Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień Dziecka na MPCForum.pl - WYNIKI

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje reszcie! Fajnie mieć -2 procent ostrzeżeń :P.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje reszcie! Fajnie mieć -2 procent ostrzeżeń :P.

To co Ty dostałeś talon i nagrodę ?

Top.

Możemy się niedługo spodziewać kolejnych konkursów m.in. takich ?

Opublikowano

Seldek powinien wg mieć najwyższe rangi na forum ;D To jest najlepszy administrator, jakiego w całej mojej karierze na MPC widziałem.(od 2k8 jestem). Oczywiście graty dla tych co wygrali goldów i blue memberów. Szkoda, że znowu nie wygrałem głównej nagrody w konkursie u Seldka(zawsze zdjęte %), ale do trzech razy sztuka jak to się mów.

Opublikowano

Nigdy nic tu nie wygram, ale cóż... jeżeli miałem na pasku -10% to dziękuję za prezent i wyzerowanie tego paska.

Po prostu myślenie mnie dobija, jak już widzisz, że mam talon to po co go usuwasz "na Dzień Dziecka?"

Od tygodnia Ci spamuje z tym, ale olewasz to szerokim łukiem, więc może teraz jak napiszę to kolorem to zobaczysz i coś zrobisz.

Napisałeś, że osoby z paskiem 0% tylko brały udział w głosowaniu, ok - nie wygrałem, ale zdjęcie % mi się należy.

Opublikowano

Jak teraz wszyscy mają pousuwane po 20% to kogo masz banować? ;)

Uczciwie by było jakbyś losował osoby, którym zdjęło by się % i jak ktoś ma 0 to dajesz talon... a nie ludziom którzy mają wyjebane na regulamin ściągasz po 20%.... -,-

To dzień dziecka był, a nie jakiś "Najgrzeczniejszy user mpc". Pomyśl nastepnym razem co piszesz...

Opublikowano

To dzień dziecka był, a nie jakiś "Najgrzeczniejszy user mpc". Pomyśl nastepnym razem co piszesz...

To dzień dziecka chyba powinien obowiązywać wszystkich userów, a nie tylko tych co nie przestrzegają regulaminu.

@down

Poprzez program, w którymś poście Seldek to napisał. :P

Opublikowano

Też jestem ciekaw, co to za "maszyna losująca" :P.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Wszystkim dziękuje za gratulacje

Byłem zaskoczony, że wygrałem golda i gratuluje reszcie zwycięzców

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Blue jest na stałe tak jak gold czy na jakiś okres?

Opublikowano

Gratulacje dla tych którzy wygrali bo wiem jakie trzeba mieć szczęście, sam kiedyś wygrałem Golda w Konkursie na widzów MpcForum.

Opublikowano

Haha to się nazywa fart xD

Wysłać PW prawie na samym końcu i dostać Golda ^^

20Years - Kid4Ever ! :D

Dzięki i gratki dla pozostałych.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Seldek: ,,Ci co mieli % zostały im albo zdjęte, albo zbite o 20%"

Ja miałem 15 %, a zbiłeś tylko 5%?

A tak gratulacje zwycięzcą!

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...