Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] SUPER HIT - XenoxMT2 - itemy od GM oraz NAVI !

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Teraz Wam coś pokażę... dziś zaczynam akcję z pisaniem całej prawdy o serwerach dedykowanych.

Będę pokazywał itemy z navicatu, screeny ekwipunku i innych, które w prosty sposób zdobyłem od GM.

Wszystko na potrzeby MPCforum.pl dla pokazania użytkownikom, gdzie nie powinni grać!

http://scr.hu/117/2ziy4
http://scr.hu/117/pxft9
http://scr.hu/117/7dfw2
http://scr.hu/117/q3q19
http://scr.hu/117/l27vp

A tutaj dwa itemki z navi:

http://scr.hu/117/bly5e
http://scr.hu/117/o57ku

Dwa pozostałe itemy z navi z bonami po 32.000% na klasy pokażę Wam jak będę na swoim komputerze i będę miał tam swoje hasła.

Uwierzcie mi, że nie chciałoby mi się robić tylu zbrojek i dodatkowo połowa nie ma żadnych bonów, bo przypadkowo mi GM dał, gdyż "nie miał miejsca w eq."

Na SS'ach możecie zauważyć kilka przedmiotów, których nie można zrobić w grze.

Jeśli ktoś nie wierzy w to co mam, to możemy spotkać się na serwerze. Jakieś pytania co do tego? PW. =)

Chcesz, abym kontynuował akcję pozbawienia graczy serwerów, które na to nie zasługują? DAJ LAIKA!

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ależ Ty pomysłowy, zakrywasz lvl i nick, gdzie na chatcie wszystko widać.

Co do Navi to każdy o tym wie bo już była masa ss'ów tutaj, jak i na ich forum ;)

/Chodzi o tego:

To jest ukryta treść, proszę

Uważaj bo za tą uwagę zhakuje ci konto . Eq z navi na xenoxie to nic nowego , Pawemol nie moze ogarnąc ludzi

Opublikowano

PoweRade, wstawię SS'y z rozmów na GG jak mnie prosiłeś o te navi i nie dowierzałeś to nie będziesz taki pewny swojego pisania "żadna nowość."

Teraz hejtuj, bo tylko to umiesz jeżeli czegoś nie dostaniesz. -.-

Gamus, myślę że kolejne dowody prawdziwego navicatu dowiodą graczom tego, aby zaprzestali zabawy na takim serwerze.

sul94, 10 zł doładowania za itemy bez bonów, jak coś to pisz do Anisy - na pewno coś sprzeda. =)

Dla przyjaciół taniej. ;*

Opublikowano

Na serwerach dedykowanych trzeba miec dobre zabezpieczenia lub umiejetnie rozmawiac z GM....

Fajnie ze pokazales jaki XenoxMT2 jest...

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

To było wiadome ;) , nawet jak ja grałem rok temu ;) serwer nic się nie zmienił.. (Piszę o eq navi ;) )

/zakaz handlu

Opublikowano

wstaw ss z navi ze swojego serwera dawnego

na xenoxie było navi już dawno

Opublikowano

Aha. Świetnie.

Weź się podziel czymś;p

Na xenoxie już dawno to było i na forum też kilka razy tutaj.

Nie kumam gości.

Rób dalej jestem bardzo ciekawy

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

I bardzo dobrze :) Raz na privie ktory stal 3/4 dni nakryłem jak GM stawiał metki kumplom :) Jak przegrywali w PvP to płacz <byłem w top5> i trzeba jakoś sb radzić... ;)

Niestety podejrzewam że na każdym privie ktoś ma eq od Admina...

daronian bardzo dobrze robisz... jak ludzie zobacza jak privy funkcjonują to przestaną grać + niektóre poupadają :)

Opublikowano

Za 10zł Daro? Szło za free dostać.

PS. Wbij na Moltenmt2 tam afterlife wbiło to znaczy że eq navi w kilka h/dni zdobędziesz ;d.

Później niezły przypał bd dla teamu ;)))

@DO INNYCH

GondorMT2 - Tam jest jeszcze więcej navi niż na xenoxie a graczy 4x mniej :P SS jeszcze chyba mam to wstawie xD

Co do extreme chyba też jest ale nie widziałem.Pewnie przez to że grałem tam tylko 5dni na samym początku.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Wszelkie dowody na navicat na innych serwerach proszę kierować mi prywatną wiadomością. Wszystko rozpatrzę i możliwie wpadnę na serwer, aby sprawdzić czy naprawdę Administracja się bawi, po czym zrobię temat tutaj. Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Opublikowano

MOŻNA UZYC MOICH SS'ÓW - SERVER GONDOR - TEMAT : ITEMY OD GM'A

Pozdro ;)

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Cześć.

