Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] SUPER HIT - XenoxMT2 - itemy od GM oraz NAVI !

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@daronian Nikomu od początku serwera nie dałem navi. Nie umie tego potwierdzić, lecz jeśli takie itemy występują to postaram się je jak najszybciej usunąć. Jutro napiszę skrypt, który usunie itemki, które mają większe bony niż dozwolone i wstawię go tutaj na forum, żebyś uwierzył. Nie wiem co ci to daje, że tak krytycznie oceniasz mój serwer. Te navi na ss, to od Arkusa, już dawno go nie ma. Teraz jest na xenoxie jeden gm i ogarnia lepiej niż 5 gm takich jakim np. byłeś ty.

A co do Anisy, to się od niej od niej odpierdol. Uwierz, że ona nie musi selać itemków na allegro. To nie ktoś jak PoweRode.

Takich jak ty to na pewno nie ogarnę.

Ten twój xenox , gondor i inne gówna to totalne dno . Ciebie interesuje tylko ten xenoxik , a reszte serwerów masz w dupie .

Ta twoja cała Anisa też nie lepsza , nawet jej się nie chciało na gg odpisać .

Taki z ciebie random że nawet nicku nie umiesz poprawnie napisać .

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten twój xenox , gondor i inne gówna to totalne dno . Ciebie interesuje tylko ten xenoxik , a reszte serwerów masz w dupie .

Ta twoja cała Anisa też nie lepsza , nawet jej się nie chciało na gg odpisać .

Taki z ciebie random że nawet nicku nie umiesz poprawnie napisać .

Nie odpisuje na GG w sprawach serwera praktycznie nigdy. To mój prywatny numer i nawet jeśli ktoś w jakiś sposób go zdobył to nie życzę sobie tam spamu - od tego mamy forum oraz support. Więc nie miej proszę do mnie pretensji...

Natomiast ukazane screeny w pierwszym poście nic nie oznaczają, bo w końcu daronian był u nas GM i sam mógł tworzyć przedmioty, aczkolwiek jeśli powstał już wątek na ten temat to chętnie dodam coś od siebie. Na początku daronian (na serwerze XenoxMT2 znany również jako Slim) podawał się za zupełnie inną osobę - starszą o kilka wiosenek. Dopiero po usunięciu z zespołu przyznał się, że tak na prawdę ma 13-14 lat. Później nawet chciał wrócić na stanowisko Mistrza Gry, ale wątpię, by ktoś chciał przyjąć osobę, której nie można obdarzyć zaufaniem i która w każdej chwili może upichcić nową bajkę o sobie i innych użytkownikach, prawda?

Opublikowano

Potwierdzam! Na serwerach Pawemola dzieją się różne rzeczy. Sam byłem tego świadkiem kilka miesięcy temu na gondormt2, ok. 3 nad ranem jakiś gm wywalał dziwne przedmioty, niedostępne dla graczy. Były to np. topory, stalki bez tekstury, miecze wyglądające tak samo jak jednoręka na 160 tylko że na 70 lvl. Sam jeden item miałem, a później dostałem za to bana.

Niestety ss już nie mam, bo miałem formata.

Jeśli pomogłem daj +

Opublikowano

Nie odpisuje na GG w sprawach serwera praktycznie nigdy. To mój prywatny numer i nawet jeśli ktoś w jakiś sposób go zdobył to nie życzę sobie tam spamu - od tego mamy forum oraz support. Więc nie miej proszę do mnie pretensji...

Natomiast ukazane screeny w pierwszym poście nic nie oznaczają, bo w końcu daronian był u nas GM i sam mógł tworzyć przedmioty, aczkolwiek jeśli powstał już wątek na ten temat to chętnie dodam coś od siebie. Na początku daronian (na serwerze XenoxMT2 znany również jako Slim) podawał się za zupełnie inną osobę - starszą o kilka wiosenek. Dopiero po usunięciu z zespołu przyznał się, że tak na prawdę ma 13-14 lat. Później nawet chciał wrócić na stanowisko Mistrza Gry, ale wątpię, by ktoś chciał przyjąć osobę, której nie można obdarzyć zaufaniem i która w każdej chwili może upichcić nową bajkę o sobie i innych użytkownikach, prawda?

Tak, miałem wtedy 21 lat i nazywałem się Kamil - całe forum o tym wie. Skłamałem, aby dostać się na stanowisko GM, a przyznałem się po tym jak dowiedziałem się, że Pawemol ma 13 lat (w tamtym okresie).

