Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym poradniku pokaże wam jak zdobyć w szybki i łatwy sposób sporo golda.

Po pierwsze musisz być na piekielnym poziomie, ponieważ farmienie na normalu czy koszmarze nie ma zabardzo sensu, zbyt mało zysku zbyt czasochłonne.

menutbz.jpg

Jeśli macie juz odblokowany piekielny poziom, odpalacie grę, w menu gry klikacię zmień zadanie i wybieracię jakąkolwiek misję z I Aktu

następnie wchodzicie do gry, gdy jesteścię w Tristram podchodzicie do teleportu i przenosicię się do Starego Tristram.drogadoj.jpg

Podążacie za strzałką. Zaraz jak przejdziecie za bramą stoi stary domek

domekz.jpg

A przy domku jest piwnica, no a w piwnicy jest mięsny jeż.

Delikatny problem jest taki, że nie zawsze ta piwnica jest otwarta, jesli ci się przydaży że będzie zamknięta wtedy klikasz ESC wybierasz opuść grę, czekasz 10 sekund, gdy cię przeniosło do głównego menu klikasz wtedy ponów gre, i pojawiasz się w Tristram, albo jesli zapałałeś sie na punkt kontrolny to odrazu w Starym Tristram ( zaoszczędzisz pare sekund) ponownie lecisz do tego domku i tym razem piwnica może byc otwarta. Czasami mozę być nawet z 10 razy pod rząd zamknięta.

System polega na tym, zabijasz Mięsnego Jeża i poboczne stworki co są obok niego, zbierasz gold, loota, Klikasz opuść grę, wchodzisz znów do gry i lecisz znów do piwnicy.

Co do zysków to róznie może być, zależy od twojego szczęscia, czy będzie otwarta piwnica

Osobiście udało mi się zrobić 120k w godzinę + około 15stu kryształów różnych wielkości i oczywiscie full plecak niebieskich przedmiotów.

Jeśli ci pomogłem to strzel +

Poradnik made by me.

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

dzięki ;), no wiadomo że lepiej na inferno, ale sam jeszcze nie jestem na inferno ;), ale jak już napisałem, minimum do farmu to jest piekło

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...