Teraz Wam coś pokażę... dziś zaczynam akcję z pisaniem całej prawdy o serwerach dedykowanych.

Będę pokazywał itemy z navicatu, screeny ekwipunku i innych, które w prosty sposób zdobyłem od GM.

Wszystko na potrzeby MPCforum.pl dla pokazania użytkownikom, gdzie nie powinni grać!

Dwa pozostałe itemy z navi z bonami po 32.000% na klasy pokażę Wam jak będę na swoim komputerze i będę miał tam swoje hasła.

Uwierzcie mi, że nie chciałoby mi się robić tylu zbrojek i dodatkowo połowa nie ma żadnych bonów, bo przypadkowo mi GM dał, gdyż "nie miał miejsca w eq."

Jeśli ktoś nie wierzy w to co mam, to możemy spotkać się na serwerze. Jakieś pytania co do tego? PW. =)

Chcesz, abym kontynuował akcję pozbawienia graczy serwerów, które na to nie zasługują? DAJ LAIKA!

Cześć.

up;] w tym drugim itemku nwm co było zaskakujace??

normalne bony kd zreszta tez tylko kolce faktycznie podejzane;]

Opublikowano

@up ślepy czy głupi? -10sr na 15um? Powinno być ok. -20

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Czekamy na więcej :D

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

@daronian Nikomu od początku serwera nie dałem navi. Nie umie tego potwierdzić, lecz jeśli takie itemy występują to postaram się je jak najszybciej usunąć. Jutro napiszę skrypt, który usunie itemki, które mają większe bony niż dozwolone i wstawię go tutaj na forum, żebyś uwierzył. Nie wiem co ci to daje, że tak krytycznie oceniasz mój serwer. Te navi na ss, to od Arkusa, już dawno go nie ma. Teraz jest na xenoxie jeden gm i ogarnia lepiej niż 5 gm takich jakim np. byłeś ty.

A co do Anisy, to się od niej od niej odpierdol. Uwierz, że ona nie musi selać itemków na allegro. To nie ktoś jak PoweRode.

Uważaj bo za tą uwagę zhakuje ci konto . Eq z navi na xenoxie to nic nowego , Pawemol nie moze ogarnąc ludzi

Takich jak ty to na pewno nie ogarnę.

Opublikowano

pwmol to czekamy na skrypt. jak skończy się navi to powróce - może po tych 3tyg. jest mniej dzieciarni ksującej każdego możliwego bossa.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

@daronian Nikomu od początku serwera nie dałem navi. Nie umie tego potwierdzić, lecz jeśli takie itemy występują to postaram się je jak najszybciej usunąć. Jutro napiszę skrypt, który usunie itemki, które mają większe bony niż dozwolone i wstawię go tutaj na forum, żebyś uwierzył. Nie wiem co ci to daje, że tak krytycznie oceniasz mój serwer. Te navi na ss, to od Arkusa, już dawno go nie ma. Teraz jest na xenoxie jeden gm i ogarnia lepiej niż 5 gm takich jakim np. byłeś ty.

A co do Anisy, to się od niej od niej odpierdol. Uwierz, że ona nie musi selać itemków na allegro. To nie ktoś jak PoweRode.

Takich jak ty to na pewno nie ogarnę.

Ja byłem najgorszym GM? W zeszłym roku ludzie na Xenoxie mnie uwielbiali za eventy i sprawiedliwość - tych rzeczy nie macie Wy.

Gdy odszedłem to nikt nie wiedział o co chodzi, a poświęciłem się dla Anisy, czemu?

Żeby dostała dostępy do navicatu i żebyśmy mogli razem sprzedawać itemy na stronie www.xenox-mt2.*aa.pl.

Zarobiła na tym kilka tysięcy złoty, ale oczywiście nikt mi nie uwierzył. Pokażę Wam SS'y rozmów i innych jak będę u siebie na komputerze.

Wstawię je tutaj na forum, żebyś zobaczył razem z kilkoma tysiącami osób. Doigrałeś się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...