Nie wiem czy już zapomniałaś jak to było, ale wyszłaś do mnie z inicjatywą, abyśmy sprzedawali razem przedmioty i trochę zarobili.

Zrobiłem design strony, a Ty pobawiłaś się z ogólną konfiguracją. Założyliśmy konta Gadu-Gadu, aby porozumiewać się z kupcami, jak i forum.

Potem coś śmierdziało Detronixowi, dlatego wymyśliłaś, aby zmylić go z tropu, i abym odszedł z teamu, a Ty miałabyś nadal prawa.

OK, tak też zrobiłem - odszedłem żeby Ci pomóc. Co było dalej? Odwróciłaś się, nie dawałaś znaku życia i całą kasę zabrałaś dla siebie.

Uwierz, że za to co piszesz wstawię wszystkie Screeny z Naszych rozmów, wtedy nawet Detro czy Paweł nie będą Cię bronić, bo nie wiem co tam o mnie nagadałaś. Trzymaj się. Piątka.

Opublikowano

W kolejnym odcinku Trudnych Spraw:

• Daronian publikuje rozmowę z Anisą
  • Anisa próbuje targnąć się na swoje życie

...

DAE ma wrażenie, że z MPC zrobił się jeden wielki scenariusz do takich programów?

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tak, miałem wtedy 21 lat i nazywałem się Kamil - całe forum o tym wie. Skłamałem, aby dostać się na stanowisko GM, a przyznałem się po tym jak dowiedziałem się, że Pawemol ma 13 lat (w tamtym okresie).

Nie wiem czy już zapomniałaś jak to było, ale wyszłaś do mnie z inicjatywą, abyśmy sprzedawali razem przedmioty i trochę zarobili.

Zrobiłem design strony, a Ty pobawiłaś się z ogólną konfiguracją. Założyliśmy konta Gadu-Gadu, aby porozumiewać się z kupcami, jak i forum.

Potem coś śmierdziało Detronixowi, dlatego wymyśliłaś, aby zmylić go z tropu, i abym odszedł z teamu, a Ty miałabyś nadal prawa.

OK, tak też zrobiłem - odszedłem żeby Ci pomóc. Co było dalej? Odwróciłaś się, nie dawałaś znaku życia i całą kasę zabrałaś dla siebie.

Uwierz, że za to co piszesz wstawię wszystkie Screeny z Naszych rozmów, wtedy nawet Detro czy Paweł nie będą Cię bronić, bo nie wiem co tam o mnie nagadałaś. Trzymaj się. Piątka.

Ta 13, od razu 5. Tak trudno sprawdzić datę urodzenia na profilu. Albo ta twoja mądrość, że mając hasło do localhosta mysql można wejść na roota. Boże, jak tacy ludzie się w ogóle rodzą...

• Daronian publikuje niby rozmowę z Anisą
  • Daronian próbuje pokazać, że jest mądry

...

DAE ma wrażenie, że z MPC zrobił się jeden wielki scenariusz do takich programów?

Mpc jest dobrym forum, tylko niektórzy użytkownicy go psują. Najbardziej znanym z nich jest Daronian.

Opublikowano

Weź Pawemol ja się dziwię że ktoś u ciebie jeszcze gra -_- , bo to jest nie ludzkie żeby typ mi zasunąl 10.5kk . Sam bije po 1.2kk-2kk ale 5RAZY MOCNIEJ?? to przesada.

btw Ktoś ostatnio publikowal SSy w których widać przedmioty z navi , jak to wytłumaczysz , bo wątpie żeby Daronian był tak głupi i dawał sobie przedmioty ryzykując dobre koryto do koszenia hajsu Hm ? Weź sprawdź tą Anisę co ? ;]

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Ta 13, od razu 5. Tak trudno sprawdzić datę urodzenia na profilu. Albo ta twoja mądrość, że mając hasło do localhosta mysql można wejść na roota. Boże, jak tacy ludzie się w ogóle rodzą...

Mpc jest dobrym forum, tylko niektórzy użytkownicy go psują. Najbardziej znanym z nich jest Daronian.

I like how you completely skipped point 2. Shows how much you care.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

• Daronian publikuje rozmowę z Anisą

...

Pozwól, ze nieco zmienię ten scenariusz ;)

Daronian nie wiem czy próbujesz się w tej chwili dowartościować, czy może "zabłysnąć w świecie internetu" - jak to kiedyś ująłeś, ale mnie to guzik interesuje. To mój ostatni post w tym temacie, więc pisz co chcesz i publikuj skoro ma Cię to w jakiś sposób usatysfakcjonować - tylko, żebyś się nie zagalopował zbyt daleko z wymyślaniem nowych historyjek...

