu ;]

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Ja osobiście mam Solace'a i ratuje mi nierzadko dupe. :D
Dodatkowo 10% osłon które przydają się o wiele więcej niż głupie 5% damage'a.
Bijesz np. 100k z białki (tylko przykład, bo trochę nierealne. xD), dostajesz dodatkowe 5k obrażeń.
Masz 300k osłon, dostajesz 30k osłon, które faktycznie lepiej się odczuwa.
No i dodatkowo leczy 25% wszystkim osobom w grupie, tobie 50%, bosko. :)

Opublikowano

Jeżeli umiesz gra to proponuje ci Sentinela, nie sugeruj sie tymi komentarzami co piszą wyżej, mają pewie starą fe i sie wypowiadają, kupisz sentinela to zobaczysz że to najlepszy wybór.

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

|1.Chce Nabić do tematu

|2. Tematu minecrafta.

|3. Aby, zareklamować serwer.

|4.Nabijam se posty. lol xD XD xD XD xD CIEKAWE >?< xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...