Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Informacje dla początkujących na temat Sbota!

Zgredzill4

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gdy wybiore gdzie jest silkroadr folder pokazuje sei ze bot wymaga restartu restartuje sie a potem gdy właczam robi sier jakis błąd i nei wiem co tam pisze bo jest pod tym znakie SBOT. pomocyy

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ale staroć przydalby sie refresh tematu i aktualizacja opcji sbota , wszystko jest latwiejsze i bardziej rozwiniete . A tu 50% nie ma

Pomogłem ? Stawiasz + albo browar :) Wybieraj :>

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

Taki ch*j w pół sie zginam.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam czy sbot działa na SRO-R? I czy jest możliwe odpalenie kilka postaci na jednym pc? Tak jak w np mbocie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam ;-)

Razem ze znajomym chcemy korzystać z sbot'a na spółkę, bo wiem, że może z niego max 2ip korzystać.

I tu rodzi się pytanie:

Mam komputer stacjonarny w domu (jedno miasto), zaś pracuję w innym mieście i chciałbym tam grać na laptopie (całkowicie inne łącze internetowe/IP) i jeżeli JA chce używać go i na laptopie i na stacjonarnym (na laptopie używałbym bota w dniach pn-pt, zaś na stacjonarnym sb-nd) to czy kolega będzie mógł również go używać u siebie ?

Czy IP przypisuje się tylko raz i tylko z tego własnie IP można korzystać, czy po prostu mogą się dwie osoby w jednym momencie zalogować na bota i to IP wtedy będzie uznawane?

Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję ;-)

Pozdrawiam
Mrocznyyy

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam probrem co do tego bota rejestrowałem sie ale chyba nie zarejestrowało mnie bo nie dostałem zwrotnego Maila Werefikacji pomocy co mam zrobić zamówiłem bot przez paypal ;/ pobrało kase ale nie mam konta jakby mi go nie utworzyło :( strace kase ?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować na stronce sbota, wchodzę w rejestracje pisze mi "pls click the button "register" above ..." klikam i występuje znów ten sam komunikat, prosze o pomoc

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam serdecznia właśnie zaczynam przygodę z DSO mam jedno pytanie czy tego bota nie ma w wersji PL? Mam problemy z nim a w opisie jak go używać nie bardzo mi to wychodzi.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam. Czy ktoś wie o co chodzi? posiadam sbota i gdy chce ustawić ulepszanie broni, to pisze

"Starting AutoAlchemy, Goal: +10

AutoAlchemy: No elixirs left. Stopping AutoAlchemy."

i nawet na +1 sie nie ulepsza broń pomimo że mam elixiry... 

Dodam że inne opcje takie jak dodanie int itp., działają, tylko nie działa ulepszanie elixirami...

• 1 rok później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Silkroad] Informacje dla początkujących na temat Sbota!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...