Opublikowano

Anisa, gdybyś powiedziała mi kiedyś jedno przepraszam to by żadnego tematu nie było. Nasze rozmowy nie trafiłyby na forum, a Ty nie musiałabyś się śmiesznie tłumaczyć i dalej w to brnąć.

Paweł za Tobą teraz stoi i wyzywa mnie, bo serio - prawda boli. Jeszcze kiedyś Pawuś mi przyzna rację. <3

Potem jak będę na swoim komputerze (nie wiem kiedy), pokażę itemy z 32.000% na klasy.

Opublikowano

Ale on po prostu chce ujawnic to jaka jest Anisa i to, że pawemol nie potrafi tego ogrnac.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Potwierdzam! Na serwerach Pawemola dzieją się różne rzeczy. Sam byłem tego świadkiem kilka miesięcy temu na gondormt2, ok. 3 nad ranem jakiś gm wywalał dziwne przedmioty, niedostępne dla graczy. Były to np. topory, stalki bez tekstury, miecze wyglądające tak samo jak jednoręka na 160 tylko że na 70 lvl. Sam jeden item miałem, a później dostałem za to bana.

Niestety ss już nie mam, bo miałem formata.

Hmmm po tej wypowiedzi mogę stwierdzić że w waszej dyskusji o tych rzekomych itemsach z navi, niektórzy naprawdę próbują dorzucić swoje 3 grosze żeby komuś sprawić problemy itp. -.-

Weź Pawemol ja się dziwię że ktoś u ciebie jeszcze gra -_- , bo to jest nie ludzkie żeby typ mi zasunąl 10.5kk . Sam bije po 1.2kk-2kk ale 5RAZY MOCNIEJ?? to przesada.

btw Ktoś ostatnio publikowal SSy w których widać przedmioty z navi , jak to wytłumaczysz , bo wątpie żeby Daronian był tak głupi i dawał sobie przedmioty ryzykując dobre koryto do koszenia hajsu Hm ? Weź sprawdź tą Anisę co ? ;]

Co do DMG święta racja...

Podchodzi do mnie 75lv (ja miałem wtedy 120), nagle... Yeb.

Duchowe 600k. WTF? A Kolega sobie pisze coś w tym stylu. "Eq navi robi swoje"

Pokazując mi trute KD uma nwm ile ono daje -.- KD luda dawało jakieś 100% i na dodatek KD woja też coś koło tego...

No ale przecież jak ma się coś takiego...

To jest ukryta treść, proszę

No to dziwne żeby DMG było mniejsze -.-

@Pawemol

Tą wypowiedzią co raz bardziej jestem w stanie uwierzyć że te słowa to jak najprawdziwsza prawda -.- :

Skłamałem, aby dostać się na stanowisko GM, a przyznałem się po tym jak dowiedziałem się, że Pawemol ma 13 lat (w tamtym okresie).

Bo przecież "tyranie" się na forum lubią tylko dzieci?

Czyż nie prawda? ==.==

Opublikowano

Kolejny do kolekcji - turisas.

@top

Nie wiem co ludzi ciągnie na xenox'a, to że ma się miliony hp czy to, że pada się na 1 skilla?

Ogólnie mówiąc serwer w cholerę nudny.

Opublikowano

Pierdolisz pierdolisz a ss nadal nie dałeś...

Może ich nie masz? Weź się schowaj chłopcze...

Opublikowano

Te bony są dziwne 50% woje/sura/ninja pierwszy raz to widzę :) No ale na xenox eq od GM to nie może być.A mogę wiedzieć od jakiego GM to masz??

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

lopescio, widzisz... nie jestem taki super jak Ty i niestety miałem problemy w rodzinie. Na dzisiejszy dzień muszę dzielić się starym komputerem z pięcioma osobami, gdyż na moim nie ma połączenia z internetem (tam mam wszystkie hasła i rozmowy z GG).

TheGrzesiuu, zapytaj Pawła co robi z przedmiotami jak się bawi w sprawdzanie co jest pod jaką komendą i nagle zapełnia mu się ekwipunek. Nawet nie pomyśli, że jest komenda na czyszczenie eq. PS. A jak takie bardziej dobre itemy to napisz do Anisy, ale tak dyskretnie, wiesz... żeby nie było, że szpieg.

Chcesz wygrać część tych itemów? Wejdź tutaj i zobacz konkurs:

http://www.mpcforum.pl/user/204427-daronian/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...