Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Bot

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jaka jest różnica pomiędzy krótkimi a dłuższymi akcjami, jakie to akcje, na co można je podzielić? Pytam się, gdyż pomoże mi to w ustawieniu wiarygodnych wartości ;)

OO! wybaczcie, mój błąd, już widzę, po najechaniu na dany odstęp pokazały mi się okna z pomocami ;)

Aktywny w dziale Dark Orbit...

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Botek Bardzo Fajny. Zaczynam dopiero grać na nim a wszystko ładnie śmiga :) Polecam. Łap +. I czy botka można ustawić np. na 5 kontach? I on będzie 5 kont na 1 raz robił? Jak tak to zyski z tego można czerpać. :)

tak, ja mam ok. 9 kont

Opublikowano

Mam dziwny problem, na początku chodził ładnie pięknie, a teraz chcę go włączyć to się od razu wyłącza:/ Nie wiem co mam zrobić.

Edit: Po problemie.

Opublikowano

Jako, iż tamten temat został nie wiedząc czemu usunięty tworzę nowy.

Mogliście poprosić o nowy skan, nie kasować całego tematu

-.-:)

1339070606-U369478.png

Strona autora:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

Download:

....... NIE POTRAFIE TEGO POBRAĆ.. JAK TO ZROBIĆ? JEST TO JESZCZE AKTUALNE?

JAK TO POBRAĆ?

Opublikowano

Witam.

Od około 3-4 lat programuje różnego rodzaju skrypty automatyzujące pracę, którą chce w szybki sposób wykonać klient.

Moje skrypty w czasie swojej pracy nie są widoczne, działają szybko i wydajnie.

Język w jakim piszę skrypty to Perl - bardzo dużo modułów pod platformę Win32 a także pod platformy linuxowe.

Zadania takich robotów opierają się na bardzo szybkiej pracy w danej dziedzinie , np. masowe wysyłanie wiadomości, zdobywanie doświadczenia w grach i co tak naprawdę dusza zapragnie - czego sobie życzycie i na co język programowania mi pozwoli.

W rynek gier przeglądarkowych wszedłem stosunkowo niedawno, lecz udało mi się zakończyć parę projektów związanych z tą dziedziną np. boty do gry "PrisonWars", gry "Smoki Nightwood" i bodajże gra o nazwie "Farmerama" (mogę się mylić co do nazwy tej gry). Z moich usług korzystały firmy zajmujące się SocialMarketingiem ( głównie roboty na portal Facebook), firmy zajmujące się tworzeniem baz mailingowych firm ( portal Panoramafirm.pl a także pkt.pl) a także wiele więcej, lecz nie jestem w stanie wypisać wszystkich projektów - czy to mniejszych czy większych.

Wszyscy klienci byli zadowoleni z wykonanej pracy, boty spełniały ich oczekiwania.

Jeśli jesteś zainteresowany zleceniem napisania przeze mnie bota to zapraszam do kontaktu - wszystko możemy sobie ustalić, dogadać.

Mój kontakt:

E-mail: [email protected]

Gadu-gadu: 2220478 ( rzadko )

Facebook: kamil.hajduk.587 ( stosunkowo często)

Opublikowano

Bot jest genialny :). Nie wiem czemu na początku miałem język polski ale zmienił mi się na niemiecki. Da się to odwrócić?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bocik jest poprostu miodzio;D

Pewnie że można zmienić język, jak odpalasz bota wybierasz język i później się już logujesz, reszte już pewnie wiesz :P.Pzdr

Opublikowano

Bot jest genialny :). Nie wiem czemu na początku miałem język polski ale zmienił mi się na niemiecki. Da się to odwrócić?

Niemiecki?

Więc:

Allgemein > Sprache > Polisch

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up Mylisz się . :)

Bot wykonuje czynności w bardzo szybkim tempie, przez co zostaje wylogowany .

Bot ma możliwość logowania się na serwer, co robi z prędkością światła .

Admini S&F bardzo często sprawdzają logi, aby wyeliminować takich graczy !

Radzę w opcjach, pozmieniać czas czynności . :)

Pozdrawiam .

to jak go ustawić aby nie dostac bana , chodzi mi na ile sek. ?

1375325496.png
Opublikowano

Mój bot pogubił światy dziś rano, postaci są, system wskazuje by w opcjach zmienić kraj i server, lecz po prostu nie da się tego wybrać bo okienka są nieaktywne w opcjach. Co może być tego powodem? Postaci ręcznie się logują w przeglądarce więc ban odpada.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam taki sam problem i próbowałem już różnych rozwiązań zamieszczonych w sieci, usuwanie folderu SFBot z Danych aplikacji oraz zmiany pliku server.sfb i nadal nic, jeśli ktoś znajdzie jakiś sposób to pomoc byłaby mile widziana ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...