Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2. "Aktualnie inny program korzysta z tego pliku"

ahr3px72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem dotyczący odpalenia Metka PL'a. Po właczeniu wyskakuje mi komunikat :

E:\Metin\Metin2.exe <-- Aktualnie mam go tu zainstalowanego.

Aktualnie inny program korzysta z tego pliku.

(Mam ten błąd pierwszy raz, wcześniej nie miałem takich problemów, gdy odinstaluje i ponowanie zainstaluję metin, to mi się włączy. Ale gdzy wyłącze kompa i włącze znów to samo. Bez błędów mi instaluje jak i torrent go patchuje. )

Próbowałem :

1. Odinstalować, zainstalować na inne partycje.

2. Szukałem czy napewno nie jest to gdzieś włączone na pasku zadań, obok godziny i tam zwinięte za paskiem itp. Alt+ctrl+delete, następnie procesy i tam coś z metinem i coś co widzę tam 1 raz.

3. Coś usunąć aby jeszcze raz mi pachowało ( ale gdy nawet chcę włączyć żeby pachowało, jest to samo)

4. Szukałem na dysku C jakichś plików związanych z metinem który został zainstalowany przed formatowaniem kompa, nic tam nie ma :-(

Nie mam pomysłów, szukałem na google i nic :-(

Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.

Za pomoc daje naj naj naj... i jeszcze raz proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość daronian
Opublikowano

W rejestrze nic nie rób jeżeli jesteś nie doświadczony! Pobierz od nowa clienta z oficjalnej strony i odpal go jako administrator.

Możliwe, że masz inny proces z Metinem, który nie pozwala na uruchomienie kolejnego - w tym wypadku wystarczy po prostu wyłączenie i włączenie komputera.

Opublikowano

Metin został pobrany z oficialnej strony wczoraj jak i dziś... Instalowałem go setki razy :/ W menadżer zadań/procesy nie ma nic o metinie ani nic o nim.

Robiłem doświadczenie: Wyłączyłem praktycznie wszystko, nawet sterowniki, zostawiając czynności utrzymujące włączony system.

Gdy tak robię jest już inny błąd przez który muszę odinstalować i zainstalować metina.

( dokładnie NEW_PATCHER_RUN_ERROR )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podczas gdy pisze, że inny proces korzysta z tego pliku, wejdź w menedżer zadań (ctrl+alt+del), przejdź do zakładki procesy i poszukaj procesu metina. Zamknij go i spróbuj uruchomić grę jako administrator.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Wyłącz antywirusa, zapory systemowe windows,

po tym wyczyść rejestr programem CCleaner + wywal wszystko z autostartu(aplikacje, które muszą się włączać, bo tego wymaga windows i tak się włączą, więc bez obaw wywal wszystko), reinstall metin2 (najlepiej na inną partycje).

Jeżeli nadal to samo, to skan systemu, wywal z rejestru wszystko związane z metinem(w internecie jest od groma takich programów, google na pewno Ci pomoże), wywal wszystkie metiny zainstalowane na komputerze.

Po wykonaniu w/w kroków powinno wszystko być ok, jeżeli nie, to niestety nic innego na tą chwile nie przychodzi mi do głowy.

Mam nadzieje, że pomogłem w jakimś stopniu, pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Panel sterowania<odinstaluj program< (all metiny odinstaluj)

Pobierz na nowo i ciesz sie graniem

LICZE NA +

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Gówno... Nic nie działa.

1. Odinstalowałem wszystkie metiny i hacki i instalki metina

2. Usunołem rejestr

3. Pobralem metina z ofizialnej stronki metin2.pl

4. Zainstalowałem, pachowałem

5. Odpalam i znów to samo. Się włączy 1 raz potem jak wyłącze i znów chce włączyć to "aktualnie-inny-program-korzysta-z-tego-pliku" Wyłącze kompa i włacze "aktualnie-inny-program-korzysta-z-tego-pliku" szukałem w menadżer zadań "ctrl+alt+del" procesy. Wyłącze coś tam związanego z metinem

6. Po wyłączeniu mam następny błąd " URL_setting_files_not_found" Gdy wyłącze kompa i włącze dalej jest to samo...

7. Ponownie odinstalowałem, usunołem rejestr, zainstalowałem i ZNÓW TO SAMO, odpalam 1 raz, wyłacze metina włacze i "aktualnie-inny-program-korzysta-z-tego-pliku" wyłącze coś te w menadżer i URL_setting_files_not_found .

I jest tak w kółko, ciągle to samo. PROSZĘ O POMOC !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam tak samo .

Odinstalowałem metina i chciałem usunąc główny folder.

Wyskoczyło mi że aplikacja jest otwarta w rundlll.

Byc może jak naciśniesz ctrl+alt+delete i usuniesz w menageru zadań ten proces to pomoże.

Mi tam pomogło.

Liczę że pomogło.

Podobny obraz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...