Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs z okazji Euro 2012

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może plik .psd loga? Bardzo by to ułatwiło pracę :)

Czcionka to Orbitron pro. Jeśli chcesz logo w png to klikasz prawym przyciskiem myszy -> zapisz obrazek jako. PSD jest niepotrzebne, gdyż wszystko da się ustawić na warstwach. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie może jaką czcionką jest napis multi player cheats_updated ?

Nie piszę na PW, bo inni mogą pomóc.

btw. Wstawię tu pracę w edicie.

Tą samą czyli Orbitron tylko napisane małymi literami.

86226145013474567463.png

Opublikowano
Tak tak. I wykaż się w konkursie dla CAŁEGO forum, jeśli nie masz zdolności graficznych.
Bardzo, ale to bardzo chciałbym wziąć udział w konkursie, ale co z tego, jak nie umiem nic robić.. Takie konkursy są bezsensu.
Bożę ciągle Konkursy Graficzne kiedy będzie np Video Konkurs lub inne ? boże nie umiem robić prace graficzne tak jak połowa MPC żal

Konkurs jest po to, żeby wygrała najlepsza praca/ktoś kto jest w tym najlepszy. co wy sobie wyobrażacie, jak niby ma być inaczej?

Bożę ciągle Konkursy Graficzne

ostatni był chyba na Boże Narodzenie...

Opublikowano

Bambos, XAULIN, termiator, Paweł_cs, wasze loga nie spełniamy wymagań konkursu. Zostały odrzucone.

Co ty kurwa Pierdolisz ? ty nie spełniasz wymagań To powinno wygrać MPCLOGO2.png

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Co ty kurwa Pierdolisz ? ty nie spełniasz wymagań To powinno wygrać MPCLOGO2.png

Nie obrażaj Pani Wrednej.

Jej chyba chodziło o drugą pracę, którą wystawiłem tylko dlatego, że ktoś o to mnie poprosił. To jedynie drobna pomyłka.

Chodziło o to:

MPCLOGO3.png

/\ To nie jest praca konkursowa

Opublikowano

Nie obrażaj Pani Wrednej.

Jej chyba chodziło o drugą pracę, którą wystawiłem tylko dlatego, że ktoś o to mnie poprosił. To jedynie drobna pomyłka.

MPCLOGO3.png

//To nie jest praca konkursowa

Ale słaba wołałem tam tą :|

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Wiecie może jaką czcionką jest napis multi player cheats_updated ?

Nie piszę na PW, bo inni mogą pomóc.

btw. Wstawię tu pracę w edicie.

Macie coś ode mnie:

reolo0l3.png

Miałeś dać w edicie..

No to czemu jak początkujący dodaje prace to od razu są kasowane i nie spełniają wymogów.. To widać, że praca skierowana do pro hejt masterów grafików.

Opublikowano
No to czemu jak początkujący dodaje prace to od razu są kasowane i nie spełniają wymogów.. To widać, że praca skierowana do pro hejt masterów grafików.

Nie patrze się na poziom pracy tylko na to, czy spełniają wymagania ustalone w pierwszym poście.

Opublikowano

mpc.png

To ma wygrać ...Jeśli masz coś do tego loga - masz coś do mnie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...