Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Guest Pass.

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

btw da sie jakos pozyczyc Diablo 3 ? Podac key albo hasło do konta ? zadziała to ?

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

Na szczęście wyłapałem stronę na której rozdawali quest passy za udział w ankiecie lecz i tam się już one skończyły mi się udało zgarnąć aż 4 :)

1 w użyciu a reszta się będzie kurzyć :)

• 8 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Działa . PotWierdzam i polecam:D

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

samios ogar już nie ma Guest Passów. TO JEST DARMOWE!!!!!!!

Ale ogarnij.. dzieciaku ze na FB weszłem zrobilem to i dostalem GP...

Na chuj sie wgl udzielasz .. tylko ludzi wkurwiasz..

Ktos se wziol GP i jo ..

#Topic2 .. Skoro twierdzisz ze GP nie działa tak ? .. to po co w pudełku diablo mam 3 kartki czy cos ze jest 1 wersja probna i jest key do WoW'a .. i jeszcze 2 kartki do diablo ? ;]

Opublikowano

jak już to wszedłeś analfabeto. GP były kiedyś a teraz wystarczy się zarejestrować na stronie diablo. nie musisz tu chujować bo nic ci to nie da. 2 - nie wiem jak jest z wowem ale w diablo już to udostępnili

Opublikowano

jak już to wszedłeś analfabeto. GP były kiedyś a teraz wystarczy się zarejestrować na stronie diablo. nie musisz tu chujować bo nic ci to nie da. 2 - nie wiem jak jest z wowem ale w diablo już to udostępnili

Ale wyraząj sie :* :)

Pkt 2. , nie kozacz przez kabel.. jesli chcesz pogadac , zapraszam TS/VT/SKYPE :)

Wiec pzdr ze Szczecina ul.boh warszawy 27 :**

Opublikowano

mam taklie pytanie dotyczące d3. jak kupie konto z allegro na którym był aktywowany klucz do pełnej wersji gry to bd mógł grać w multi? czy najlepiej będzie kupić klucz?

Opublikowano

Tak będziesz mógł...

Ale po co kupować używane konto skoro możesz kupić klucz i mieć wszystko swoje,na siebie zarejestrowane itd....

Siema Eniu;)

Opublikowano

ale konto używane można kupić w granicach 80zł a klucz około 150 zł więc jest róznica ;p

Opublikowano

ale konto używane można kupić w granicach 80zł a klucz około 150 zł więc jest róznica ;p

taaaaa a szczegolnie jak juz jest po 1 banie i teraz tylko byle pretekst i masz bana na miesiac/stale...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...